ANNONS

Kolmården imorgon!

/

Vi maxar påskledigheten och åkte iväg till Norrköping idag. Vi tänkte ha en heldag på Kolmården imorgon så det kändes skönt att bila hit, checka in på hotell vilket barnen älskar och gå ut och äta ikväll. Det var faktiskt hemmateamets idé. Jag är så tacksam över att de alltid ligger steget före och hjälper mig att barnen att få en så mysig vardag som det går. Jag älskar att ha allt planerat (behövs med min ADHD) men jag är katastrof på att få ordning allt själv. Påskledigheten planeras, vår sommar i Frankrike och redan nu har de börjat kika på resor inför höstlovet. Hur som helst. Nu väntar middag och mys med lilla teamet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon! Stor kram

84
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00