ANNONS

Större insikt med mat-statistik

/

I samarbete med Mat.se

Förra veckan valde jag att hylla ett bolag inom intimvårdsprodukter, ett bolag som lyssnar in efterfrågan från dagens uppdaterade och pålästa konsumeter. Det finns flera bolag jag vill lyfta, bolag som lyssnar in vår samtid och var vi befinner oss. Varesig det handlar om tamponger, mat eller resor.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mat.se är ett sådant företag, det är ett modernt företag som jag har jobbat med länge. Det är kul att se hur de också tar till sig det konsumenterna kräver. Jag går verkligen igång på det sättet Mat.se vill hjälpa sina kunder på. De vill att deras kunder ska få större insikt kring deras matkonsumtion och beteende.

Mat.se har tagit fram ett intressant verktyg som de kallar för statistik centret. Genom detta verktyg kan alla kunder se information om hur mycket de handlar för i kronor, hur mycket de har sparat, hur mycket ekologiskt de handlar, varifrån maten kommer och så vidare.

mat.se final bloggbild.001
Här kan ni se vår inhandling. Som ni ser är det mycket choklad som konsumeras här hemma! Det var kul att se att vi handlar mest svensk mat. Att Spanien och Italien kommer på andra och tredje plats beror nog på alla färska bär som konsumeras. Men det får kompenseras på annat sätt.

Som ni vet så har Hans Rosling varit en av mina förebilder sen många år tillbaka. Han visade på att ifall man vill göra en förändring i världen och upplysa människor så måste man göra informationen lättillgänglig och tillgänglig på sånt sätt så att man faktiskt kan ta till sig den. Nu när du loggar in och kikar på din statistik hos Mat.se kanske du väljer att göra lite annorlunda val till nästa gång. Det kan ge fantastiska insikter, du kanske inser att du endast köper 10% ekologisk mat när du trodde att det var mycket mer än så.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så om du vågar, ta en titt på din mat-statistik och se hur du som konsument kan få insikter och börja göra skillnad. Väldigt spännande att Mat.se snart lanserar ytterligare ett verktyg där man kommer kunna se sin klimatpåverkan mer i detalj! Med koden LOWENGRIP200 får alla nya kunder hos Mat.se 200kr rabatt när ni handlar för minst 700kr. För mig blir det en chokladbeställning!

I samarbete med Mat.se

38
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00