ANNONS

Upper East

/

Äntligen är jag tillbaka.

Trots avgaserna drog jag ett djupt andetag när jag gick längs Central Park ikväll. Jag trivs här. Jag kan andas i NYC. Hade det inte varit för mina barn hade jag flyttat för länge sedan. Istället gör jag det bästa av två världar och jag tror till och med att det livet faktiskt är bättre. Ett stillsamt liv hemma med barnen på Lidingö på halvtid och NYC resterande tid (är målet). Jag har sedan december varit här regelbundet och känt efter vilka områden som jag gillar och det är Upper East som jag blivit förälskad i. Det är så lugnt och vackert. Denna gång testade jag The Lowell, ett mysigt hemtrevligt hotell bredvid Central Park. Här kan jag tänka mig att bo en del (så skönt att känna så) tills det kommer en dag då jag kan ha eget boende här, det är inte så långt bort i tiden.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så mysigt rum!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag drog på mig gympaskorna och tog en promenad genom parken och sedan till Whole Foods. Bunkrade upp med goda saker att ha under veckan. En massa bär, mörk choklad, yoghurt, granola och mumsiga barer (älskar mellis). Till middag med det lax, broccoli, valnötter och en massa sötpotatis. Älskar att få plocka det man är sugen på. Imorgon väntar en stor dag med att signera kontorsplats här!

Jag är lite pirrig!

33
188

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00