Kolmården imorgon!

Vi maxar påskledigheten och åkte iväg till Norrköping idag. Vi tänkte ha en heldag på Kolmården imorgon så det kändes skönt att bila hit, checka in på hotell vilket barnen älskar och gå ut och äta ikväll. Det var faktiskt hemmateamets idé. Jag är så tacksam över att de alltid ligger steget före och hjälper mig att barnen att få en så mysig vardag som det går. Jag älskar att ha allt planerat (behövs med min ADHD) men jag är katastrof på att få ordning allt själv. Påskledigheten planeras, vår sommar i Frankrike och redan nu har de börjat kika på resor inför höstlovet. Hur som helst. Nu väntar middag och mys med lilla teamet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon! Stor kram

 1. Ebba skriver:

  Kolmården har inte längre några vargar, avlivades av hälsoskäl i november 2018 enligt uppgift.

 2. Kolmården suger då jag också hatar djur. Snällt att du följer med trots djurhat.

 3. FT skriver:

  Varför stötta djurplågeri?

  1. Fanny skriver:

   För att Bella hatar djur, då är ett kolmårdsbesök mitt i prick!
   Yay!!!

 4. m skriver:

  Du har med dig ett riktigt entourage, får vibbarna till Sonja Morgan i Real Housewives of New York City. 🙂

  1. A skriver:

   Varför tror du det? Hur vet du det? Har du följt efter och kollat? Eller så är det barnen och en tjej som är med bara och är det lilla teamet. Vibbar till Sonja Morgan? Varför då, brukar hon vara på Kolmården, har hon ett entourage?

   1. m skriver:

    4 frågor på rad, inte illa.. 😀

 5. Måste vara trist att alltid ha folk runt sin familj som styr och ställer, oavsett ADHD eller ej.

  1. M skriver:

   Det underlättar mer än du tror. Allt jag försöker ordna blir bara trassligt och inget blir bra alls.

   1. N skriver:

    Har du försökt och planerar tilräckligt?

    1. E skriver:

     skulle du fråga en blind person om hen har försökt ta sig fram i trafiken utan blindkäpp? eller om en rullstolsburen har försökt ordentligt att klara en hel dag på Kolmården med kryckor eller om en döv person verkligen har testat att höra med hörapparat? nä jag trodde inte heller det för det skulle låta både intelligensbefriat och oempatiskt! Varför är det helt okej att ifrågasätta hur människor med npf diagnoser hanterar sin verklighet för att livet ska fungera för dom?! Jag blir fullkomligt galen på dom verklighetsfrånvända kommentarerna som dyker upp både här och där (men jag fattar att de oempatiska personerna som kommenterar här även hänger på nya Flachback = Bloggbevakning)

     //Förälder till NPF barn som troligtvis kommer behöva liknande hjälp livet ut

    1. M skriver:

     Ja, självklart!
     Men med en son som har autism & adhd så måste allt planeras in i minsta detalj. Det är fasen inte lätt, minsta trassel så går en hel dag åt fanders. Därav finns en extra person som hjälper till med det. Det gör livet så mycket enklare! Har man ekonomisk möjlighet till det & prioriterar detta så tycker jag att alla borde prova och se själva innan dom dömmer någon.
     Mitt liv är så fyrkantigt som det kan bli! Men jag gör allt för mina barn, allt för att deras vardag ska underlättas!

  1. A skriver:

   Isabella kanske inte anser att de styr och ställer utan är till god hjälp och ett trevligt sällskap.

  1. Ebba skriver:

   När hon var gift med barnens far så var det han som skötte planeringen och såg till att allt fungerade hos familjen Löwengrip.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..