Idéer till vår uteplats

I samarbete med Ellos

Som ni har förstått är det fortfarande en byggarbetsplats på tomten hemma. Barnen tycker det är väldigt spännande med alla maskiner och byggarbetare på tomten, det känns som en liten verkstad. Själva uteplatsen blir nog inte helt klart förrän mitten på sommaren ungefär. Ida har hjälpt mig att beställa möblemanget och det kommer levereras till mitten av sommaren. Vi har tänkt dela upp uteplatsen i olika möbelgrupper. Det kommer vara en grupp med solsängar, en matgrupp, en soffgrupp och en myshörna. Eftersom ytan är så stor och kommer ha olika nivåer kändes det passande att dela upp i olika grupper. På det sättet kommer det finnas plats för alla och tillfredsställa allas preferenser.

Tänk att jag snart får sitta och läsa under ett parasoll och se ut över poolen, en ljuvlig idyll. Och när det är dåligt väder tänker jag sitta i soffan, dra undan gardinerna och blicka ut över vår uteplats.

Löwengrip_house-35

Ellos uteplats-page-001

Här hittar ni krukan, parasolet, solsängen, ryggdynan och minibordet.

Vi har valt dessa solsängar från Ellos. Vi kommer ha tre stycken så att jag och barnen får varsin. Det fick bli ett kollage till bloggen eftersom det inte är så fotovänliga hemma ännu. De andra möblerna vi har beställt har så lång leveranstid så det var perfekt att vi kommer kunna få hem dessa från Ellos fort! Även fast uteplatsen inte är klar vill vi ändå kunna vara ute och njuta av solen och värmen så fort som möjligt. Det andra får falla på plats inom sin tid. Jag längtar efter att få dricka min morgonkaffe på uteplatsen och bjuda vännerna på poolparty!

I samarbete med Ellos

 1. A skriver:

  Så himla fint! Jag skulle nog byta plats på sofforna så att man inte möts av en soffrygg när man kommer in utan det ser mer trevlig ut att mötas av framsidan av en soffa, men det är jättefint som det är nu också förstås.
  Fina utemöbler, svarta möbler med grå kuddar blir snyggt och passar perfekt in på din uteplats. De gråa stolarna och det lilla vita bordet kan du ta ut och använda ute sålänge tills du fått dina utemöbler kanske, och vilofåtöljen kan du ta ut och ha som solstol så länge 😉 Så fina möbler, så fint hus och uteplatsen lär bli jättehärlig och fin.

 2. Snälla människor, var inte så hemskt elaka o avundsjuka !!! Tycker det är jättekul att följa dej Isabella! Skämmas borde alla elaka!

 3. Vilka elaka människor det finns. Vidrigt!!!

 4. Lia T skriver:

  Du njuta vid poolen?Som knappt e hemma…tsss

 5. Mickan skriver:

  Barnen skulle nog hellre vilja ha gungor och en sandlåda istället för solsängar.

  1. Ck skriver:

   Hålller med ovanstående kommentar. Barnen behöver plats för lek. Gungor osv. Stackars barn. Du ser inte dina barns behov, utan mer dina egna.

  1. Sassa skriver:

   Det ena behöver inte utesluta det andra…😊Barnen har/får nog att leka med!

  1. Sara skriver:

   Kanske det! Klart det är roligt med gunga & sandlåda. Men vi byggde pool för några år sedan & våra tre barn ÄLSKAR poolen! De gör inget annat än att bada på sommaren. Och även vi vuxna njuter. Pool är ju lek!

  1. Vem säger att ALLA barn vill det?
   Och Isabella är ju jätte ofta ute med barnen så det blir nog bra utan att folk ska förklara hur saker ska va.

  1. A skriver:

   Men det kan väl vara skönt för barnen att ha sina solsängar också att vila på efter badet, sandlåda är väl mest kul för mindre barn. Barn som har gungor och sandlåda skulle nog gärna vilja ha pool eller vad tror du Mickan? Är det verkligen stackars barn Ck, du tycker inte de har gott om plats för lek? Nog mest synd om er bitterkärringar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..