ANNONS

Sally fyra år

/

Åh vilken lyckad och mysig födelsedag för Sally. Vid åtta imorse blev det tårta och sång:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hon fick en klassisk Barbietårta!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Paketöppning i sängen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och nere väntade fler paket och en cykel (adlink) dagen till ära. Hon har bara haft en springcykel innan så det var dags med en vanlig cykel. Lovisa hade gjort så himla fint hemma med alla ballonger, hon är fantastisk.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tårtan blev succé, Sally älskade den!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Cykeln och denna docka (adlink) var morgonens höjdpunkt. Sally fick även en massa ombyten till dockan, väldigt roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv tio var vi redan ute. Vi premiärcyklade ner till vattnet och åt mellis ute. Vi kom hem halv tolv och åt våfflor till lunch.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter lunch somnade en nybliven fyra-åring och en 28 årig mamma. Fyra-åringen var helt slut efter morgonens anspänning så hon behövde ladda inför släktkalaset. Jag har snittat på fem timmars sömn per natt från och med måndagen på hög arbetsbelastning så jag behövde en nap. Min kropp har lärt sig när jag är ledig, jag blir betydligt tröttare och somnar lättare. Det är bra för då blir det aldrig svårt att återhämta mig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan dukade vi fram all födelsedagsfika och väntade in pappa, mormor, gammelmormor, styv-morfar, morbror och moster. Vi åt Sallys Barbietårta, en chokladmousse-tårta från Gateau och så en raw-snickerskaka (bara naturliga ingredienser i). Jag har verkligen fått en hang up på det under en låång period. Jag älskar ju snickers-bakelsen från Reload men Annas egna var snäppet bättre. Helt osötad och kombinationen av jordnötssmör, mörk choklad och havssalt är ju så smarrigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev en väldigt trevlig dag, barnen uppskattar mycket när Odd och jag spenderar tid ihop. Sallys klänning är härifrån (adlink).

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi skulle egentligen ha ätit middag ute men i bilen påväg dit så ångrade sig barnen och jag. Istället önskade Sally att äta yakitori hemma så vi köpte med oss middag och åt vi tre. Vi svängde även förbi COOP och köpte valfritt fredagsmys, Sally önskade sig tryffelsalami och Gillis fransk lagrad bondost (de köper alltid exakt samma sak). När vi kom hem åt vi sashimi/yakitori/tofu och sedan tog vi på oss pyjamas och gick upp till tv-rummet och kollade på Rock Dog. När jag skriver det här så kollar barnen på filmen, äter ost/tryffel och jag uppdaterar er och går igenom min Mail, inte kikat sedan igår.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Proppmätta och glada. Snart ska jag lägga barnen men det är ingen stress. Det är mysigt att ha de uppe lite senare när det är lov. Sally är så glad efter dagen och äntligen få bli fyra år och Gillis är till sig efter att ha tappat sin första tand. Det är fullt upp här hemma för tandfen och påskharen imorgonbitti.

(Tacksam över att Lovisa la fram en tiokrona tidigare i veckan när det var på gång, jag kan inte minnas när jag såg svenska mynt sist)

Trevlig långfredag på er!

59
215

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00