Kvällslek utomhus

Äntligen påsklov! Jag vet att jag styr mina egna tider, jag kan vara ledig mycket men också att jag indirekt aldrig är ledig – Ändå så har jag lika mycket påskledighetsfeeling som mina barn. Det känns så skönt att ha några dagar off och bara hänga med barnen. Det väntar kalas, mys och Kolmården under dessa röda dagar. Ljuvligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter träningen idag så satte jag mig på Broms och skrev och åt lunch…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Efter två effektiva timmar så var jag dock färdig för dagen. Hjärnan kunde inte producera mer text och mer kaffe hade bara gjort mig darrig. Förresten, handkrämen ni ser är en ny från Löwengrip och släpps i maj, den har UV-skydd vilket är en himla klok sak.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag åkte hem och bytte om. Det var så fint väder så jag kunde lika gärna ta dagens telefonmöten utomhus. Hemma var Anna som hjälper oss med mat, hon förberedde kvällens fantastiska middag och gjorde en raw snickers-kaka till helgefterrätt. Sally ska få världens finaste barbietårta imorgon och så har vi laddat upp med en chokladmousse-tårta från Gateau till alla gäster men jag ville addera en snickers-kaka. Den kommer jag att gå och mumsa på hela helgen… :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan blev det en promenad i solen och avstämning med mina kollegor. Det väntar ett fullspäckat schema i NYC nästa vecka. Jag blev förresten så glad när jag såg båtaxin! Jag älskar att bo så nära naturen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan kom Justina och gjorde mina naglar. Jag har haft samma röda nyans i månader men ny bytte jag till en neutral färg. Jag får lite frågor om mina ringar ibland och nej jag är inte förlovad (dessutom höger hand) – Jag gillar bara diamanter. Present till mig själv. Jag mixar smycken från Engelbert och A.P Shaps.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kvällens middag slog alla rekord! Jag älskar när vardagen håller en så hög standard, varför inte? Ikväll åt jag och Lovisa sparris-bonanza med 64 gradigt ägg och löjrom. Barnen fick pizza som Anna har gjort från grunden.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När hemma slår varenda restaurang!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag testade min träningskjol från Lululemon. Jag spelar ju inte tennis men jag kunde inte låta bli att köpa den, så söt. Perfekt på promenader, det är shorts under. Det är förresten roligt att se så mycket muskler på kroppen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När klockan var 18.00 hade vi kvar en massa energi i kroppen så vi gick ut och lekte!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har alltid under åren varit ute mycket och lekt med Sally och Gillis. Nästan alla kvällar så fort det blir lite varmt och ljust. De stunderna när vi busar runt en timma utan en plan är ljuvliga. Nu har barnen varvat ner lite framför en film och jag har passat på att uppdatera er. Nu ska det nattas, jag får se om Sally kan sova. Det är ju en stor dag som väntar för henne imorgon … :- )

 1. Underbart med Påsk, solen skiner o alla lekar som du har tid till med dina barn!
  Du har ett mkt krävande arbete och hinner ändå vara med dina barn, bra!
  Verkar konstigt med ”elaka” kommentarer till det som du delar av dig med, jante-jante.
  Att du sedan marknadsför kläder, smink o tårtor på din blogg hör ju till ditt yrke, fattar en del människor inte vad man kan använda en blogg till…

  Har själv inga barn, är svårt MSsjuk, men har världens underbaraste make som troget står vid min sida – I’m happy 😊
  Sett mkt i mitt liv, tidvis bott utomlands ( Sverige, Tyskland o Italien)

  Jag unnar dig allt gott och en fin fortsättning på påsken 🐰🐣🐣🌞

 2. Vilket mysigt inlägg, speciellt det sista om att ut och leka när det är så härliga vårkvällar. Inte för att min åsikt spelar någon roll, men jag tycker du verkar vara en superhärlig mamma. 🙂

  Jag är inte mycket för handkrämer eller kosmetika i övrigt, men blev sugen på denna just pga uv-skydd. Vilken prisklass kommer den ligga i?

 3. Ela skriver:

  OK, nu måste jag fråga någon kunnig. Hur funkar det. Det här är inte samarbete markerad inlägg, men det finns många märken som nämns ändå, som liksom kommer ”naturlig” på talet. Här är listan:
  1. Broms (lunchställe)
  2. Löwengrip handkräm ( ligger på bordet)
  3. Gateau ( torta till Sally)
  4. Engelbert och A.P Shaps ( diamantringar)
  5. Lululemon (skjol)
  ,🤔🤔🤔

  1. Maja skriver:

   Enkelt, är det inget samarbete ska inlägget heller inte markeras som ett samarbete.

  1. Hanna skriver:

   Jag har funderat på samma sak,framförallt kring Instagram,när det länkas till olika företag,ex bageri och leksaker….där kommer det dock inte naturligt på tal utan finns länkat på filmen/bilden….-inte bara Isabella som gör detta utan det är ju ganska vanligt….

  1. S. skriver:

   Alltså 🤦🏼‍♀️ Hon nämner ju saker som folk annars frågar om i kommentarerna. Typ kjolen tillexempel. Är det inget samarbete så ska man heller inte märka inlägget som det. Man kan fortfarande tipsa folk om bra grejer utan att det är ett ”smygsamarbete”.

 4. Mia skriver:

  Hörde precis intervjun med Malena Ernman i TV4 hon sa att man som föräldrar alltid sätter sig sist bara barnen är lyckliga och nu är Greta lycklig.
  En tanke att ta med sig !

  1. Emma skriver:

   Olyckliga föräldrar får lyckliga barn. Låter rimligt🤔

   1. Mia skriver:

    Lyckliga barn ger lyckliga föräldrar, föräldrar som inte behöver först och främst tillfredsställa sina egna behov.

    1. Emilia skriver:

     Mycket bra svar <3

 5. Lissel skriver:

  Så mysigt att äntligen kunna vara utomhus! (Utan att frysa, bli blöt och behöva ha en massa kläder)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..