ANNONS

Läsning och inspiration

/

I samarbete med Readly

Häromdagen var vi hemma och skapade en film för Readly. Från början var tanken att göra som vi tidigare gjort, fota appen och visa upp några favoriter. Men eftersom jag använder appen varje dag ville jag verkligen kommunicera detta på ett genuint och härligt sätt. Så vi föreslog för Readly att istället ta fram en film som visar några av de tillfällen jag använder appen och vilka magasin jag läser till de tillfällena.

Som ni ser så är Readly med mig jämt i vardagen, i alla olika tillfällen. Antingen är det för att jag vill bli inspirerad i jobbet, och just nu läser jag mycket om relationer mellan e-handel och retail. Ett tips är då tidningen Privata Affärer. Jag tycker även om att få träningsinspiration via Readly. Och då läser jag nästan alltid Womens Health, den är verkligen så bra! En riktig guilty pleasure för mig är skvallertidningarna på fredagskvällarna, det är verkligen en av mina bästa avkopplingsstunder men det är knappt så att jag vågar erkänna det… Sen tycker jag att det är ljuvligt att få spendera en helgmorgon själv och bara drömma mig bort till olika länder genom att läsa långa resereportage. Just nu planerar jag en höstresa med barnen, så nu läser jag mycket Vagabond. Jag har snöat in mig på Maldiverna eller Bali, vi får se vad det blir.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Det är så bra att ha all inspiration samlat på ett och samma ställe. Framförallt nu i påsk när många har tid över till att läsa. På tisdag blir det 8 timmar på planet till New York, då ser jag till att ladda ner hela godispåsen. När jag sätter mig på planet brukar jag börja med jobb de första timmarna men när jag tillslut klivit av planet kan jag hela kändiselitens plastikoperationer utantill🙂

Readly är verkligen en fantastisk tjänst! De har ett jättebra erbjudande jag vill tipsa er om nämligen en månad för 9kr, ni hittar erbjudandet här.

I samarbete med Readly

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00