Dags för internationella kontrakt

Dagen har gått i full fart. Det var min sista kontorsdag på länge så det var mycket att beta av. Imorgon är det skärtorsdag och de flesta har tagit ut komptid och jag ska jobba hemifrån och skriva under dagen. Sedan är det ju påskledighet och på tisdag väntar en vecka i NYC. Det känns så stort att få skrivbord hos Gateway, det är ett start up kontor som SACC har startat. Jag var där en sväng i december om ni minns. Nu tar vi (min säljchef Charlotte och jag) steget och bokar upp oss på möten i NYC, för att kunna göra samarbeten/ambassadörsskap men med större internationella bolag. Vi har möten med olika agenter, stora premium klädmärken, hotellkedjor, spa, och en gymkedja som jag gillar.

Så spännande.

Mitt mål är 80% internationella kunder i mina sociala medier och 20 % svenska. Det finns några svenska bolag jag jobbat med så länge och som jag vill behålla. Det handlar alltid om teamet i slutändan, att det är roligt att jobba ihop. Att signera kontakt med stora internationella varumärken tar tid men jag gillar utmaningar. När något är för enkelt behöva jag höja ribban. Det är så jag behåller motivationen. Jag säger alltid till mitt team att målen måste kännas i magen.

När jag kommer hem från NYC så väntar vårt nya kontor i gallerian. Som vi har längtat. 900 kvm till hela bolaggruppen. Det ska bli underbart. 600 kvm kontor och 300 kvm butik för alla våra varumärket, allt är vägg i vägg. Det kommer att finnas en ateljé till Löwengrip, Hermine Hold och Sascha att få vara kreativ på samt så kommer jag ha ett eget sminkrum och garderob.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var så fint väder idag så delar av Löwengrip Invest åt lunch på Sturehofs uteservering. Simon är kvar till 1 maj så det är inte långt kvar. Jag tar över hans roll tills en ny VD är tillsatt (vår HR-ansvarig Gunilla har bokat in möten med åtta kandidater nästa vecka). Under de senaste veckorna har jag därför blivit mer operativ överallt, det är så otroligt roligt att jag faktiskt kommer att vilja ha det så framöver (under en begränsad tid) men ha stöd av en VD för ekonomistyrning/budget. Ibland är det bra att ägaren slungas tillbaka in i organisationen för att allt ska genomsyras mer utav mig och min vision. Det stärker hela teamet.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens outfit, klänning från Ida Sjöstedt

Strax efter fyra hämtade jag barnen och fick famnen full av vackert påskpynt. Vi åkte hem och då kom vår doktor förbi och tittade till Sallys eksem som aldrig blir bra. Bara att fortsätta att smörja var rekommendationen. Det viktigaste var nog att Sally fick höra det från doktorn själv, alltid mycket diskussioner om just insmörjningen.  Efter det har vi ätit, badat och tittat på bilder vår båt som kommer hit snart. Kul Nu väntar snart nattning och ikväll har jag telefonmöten.

  1. Läs kommentaren igen snälla 🤦🏼‍♀️ ”Det finns några svenska bolag jag jobbat med så länge och som jag vill behålla”

 1. Bare flere i dit kommenter felt også var udenlandske 😊 her er trængt af skinsyge kvinder!… omvendt har du min respekt for måden du handler det og øger trafikken her… boss lady ❤️

 2. Kan verkligen rekommendera denna krämen – Z Skin Repair Intensive som jag köpt på hälsokost. Vår dotter har haft hela ryggen full av mollusker och eksem. Har smort med alla krämer men denna har varit den bästa. Efter daglig smörjning i nu kanske 3 veckor är alla mollusker och eksem borta. Då fick vi ändå höra att de skulle kunna vara kvar i ett år. Rekommenderas starkt krämen!!

 3. Hej.
  Jag tänkte spontant att eksemen kanske beror på allt badande? Dottern har atopiska eksem/utslag och får än idag smörja (hon är 8år). Men jag vet ju inte alls vad det är för eksem. Hoppas det blir bra åt henne ❤️

 4. Jag förstår att du siktar intenationellt, känns som att du har rätt låg trovärdighet på den svenska marknaden. Jag antar att det är lättare att bygga mer av en fantasibild när på marknad där du inte är så känd.

 5. Har du läst Hudbibeln? Den borde inte undgått dig Isabella och om den gjort det kanske det finns nåt bra tips att hämta därifrån som ni kan testa mkt eksemen. 🙂

 6. Hej Isabella!
  Jag kan varmt rekommendera intag av sellerijuice på morgonen. Många personer över hela världen, bland annat i Sverige har blivit av med sin eksem tack vare sellerijuicens effekter. Den är väldigt bra mot akne med.
  Jag dricker sellerijuice varje morgon på tom mage och därefter väntar jag 30 min innan jag intar frukosten. Du får ökad lyster i hyn och alla typer av utslag, prickar och eksem försvinner tack vare sellerijuicen.

  Gör en research på sellerijuice, jag tror du kommer gilla det! Kram Liv

   1. Prova kolloidalt silver. Blev av med psoriasis jag haft i 7 år med den. 4 v tog det 😊 allt eksem är en form av svamp. Ks tar virus bakterier och svamp. Nej det är inte farligt. Miljoner världen över använder det. 1 msk morgon och kväll. Använd absolut inte kortison. Det dämpar symptomen men problemet blir kvar. Hudbarriären förstörs av det.

  1. Har också börjat m sellerijos, det är magiskt! Magen, hyn, energin. Värk har försvunnit och är mycket rörligare. Efter ca tre veckor kände jag en tydlig förändring, efter sex månader är skillnaden enorm! Har hört många och känner många som fått samma resultat, ingen av oss tycker att det är bullshit som nån skrev! Smaken kan va tuff, men går att förbättra m citron, gurka, äpple, päron el annat, man får prova sig fram. Prova det till din dotter Isabella, du har ju hjälp av en duktig kock som säkert tar fram en smak som lillan klarar. Jobbigt för henne med eksem!

 7. Angående eksem så kolla in en auyruvedisk läkare som inte botar symptomen utan tittar på kärnan och hittar var det är obalans nånstans, det hara nämligen bara med obalanser att göra. Hett tips för att få långsiktiga och hållbara resultat.

 8. Får inte helt ihop det men det är ju en CFO du behöver i företaget och inte en VD när det bara handlar om hjälp gällande ekonomin… varför tar du inte VD rollen och anställer en CFO? Känns som ni blandat ihop dessa roller 😉

 9. Alla dessa rika människor som inte sätter arslet på akutmottagningen och har privata läkare som de kan besöka och som kommer hem till dom. Var finns dom??! Jag bor visserligen i Skåne. Och är INTE rik. Och försökt få tag på privat läkare i veckor nu utan någon som helst framgång. Jag menar jag ska ju självfallet betala samma pris som alla dessa rika människor gör. Det är jag villig att göra då man inte får hjälp alls på kommunal sjukvård i detta land. MEN! Svaren jag får efter att ha ringt ner alla i Malmö, Trelleborg, Lund, Helsingborg och Landskrona är 1. Deras läkare går i pension eller 2. Dom tar inte emot nya patienter. Så min fråga är, kan någon tipsa om en läkare? Hur gör/har ni ”rika” människor gjort? Är väldigt nyfiken! Någon som kan/vill ge svar?

 10. Kolla för allergier. Levde i 35 år med först atopiskt eksem och sedan handeksem. Efter tjat så kollade de olika kemikalier. Visade sig att jag är grovt allergisk mot formaldehyd. Dessa tester gjordes först efter flera års tjat. Innan det var det bara ”smörj mycket, torka inte ut huden, använd kortison.” Så se till så alla test görs.

 11. Läste att din dotter har eksem. Min son har haft det i många år och tyvärr behövt starka salvor hela tiden, fram till nu. Vi provade ljusbehandling och han blev så mycket bättre! 🙏

 12. Har en bekant som har haft stooora problem med exem på sina barn och ränt hos läkare som har skrivit ut massa olika krämer, men inget hjälpte så han testade att utesluta gluten i några veckor och vipps så var exemen borta! Efter alla dessa år som läkare bara pratat om krämer

 13. Om ingen allergiutredning är gjord på Sally skulle jag rekommendera det, oftast beror exemen på ngt och blir inte bättre av att smörjas, ev lite symptomlindring bara. Hoppas det blir bättre💗

 14. Kliar hon på eksemet? Jag får lätt ”eksem” på benen då det kliar och jag kliar tillbaka på nätterna. Låter jag bli är det borta på någon vecka.

  1. Viktigt är att inte utesluta någon kost om det inte är konstaterat att man är intolerant mot födoämnet!

 15. Vår grabb har haft problem med atopiskt eksem sedan han föddes, på nederrygg och lår framförallt, och har hela tiden fått rådet att smörja och lufta. Vi har testat måånga olika krämer. Och nu för ett par veckor när vi var på BVC berättade sköterskan om en kräm som många föräldfar sagt har hjälpt deras barn. Vi testade, och efter tre dagar så kallar vi den mirakelkrämen!! La Roche Posay heter den och finns på Apotek hjärtat och säkert fler apotek, i barn/bebissektionen. Numera smörjer vi den en gång om dagen på problemområden. Det är i nästintill helt borta! Rekommenderar den varmt!!

  1. Vill du även berätta vad själva krämen heter? Det märket har så många olika (och håller med om att det är ett bra märke!) 🙂

 16. Testa att byta tvättmedel. Jag får eksem över hela kroppen om vi inte använder via sensitive. Har alltid varit så.

   1. Maja: Håller med Ellen. Idag är det faktiskt inte särskilt vanligt att doktorn gör hembesök. Vet detta då jag själv arbetar som doktor. Allt går dock att köpa för pengar.

    1. Ja du får tycka att det här inlägget handlar om att basunera ut hembesök av läkare hur mycket du vill. Jag läste en hel del annat i inlägget, men så letar jag inte efter saker att gnälla på heller.

     Som konsument av läkare så vet ju jag att hembesök som sagt varken är unikt eller särskilt ovanligt. Så det är ingenting att ”basunera ut”.

 17. Du kanske borde börja fundera på allvar kring E330/Citronsyra – många får eksem av det.

  MSM hjälper också många att bli av med eksem. Man kan röra ut det i yoghurt så behöver inte alls vara krångligt att ge barn. Finns också salvor med MSM i.

 18. Kolla upp allergier (IgA) men även intolleranser (IgG).
  Allt som ”doftar” (parfymer, krämer, doftpinnar, rengöringsmedel, tvättmedel osv) innehåller även en massa kemikalier som är hormonstörande och allergiframkallande. Kan vara värt att fundera över varför dessa produkter inte behöver ha kompletta innehållsförteckningar.
  Eller kolla om ni haft eller har fuktskada/mögel.

 19. Cannabisolja som du hjälper sälja, hjälper den mot eksem? Den kanske lugnar klådan om den den stryks på eksemet.

 20. Hej Bella! Kan varmt rekommendera rapsodine fuktkräm och fotkräm 500ml samt deras duscholja. Var inte rädd för att smörja fotkrämen på kroppen den innehåller kunzea som är antibakteriell. Vår son har atopisk hud med exem som kliade tills det blödde under 2 års tid. Efter 1 års smörjande försvann allt. Vi smörjer morgon och kväll. Kortison hjälpte inte oss.

  Hoppas hon kryar på sig.
  Ha en bra dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..