ANNONS

Skärtorsdag, träning, Marie Clarie och DN

/

Det är skärtorsdag idag men de flesta är lediga på kontoret. Barnen är på förskolan för jag har jobb som vanligt. Eftersom jag inte har möten idag så passar jag på att blocka dagen för skrivning. Perfekt. Men innan jag började jobba så mötte jag upp Pontus för ett hårt pass:

Processed with VSCO with 6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har så roligt ihop när vi tränar och tur är det för vi har ju setts två gånger i veckan i över ett år. Idag så är det nog han och min psykolog som snabbast ser hur jag mår på några få sekunder när vi säger hej. Nu är jag stark och i balans.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tänkte visa två intervjuer som jag nyligen gjort. Den ena lite mindre i en desto större tidning, nämligen Marie Claire..

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Bra PR för Löwengrip, superkul!

Img 9073.jpg

.. Och imorse gick denna ut på DN.se. Jag tror att den kommer i pappersbilagan på lördag. Ni hittar den här. Nu väntar lunch och skrivjobb på ett café fram till hämtning. Vi hörs ikväll .. :- )

44
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00