ANNONS

Mot NYC

/

Och så är vi strax iväg! För mig är denna resa en milstolpe i min karriär. Att få resa iväg med min säljdirektör Charlotte och träffa internationella jättar för mina sociala medier är stort. Att ordna en kontorsadress i NYC är också stort. Sedan väntar intervjuer, fler möten och så ska jag hålla ett föredrag. Det är så jobbveckan fram till fredag ser ut. Under helgen stannar jag kvar själv. Äntligen är Isolina tillbaka i NYC så jag ser fram emot att umgås lite med henne. Jag har en middag bokad på fredag och ett event i helgen men annars så måste jag stänga in mig och skriva. NYC är mitt Happy place. Ett ställe för inspiration, lekfullhet (kunna göra allt sådant som inte riktigt i Stockholm… ) men också återhämtning. Gympaskor, hästsvans, äta själv men också sena nätter och härliga barer.

Jag ser fram emot när jag får visa barnen USA. Jag är rätt säker på att Sally kommer att bli förälskad i denna stad. Hon är lite som jag. Hon blir så stor som det finns plats för. I Sverige blev det snabbt känslan av att vara lite för mycket (no kidding haha) och då behöver man byta plats så man kan bre ut sina vingar ordentligt. Inte förminska sig själv. Jag behöver ha en stor spelyta att röra mig på för att trivas.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag flyger i bekväma kläder. Stickad tröja, tights och Flattered. Vi hörs sen!

60
158

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00