ANNONS

Tidig morgon

/

Jag vaknade 03 imorse och kunde inte sova mer. Försökte vila till fyra och meditera men sedan tog jag fram datorn och satte mig och jobbade istället. Jag somnade halv tio igår så inte helt katastrof. Skickade iväg mail, hade telefonavstämning med kollegor (morgon i Sverige) och sedan gick jag och tränade. Jag gillar ändå att kunna börja dagen tidigt. Ikväll kan jag vara i säng vid 20-21 och då går det.

Då kör vi! Första dagen på en ny NYC-vecka för mig. Jag minns i oktober när jag bestämde mig för att jag ville bo här en vecka i månaden. Jag hade fått en total breakdown av torgskräck och stalker och var hemma hos min dåvarande. Jag låg nerbäddad i hans säng, tårarna rann och han var ute och köpte middag till oss. När han kom tillbaka från Nyko Kitchen så hade idéen landat hos mig. Att jag behöver bo borta på deltid för att hitta ett andningshål. Då stod jag mellan Paris eller NYC men ganska så snabbt så insåg jag att NYC är bättre för mig eftersom Löwengrip redan har vår distributör här. Jag gör bättre nytta för våra bolag här än från Sverige där marknaden redan är etablerad. Då kan jag jobba med mer vår distributör här och PR-byrån samt det finns större möjligheter för mitt egna brand. USA är ju ändå USA. I dagsläget är det Amazon Luxury Beauty som Löwengrip säljs från i USA. Våra Tanning Drops är vår bästsäljare vilket är roligt.

Häromdagen skrev Elle Spain om dom:

Vi hörs senare! Kram!

36
114

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00