Stressig tisdag

Både Sally och jag låg vakna mycket i natt. Jag vet inte varför, först försökte jag säga att vi skulle vara tysta men sedan insåg jag att vi låg där tillsammans och stirrade upp i taket så då tänkte jag att vi bryter mönstret och går upp en stund. Klockan var väl 01 men vi gick ner, drack vatten, pratade en stund på bänken och sedan gick vi upp igen och började om. Det fungerade.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag började dagen med träning med Pontus. Nu tränar jag på 37 kilo i bänkpress. Det är en härlig känsla. Efter det har jag haft mötes-maraton. Ganska stressigt och jag har helt glömt att andas med magen men så blir det ibland. Däremot är jag övertygad om att styrketräningen hjälper mig att klara av dagar som dessa.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens look! Tröjan är från Busnel och kjolen från Other Stories. Så fint med hästsvans ibland. Speciellt med en HH-scarf i. Nu väntar psykolog, telefonmöte med Hermine Hold och sedan barnhämtning. Jag har saknat Gillis så att det gjort ont i hjärtat idag. Dagen jag får träffa barnen är alltid den som gör mest ont. Kanske för att det är så nära i tid och man vågar känna saknad. Vi hörs ikväll efter nattning.

 1. Sandra skriver:

  Vart kommer solglasögonen ofrån?

 2. Linn skriver:

  ALLT ”du” skriver går på repeat omspolning. Du som är klok har du en ide varför det är så tro?

 3. Sussi skriver:

  Älskar inlägg som dessa!
  Beundrar verkligen ditt mod att du vågar visa sårbarhet.
  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..