Påskägg och en hel dag ute

Ledig lördag utan något bokat alls (rätt ovanligt). Vi klev upp åtta. Åt frukost i lugn och ro. Sedan hämtade vi påsk-kartan som påskharen hade lämnat och funderade på var äggen kunde vara…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hmmm ….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som tur var hade påskharen lämnat spår i form av små små chokladägg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Och där var dom!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi klädde på oss vid halv elva (skor från Flattered och vita jeans från Toteme) och åkte iväg till Vasaparken och busade. Vi tog med oss cyklarna och cyklade runt i parken. Sedan åt vi långlunch i solen på Tranan. Väldigt härligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Visst säger man att vågar har svårt att bestämma sig? Under gömmer sig faktiskt en pistage. Allt var veganskt. Så mumsigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kvällslek i solen i pyjamas med såpbubblor som låg i ägget. Det var verkligen byggarbetsplats här men jag försöker blunda för det… :- )

 1. Lina skriver:

  Veganskt… men samtidigt äter du kollagen (Oslo skinlab) i pulverform från djur för att få finare hy??

 2. Jane skriver:

  Vad heter den låten i bakgrunden när du filmar Gillis på balkongen på Instastory??

 3. Kan meddela att det var en ovanligt fräsch mamma m vita byxor som hoppade i studsmattan o såg härligt lycklig ut m sina barn igår i Vasaparken! Yo go girl!

 4. Bath skriver:

  Du är en fin människa Isabella men när jag läser din blogg blir jag bara så stressad. Varför måste du ha allt så uppstyrt hela tiden. Du kämpar med klockan hela tiden.

  1. m skriver:

   Kan ju vara så att hon kämpar med att hålla bloggintresset uppe, stormar en hel del. Vad som pågår i hennes eget liv vet vi ju ingenting om egentligen.

  1. Carina skriver:

   Det tycker du. Men Isabella gör ju som hon vill ha det. Förstår inte att folk ska lägga sig i hur andra lever.

   1. U skriver:

    Förstår inte att folk ska lägga sig i hur andra kommenterar.

    1. Carina skriver:

     Nej just det men ändå gör du det.

   1. Blir så fascinerad av den här typen av kommentarer. Bella lever på att lägga upp inlägg om hur hon lever och vad hon tycker (även om det kanske är en fiktiv bild hon ger) och på att ha engagaerade följare. Det är alltså detta hon har valt som försörjningssätt. Det är självklart att folk kommneterar om vad hon skriver om. Hon har ju skapat en plattform och uppmuntrat till det. Hon har gång på gång sagt att hon vill ha negativa kommentarer, det är en del av hennes affärsmodell. Hon har dessutom full kontroll och väljer i detalj vad som släpps igenom och inte. Sluta vara så naiv.

  1. dority skriver:

   Säkert p.g.a hennes ADHD!

  1. E skriver:

   När man har en funktionsvariation så fungerar världen lite annorlunda än för de som inte har det. Att ha tydliga rutiner, inrutande dagar är oftast mindre stressande än tvärtom. För min dotter med en funktionsvariation så har det snarare visat sig att det är bättre att göra samma sak varje dag än varannan för det stressar mindre

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..