Dags för internationella kontrakt

Dagen har gått i full fart. Det var min sista kontorsdag på länge så det var mycket att beta av. Imorgon är det skärtorsdag och de flesta har tagit ut komptid och jag ska jobba hemifrån och skriva under dagen. Sedan är det ju påskledighet och på tisdag väntar en vecka i NYC. Det känns så stort att få skrivbord hos Gateway, det är ett start up kontor som SACC har startat. Jag var där en sväng i december om ni minns. Nu tar vi (min säljchef Charlotte och jag) steget och bokar upp oss på möten i NYC, för att kunna göra samarbeten/ambassadörsskap men med större internationella bolag. Vi har möten med olika agenter, stora premium klädmärken, hotellkedjor, spa, och en gymkedja som jag gillar.

Så spännande.

Mitt mål är 80% internationella kunder i mina sociala medier och 20 % svenska. Det finns några svenska bolag jag jobbat med så länge och som jag vill behålla. Det handlar alltid om teamet i slutändan, att det är roligt att jobba ihop. Att signera kontakt med stora internationella varumärken tar tid men jag gillar utmaningar. När något är för enkelt behöva jag höja ribban. Det är så jag behåller motivationen. Jag säger alltid till mitt team att målen måste kännas i magen.

När jag kommer hem från NYC så väntar vårt nya kontor i gallerian. Som vi har längtat. 900 kvm till hela bolaggruppen. Det ska bli underbart. 600 kvm kontor och 300 kvm butik för alla våra varumärket, allt är vägg i vägg. Det kommer att finnas en ateljé till Löwengrip, Hermine Hold och Sascha att få vara kreativ på samt så kommer jag ha ett eget sminkrum och garderob.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var så fint väder idag så delar av Löwengrip Invest åt lunch på Sturehofs uteservering. Simon är kvar till 1 maj så det är inte långt kvar. Jag tar över hans roll tills en ny VD är tillsatt (vår HR-ansvarig Gunilla har bokat in möten med åtta kandidater nästa vecka). Under de senaste veckorna har jag därför blivit mer operativ överallt, det är så otroligt roligt att jag faktiskt kommer att vilja ha det så framöver (under en begränsad tid) men ha stöd av en VD för ekonomistyrning/budget. Ibland är det bra att ägaren slungas tillbaka in i organisationen för att allt ska genomsyras mer utav mig och min vision. Det stärker hela teamet.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens outfit, klänning från Ida Sjöstedt

Strax efter fyra hämtade jag barnen och fick famnen full av vackert påskpynt. Vi åkte hem och då kom vår doktor förbi och tittade till Sallys eksem som aldrig blir bra. Bara att fortsätta att smörja var rekommendationen. Det viktigaste var nog att Sally fick höra det från doktorn själv, alltid mycket diskussioner om just insmörjningen.  Efter det har vi ätit, badat och tittat på bilder vår båt som kommer hit snart. Kul Nu väntar snart nattning och ikväll har jag telefonmöten.

 1. Lisa skriver:

  Hej Bella! Kan varmt rekommendera rapsodine fuktkräm och fotkräm 500ml samt deras duscholja. Var inte rädd för att smörja fotkrämen på kroppen den innehåller kunzea som är antibakteriell. Vår son har atopisk hud med exem som kliade tills det blödde under 2 års tid. Efter 1 års smörjande försvann allt. Vi smörjer morgon och kväll. Kortison hjälpte inte oss.

  Hoppas hon kryar på sig.
  Ha en bra dag.

 2. I skriver:

  Cannabisolja som du hjälper sälja, hjälper den mot eksem? Den kanske lugnar klådan om den den stryks på eksemet.

 3. Kolla upp allergier (IgA) men även intolleranser (IgG).
  Allt som ”doftar” (parfymer, krämer, doftpinnar, rengöringsmedel, tvättmedel osv) innehåller även en massa kemikalier som är hormonstörande och allergiframkallande. Kan vara värt att fundera över varför dessa produkter inte behöver ha kompletta innehållsförteckningar.
  Eller kolla om ni haft eller har fuktskada/mögel.

 4. Du kanske borde börja fundera på allvar kring E330/Citronsyra – många får eksem av det.

  MSM hjälper också många att bli av med eksem. Man kan röra ut det i yoghurt så behöver inte alls vara krångligt att ge barn. Finns också salvor med MSM i.

 5. Kolla upp om Sally kan ha någon allergi, då kan man få eksem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..