Tidig morgon

Jag vaknade 03 imorse och kunde inte sova mer. Försökte vila till fyra och meditera men sedan tog jag fram datorn och satte mig och jobbade istället. Jag somnade halv tio igår så inte helt katastrof. Skickade iväg mail, hade telefonavstämning med kollegor (morgon i Sverige) och sedan gick jag och tränade. Jag gillar ändå att kunna börja dagen tidigt. Ikväll kan jag vara i säng vid 20-21 och då går det.

Då kör vi! Första dagen på en ny NYC-vecka för mig. Jag minns i oktober när jag bestämde mig för att jag ville bo här en vecka i månaden. Jag hade fått en total breakdown av torgskräck och stalker och var hemma hos min dåvarande. Jag låg nerbäddad i hans säng, tårarna rann och han var ute och köpte middag till oss. När han kom tillbaka från Nyko Kitchen så hade idéen landat hos mig. Att jag behöver bo borta på deltid för att hitta ett andningshål. Då stod jag mellan Paris eller NYC men ganska så snabbt så insåg jag att NYC är bättre för mig eftersom Löwengrip redan har vår distributör här. Jag gör bättre nytta för våra bolag här än från Sverige där marknaden redan är etablerad. Då kan jag jobba med mer vår distributör här och PR-byrån samt det finns större möjligheter för mitt egna brand. USA är ju ändå USA. I dagsläget är det Amazon Luxury Beauty som Löwengrip säljs från i USA. Våra Tanning Drops är vår bästsäljare vilket är roligt.

Häromdagen skrev Elle Spain om dom:

Vi hörs senare! Kram!

 1. Kul att läsa på spanska här på bloggen. Fin text.

  Ja jag förstod att du skulle vilja flytta dit förr eller senare. 🙂
  Det hade ju varit lättare och närmare med Paris måste jag säga men ja USA funkar väl det med kanske? Finns det snabba resor dit nu eller? Hur hade du tänkt då? 1 vecka åt gången funkar ju inte riktigt. Eller? hur menar du på deltid?

  Kram på dig

  1. Ch skriver:

   Varför skulle inte det funka? Snabba?! 😂

 2. m skriver:

  Skönt att slippa landet som blivit för litet…..

  1. N skriver:

   Bara för litet för de med hybris.

   1. m skriver:

    Ja snart är nog även New York för liten….

 3. Malin skriver:

  Varför vill du egentligen vara i New york? För att det känns trångt och instängt i lilla Sverige som du skrev nyligen eller för att fly från dina fobier som du skriver nu? Obs! Frågan är inte ställd till följarna utan till bloggerskan.

  1. Eloise skriver:

   Kära Malin
   Du talar till en affärskvinna som bygger sitt imperium under dessa vistelser utom rikets gränser. Blir nog svårt för denna affärskvinna att svara på din vänliga fråga. Men hoppas att nægon i teamet kanske svarar.

   Ha en underbar kväll

   Eloise

   1. I skriver:

    Är du affärskvinnas talkvinna kanske?

     1. G skriver:

      Och du Mie är stalker och spammare samt behöver din man som försvarare. 😂

     1. Madde skriver:

      Christianswife du som enligt egen utsago är en mogen kvinna (har vuxna barn) borde ha bättre förstånd än att sitta bakom en skärm och vara elak mot andra kommentatorer. Good enough om du beundrar Bella men nog med det.

    1. Bl skriver:

     Nej bara Bella som missade vad CSR betydde och anställde en Communication SR.

     1. K skriver:

      Stalker och spammare..jösses. då är väl alla dom personerna man ser här dagligen också det. Finns en del.

      Moget att mobba en som kommenterar. Speciellt när det är positivt. Heja Mie!

     1. K skriver:

      K – positivt?! Har du missat alla Mies påhopp på de som inte håller med Bella?!

 4. Eloise skriver:

  Högvälborne Isabella
  Det är ju fantastiskt när du vaknar tidigt och kan nyttja tiden maximalt i ditt späckade schema. Sen fick du väl en blund på flyget med kanske.
  Hoppas att helgen går i kärlekens tecken för dig. En framgångsrik kvinna mår ju inte sämre av en framgångsrik Amerikan.
  Och i USA tillåter man ju framgångsrika människor.
  Det märker du ju med vilken skillnad i attityder det finns.
  Många äro kärlekens vägar men du måste lyssna till hjärtat.

  Din tillgivne

  Eloise

 5. Annika skriver:

  Löwengrip finns inte med bland alla de märken på Amazon Luxury Beauty som räknas upp på amazon.com.
  Däremot kan man hitta Löwengrip på amazon.con om man söker på Tru Fragrance & Beauty för där finns 21 produkter från Löwengrip. Men då måste man veta att man ska söka på distributörens namn 🙂
  Dock hittar jag bara 14 produkter från Löwengrip när jag söker på märket.
  De Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops du nämner hittas inte via sökningen. Men de säljer ändå tydligen.
  Kanske idé att kolla upp hur det fungerar (eller inte) på Amazon?

  1. A skriver:

   Oj men ville du köpa Self-tan drops på Amazon luxury beauty? Men Isabella skriver inte att de säljs mest just där, bara att tanning drops är deras bästsäljare och att det skrivits om den i spanska Elle. Jag kan hitta Löwengrip produkter på Amazon luxury Beauty iaf precis som Isabella skrev.

   1. Annika skriver:

    Löwengrips produkter finns under Beauty & Personal Care och inte under kategorin Amazon Luxury Beauty.

    1. A skriver:

     Jösses haha. Jodå det ligger under Luxury Beauty om du tittar noga, och under kategorin Beauty & personal care. Och self tan drops finns på Amazon så gissar att det var så Bella menade, att det är deras bestseller på Amazon. Tänk så petnoga det måste vara, du kanske tyckte att du avslöjade en lögn Annika hehe. Kommer nog snart inlägg på diverse skvallersidor.

   1. Emma skriver:

    Du kan hitta de på Amazon, men inte på luxury beauty om du tittar lite noggrannare 😉

    1. Ann skriver:

     Fast om du tittar lite nogrannare Emma och trycker på luxury beauty så ser du att de ligger under Amazon luxury beauty och att Beauty personal care är luxury beauty 😉

     Såg att self tan drops var slut på Amazon Bella, out of stock.

     Förstår att den säljer bra, love it, så bra!

   1. m skriver:

    Oj jag som bara ser produkterna som bra basprodukter… 😀

   1. Malin skriver:

    Det står ”No results for lowengrip in Luxury Beauty” så nej, ingenting i Luxury Beauty-kategorin. Däremot finns 14 produkter att köpa på vanliga Amazon. Enligt henne är deon som bästsäljaren i Sverige, så hon menar nog att dropsen är bästsäljaren i USA…

    1. A skriver:

     Men snälla nån…JO det finns Löwengriprodukter under Amazon Luxury Beauty, dock inte self tan drops men den finns i Amazon-appen. Hon menar nog att drops är bästsäljaren hos Amazon. Men hon måste vara petnoga tydligen 😂

    1. Ann skriver:

     Fast Malin om du trycker på luxury beauty så finns de där, det är samma som beauty & personal care. Är det jobbigt för somliga att produkterna finns under luxury beauty i vissa länder? Jag uppfattade det annars som att deon säljer bäst i olika länder i fysiska butiker och på amazon verkar tan drops sälja bra eftersom de verkar tillfälligt slut, så den bästsäljande där kanske av Löwengrips produkter.

   1. I skriver:

    jag såg annonsen i spanska Elle.

    1. m skriver:

     Betald annons alltså?

   1. Ann skriver:

    Jag fick upp just den direkt när jag sökte på löwengrip på Amazon. Däremot när jag sökte på Amazon luxury beauty så ser jag inte den där men ett antal andra löwengripprodukter. Ja self tan drops verkar vara slutsåld så den verkar populär, den är bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..