Upper East

Äntligen är jag tillbaka.

Trots avgaserna drog jag ett djupt andetag när jag gick längs Central Park ikväll. Jag trivs här. Jag kan andas i NYC. Hade det inte varit för mina barn hade jag flyttat för länge sedan. Istället gör jag det bästa av två världar och jag tror till och med att det livet faktiskt är bättre. Ett stillsamt liv hemma med barnen på Lidingö på halvtid och NYC resterande tid (är målet). Jag har sedan december varit här regelbundet och känt efter vilka områden som jag gillar och det är Upper East som jag blivit förälskad i. Det är så lugnt och vackert. Denna gång testade jag The Lowell, ett mysigt hemtrevligt hotell bredvid Central Park. Här kan jag tänka mig att bo en del (så skönt att känna så) tills det kommer en dag då jag kan ha eget boende här, det är inte så långt bort i tiden.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så mysigt rum!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag drog på mig gympaskorna och tog en promenad genom parken och sedan till Whole Foods. Bunkrade upp med goda saker att ha under veckan. En massa bär, mörk choklad, yoghurt, granola och mumsiga barer (älskar mellis). Till middag med det lax, broccoli, valnötter och en massa sötpotatis. Älskar att få plocka det man är sugen på. Imorgon väntar en stor dag med att signera kontorsplats här!

Jag är lite pirrig!

 1. Hej,

  Jag undrar vad det är för gympadojjor du har. Snögga!

 2. Har du varit med om ngn riktigt läskig flygresa över Atlanten? Med mkt turbulens?

  1. Annie skriver:

   Hej Therese! Tror det är väldigt ovanligt faktiskt då rutterna planläggs så att flygen ej går genom oväder. Själv har jag aldrig varit med om det.

 3. Vad hände med viljan att vara mer klimatsmart??

  1. Hon reser reguljärt till USA

 4. Sofia skriver:

  Det är så intressant med svenskar som älskar New York och vill bo där. Själv bor jag här och längtar tills vi flyttar härifrån nästa år. Det är en härlig stad för semester men att bo här är en annan femma. Smuts, fattigdom, trångt…

  1. Förstår absolut att det kan vara så. Men inte för alla så klart. Själv är jag fullt nöjd med båda världarna: att ha min bas i Sverige och resa dit så ofta jag kan.

 5. C skriver:

  Hoppas att du, liksom vi andra som bor här, snart kommer att se både för- och nackdelar med stan. Livet blir liksom lite mer nyanserat när smekmånaden är över och man fattar att det är sjukt tufft här också. Visst är det fantastiskt, men ingen plats är perfekt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..