Kolmården imorgon!

Vi maxar påskledigheten och åkte iväg till Norrköping idag. Vi tänkte ha en heldag på Kolmården imorgon så det kändes skönt att bila hit, checka in på hotell vilket barnen älskar och gå ut och äta ikväll. Det var faktiskt hemmateamets idé. Jag är så tacksam över att de alltid ligger steget före och hjälper mig att barnen att få en så mysig vardag som det går. Jag älskar att ha allt planerat (behövs med min ADHD) men jag är katastrof på att få ordning allt själv. Påskledigheten planeras, vår sommar i Frankrike och redan nu har de börjat kika på resor inför höstlovet. Hur som helst. Nu väntar middag och mys med lilla teamet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon! Stor kram

 1. Är du medveten om att barnens ansikten syns? Och varför skrev du tidigare att du planerar en höstresa när du inte är delaktig?

  1. Men alltså, hon har ju blurrat. Och vadå planerar när du inte är delaktig? Hon kan väl ha planerat att de ska göra en höstresa och tjejerna kollat på olika resor. Vad är ditt problem Emilia?

 2. Tycker att du använder ditt handikapp som en ursäkt…
  Jag är själv rullstolsbunden efter en trafikolycka men skulle aldrig någonsin använda det som en ursäkt. Jag försöker in i det sista klara allt själv för mina barn, därefter får mina personliga assistenter hjälpa mig.
  Men vi är alla olika..

  1. För att inte nämna all den tid teamet frigör för att ge henne mer tid till barnen trots att det är mer tid till jobbet hon tar.

  2. Maria 18.20 Jag tycker inte att I använder sitt funktionshinder som en ursäkt utan snarare en förklaring till varför hon behöver sitt team.

   1. Om du som skriver under M ska korrigera andra människor är det bra om du är påläst själv. Det heter funktionsvariation, inget annat.

   2. Jag trodde att Maria, som ju personligen är rullstolsbunden, hade tolkningsföreträde när det kommer till benämningar.
    Precis som att utlänningar kallar sig själva för blattar utan att någon blir arg.
    Det roliga med den här kränkthetsepidemin är att det som började som goda intentioner urartar till ett slagträ för att puckon ska känna sig duktiga. Det blir kontraproduktivt.

  3. Maria ditt handikapp är ditt och Hennes funkis är hennes. Och vad du behöver hjälp med är ut i från dig och dina behov för att dig och din familj. Jag tycker det är arrogant av dig att inte ha förståelse för vad en person med funkis ( i detta fall ADHD) kan behöva för hjälp och stöd för henne och hennes familj. Tycker Bella försöker ge en bild och en förklaring till varför hon har stöd och hjälp med saker och ting.

  1. Grymt snygg spegel, snyggaste jag sett, aldrig sett en sådan. Fick mig inte att tänka på knäckebröd dock men när du säger det så hehe.

   Så mysigt hotellrum, fint! Hoppas ni får en bra dag imorgon på Kolmården!

  1. Men vad är problemet Me? Personen kanske ville åka med, och det känns väl kanske tryggare för Isabella att ha någon annan vuxen med sig, hon är kanske inte helt bekväm och känner sig trygg med att vara ensam med två små barn i stora folksamlingar. Med tanke på stalkers, att folk förföljer, hatar och vill se henne misslyckas så förstår jag att hon kan känna sig otrygg. Det måste vara jobbigt och obehagligt för henne, klart hon vill kunna känna sig trygg och göra roliga saker för sina barn.

  2. Håller med, att ta bilen med två hyfsat stora barn, bo på ett hotell och gå på djurpark måste man väl ändå reda ut själv som en vuxen? Det är väl adhd, inte en utvecklingsstörning hon har?
   Men visst vill man lägga 99% av sin energi på sitt jobb kanske det blir så, däremot tror jag barnen snart ser igenom att deras mamma faktiskt inte ligger bakom deras mysiga barndomsminnen utan att det faktiskt är deras ”team”..

   1. Jag och min man åker alltid på utflykter tillsammans, om man tänker efter så är inte det någon större skillnad

   1. Vad ska hon bemöta? Sina anställas lön under 2017? Helt sjukt av expressen tycker jag. Hade blivit förbannad om någon hade skrivit ut min lön i tidningen. Speciellt i samband med att försöka slänga min arbetsgivare under bussen. Så pinsamt av både bloggbevakning och CW att inte läsa på lite innan. Och expressen ska vi inte tala om, pinsamt.

 3. Jag förstår att du inte lägger ut allt på bloggen, men jag undrar en sak. Träffar dina barn aldrig kompisar? Eller umgås du inte med andra barnfamiljer? Det känns som om dina barn endast är med dig och ditt ”tjänstefolk”. Vi har två barn och bor på en gata med många barnfamiljer så i stort sett varje dag har vi 5-6 barn här hemma. Genom din blogg får man uppfattningen att dina barn känns så ensamma på något sätt men som sagt, du visar säkert inte allt.

  1. Barnen går ju på förskolan. Samt bor hos sin pappa varannan vecka. Så du kan omöjligt döma hur ”ensamma” de är.

  2. Om du följer bloggen så vet du att dom umgås med andra barnfamiljer😊 Om du inte följer, så vet du nu! Bara att bläddra tillbaka

  3. Jag känner bara – Fy vad jobbigt att ha 5-6 barn hemma hos sig varje dag! Man hinner ju knappt umgås med sina egna barn på vardagar efter skola och jobb. Kul att ha kompisar och träffa andra barnfamiljer ibland, men mysigt att umgås som familj utan massa andra ungar hemma. Tycker iallafall jag. Barnen träffar ju dessutom sina kompisar hela dagarna i skolan. Jag hade också tyckt det var jobbigt att ha en tjänstefolk hemma. Vill liksom ha mitt och njuta med min familj.

   1. +1 på den! Det är sådan vansinnig hets med att alltid leka med andra barn! När vi kommer hem efter jobb/skola/förskola vill jag ju umgås med mina fantastiska barn!!!

 4. Roligt, mysigt att gå på Kolmården med barn. Dock tycker jag det är sorgligt gör djuren 🙁 så vet inte om jag kommer gå på zoo med mina barn…

 5. Vi taggar med för Kolmården imorgon🙌☀️😅 Framförallt bamses värld med alla karuseller är uppskattad här hemma! Vad gillar dina barn bäst? kram

 6. Kanske skaffa en privat coach för att få kunskap i att leva miljövänligt. Vi skulle egentligen behöva stanna varenda bil, flyg och fabrik för att ge jorden en chans att återhämta sig. Vi har nått världens ände av allt köpande och säljande och mycket onödigt krims krams och plastprodukter. Dags att börja leva nära naturen igen.

 7. Varför skriva ut var ni som familj ska befinna er i morgon med tanke diverse galningar som du haft efter dig…det är ju din lediga tid med dina barn….om du är orolig när det ringer på dörren och det kommer bud (DN intervjun) förstår jag inte varför du är avslappnad kring att tala om var ni ska befinna er…känns dumt att riskera detta,även om säkerhetsteamet är med….

  1. Oj oj vad det hittas fel, allt är det fel på. Hade hon inte berättat så hade det skvallrats och skapats rykten, eller så hade hon varit en dålig mamma…. Vad hon än gör så är det fel.

   1. Nej Ann, det hittas inte fel. Isabelle levererar alltid dubbla budskap. Hur ska hon ha det? Först ett buhu-tycka synd om inlägg. Sen ett glatt visa upp inlägg, med plats och hotellnamn.

   2. Man skulle ju kunna tänka sig att hon skrev ”imorgon ska barnen och jag på en kul utflykt” för att låta nästa inlägg handla om ”igår VAR barnen och jag på Kolmården”.
    Säger man sig leva med.hot och stalkers kan man ju tänka sig att det vore det korrekta. Iallafall för att skydda barnen!!’

  2. Du har väl ingen aning om inlägget ligger en dag efter eller en dag före!
   Folk ska då alltid hitta fel på allt!

 8. Ha så kul! Min lilla tjej är taggad över att få åka till Kolmården i juni, pratar om det varje dag!

 9. Trevligt att åka till Kolmården.

  Vi ska ha en myskväll tillsammans jag och min sambo ute i naturen. ❤️

  Bilder6.bloggplatsen.se

  Kram Isabelle
  Sexbloggen

 10. JA, vad härligt med Kolmården. Jag minns att jag tyckte om linbanan som barn. Finns den kvar tro?

  Vilken hotellkedja kommer använda sig av dina produkter? När blir det officiellt? Kram
  //Lorry

    1. skulle du fråga en blind person om hen har försökt ta sig fram i trafiken utan blindkäpp? eller om en rullstolsburen har försökt ordentligt att klara en hel dag på Kolmården med kryckor eller om en döv person verkligen har testat att höra med hörapparat? nä jag trodde inte heller det för det skulle låta både intelligensbefriat och oempatiskt! Varför är det helt okej att ifrågasätta hur människor med npf diagnoser hanterar sin verklighet för att livet ska fungera för dom?! Jag blir fullkomligt galen på dom verklighetsfrånvända kommentarerna som dyker upp både här och där (men jag fattar att de oempatiska personerna som kommenterar här även hänger på nya Flachback = Bloggbevakning)

     //Förälder till NPF barn som troligtvis kommer behöva liknande hjälp livet ut

    2. Ja, självklart!
     Men med en son som har autism & adhd så måste allt planeras in i minsta detalj. Det är fasen inte lätt, minsta trassel så går en hel dag åt fanders. Därav finns en extra person som hjälper till med det. Det gör livet så mycket enklare! Har man ekonomisk möjlighet till det & prioriterar detta så tycker jag att alla borde prova och se själva innan dom dömmer någon.
     Mitt liv är så fyrkantigt som det kan bli! Men jag gör allt för mina barn, allt för att deras vardag ska underlättas!

  1. När hon var gift med barnens far så var det han som skötte planeringen och såg till att allt fungerade hos familjen Löwengrip.

  1. Varför tror du det? Hur vet du det? Har du följt efter och kollat? Eller så är det barnen och en tjej som är med bara och är det lilla teamet. Vibbar till Sonja Morgan? Varför då, brukar hon vara på Kolmården, har hon ett entourage?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..