Mot NYC

Och så är vi strax iväg! För mig är denna resa en milstolpe i min karriär. Att få resa iväg med min säljdirektör Charlotte och träffa internationella jättar för mina sociala medier är stort. Att ordna en kontorsadress i NYC är också stort. Sedan väntar intervjuer, fler möten och så ska jag hålla ett föredrag. Det är så jobbveckan fram till fredag ser ut. Under helgen stannar jag kvar själv. Äntligen är Isolina tillbaka i NYC så jag ser fram emot att umgås lite med henne. Jag har en middag bokad på fredag och ett event i helgen men annars så måste jag stänga in mig och skriva. NYC är mitt Happy place. Ett ställe för inspiration, lekfullhet (kunna göra allt sådant som inte riktigt i Stockholm… ) men också återhämtning. Gympaskor, hästsvans, äta själv men också sena nätter och härliga barer.

Jag ser fram emot när jag får visa barnen USA. Jag är rätt säker på att Sally kommer att bli förälskad i denna stad. Hon är lite som jag. Hon blir så stor som det finns plats för. I Sverige blev det snabbt känslan av att vara lite för mycket (no kidding haha) och då behöver man byta plats så man kan bre ut sina vingar ordentligt. Inte förminska sig själv. Jag behöver ha en stor spelyta att röra mig på för att trivas.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag flyger i bekväma kläder. Stickad tröja, tights och Flattered. Vi hörs sen!

 1. A skriver:

  Oj! Du måste vara stenrik,vi kikade på en lägenhet åt min sambos son där, en tvåa för 30 miljoner…

  1. Isabella är ekonomiskt oberoende så det lär inte vara ett problem för henne.
   Galna priset på Manhattan dock… 30 milj. för en 2:a är ju sanslöst !!

 2. Bibbe skriver:

  Vilken spännande vecka.
  Jag håller tummarna!

 3. Lia T skriver:

  Stödstrumpor hoppas jag du använder på alla dina långflighter

 4. Ja jisses, jag håller med. Sverige känns väldigt litet och inskränkt ibland. Fast sedan så har ju alla länder och kulturer sina för- och nackdelar, vilka är svåra att se endast som besökare av platsen. Det är när man vistas där tillräckligt länge för att börja uppleva kulturskillnaderna som det blir riktigt intressant. Ska bli kul att läsa om detta när du börjar vara där mer och mer 🙂

  1. Vkl skriver:

   Inskränkt? Jämfört med? Har du missat alla de globala undersökningar som rankar Sverige som ett av jordens bästa och öppna länder att bo i?!

   1. Mickan skriver:

    90% av kommentarerna i denna blog är väl bevis nog på att Sverige är inskränkt?? Fördomarna bara flödar på som inget annat

   1. Du får gärna länka till dessa undersökningar. Det är svårt att bemöta din kommentar utan någon substans bakom 🙂

    Jag har bott i Frankrike och Sydafrika, samt har vänner från flera delar av världen (alltså inte andra generationen invandrare) så jag jämför med det jag upplevt genom det. Sedan finns det såklart andra nackdelar med andra platser i världen som är svåra att se dom turist eller genom nyhetsinslag, precis som jag skrev i min kommentar.

    1. Vkl skriver:

     Finns väldigt många om du Googlar. Sverige ligger nästan alltid topp tio. T ex USA not so much.

  1. Håller med att det kan kännas inskränkt. Älskar Sverige, speciellt närheten till naturen, maten och den friska luften. Men mentaliteten hos människor (inte alla) känns väldigt ”instängd” på något vis. Passar man inte in i den där j-kla normen då ska det tyckas och även kommenteras. Tycker vi svenska gärna vill tänka att vi är ett väldigt ödmjukt folk, men många har väldigt svårt att acceptera olikheter och vara ödmjuka för att alla inte vill ha samma liv och vara en del av normen.

   1. Linda skriver:

    Det beror såklart på var i USA (eller Sverige…) du bor, det går inte att generalisera som ni gör. Inskränktheten flödar på många ställen i USA.

 5. Härligt att du följer din dröm och inte lyssnar på jantelagen. ‘

  Man ska våga drömma och våga följa sina drömmar, man måste våga göra fel på vägen och våga misslyckas om man vill lyckas.

  1. C skriver:

   Alla är lika, är jantelaget och anledningen till att du kommer få bra vård om du t ex får cancer så knip och var glad över jantelagen!

   1. Mak skriver:

    Fast nej – jag betalar för min vård och får jättebra vård helt utan skattepengar och i princip utan kö😊

    1. Gg skriver:

     Har du betalat för cancervård eller t ex en strokeoperation ännu?

   1. Jantelagen har inget med sjukvården att göra.

    1. Gjk skriver:

     Jo faktiskt!

   1. Fast nu är ju inte vården i Sverige direkt i toppklass och flera kommuner kan inte längre garantera bra cancervård.

    1. Ifh skriver:

     Mer tillgänglig än i USA i varje fall.

    1. Nettan skriver:

     Nu är det ju inte kommunerna som ge vården i Sverige utan landstingen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..