Stressig tisdag

Både Sally och jag låg vakna mycket i natt. Jag vet inte varför, först försökte jag säga att vi skulle vara tysta men sedan insåg jag att vi låg där tillsammans och stirrade upp i taket så då tänkte jag att vi bryter mönstret och går upp en stund. Klockan var väl 01 men vi gick ner, drack vatten, pratade en stund på bänken och sedan gick vi upp igen och började om. Det fungerade.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag började dagen med träning med Pontus. Nu tränar jag på 37 kilo i bänkpress. Det är en härlig känsla. Efter det har jag haft mötes-maraton. Ganska stressigt och jag har helt glömt att andas med magen men så blir det ibland. Däremot är jag övertygad om att styrketräningen hjälper mig att klara av dagar som dessa.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens look! Tröjan är från Busnel och kjolen från Other Stories. Så fint med hästsvans ibland. Speciellt med en HH-scarf i. Nu väntar psykolog, telefonmöte med Hermine Hold och sedan barnhämtning. Jag har saknat Gillis så att det gjort ont i hjärtat idag. Dagen jag får träffa barnen är alltid den som gör mest ont. Kanske för att det är så nära i tid och man vågar känna saknad. Vi hörs ikväll efter nattning.

 1. Vad vacker du är Isabella. Din stil och hela din utstrålning är otrolig.
  Vad härligt att du har mammavecka nu, barnen är ens äkta kärlek.
  Hur går det med Elloskollektionen du skulle släppa? Är den släppt, har jag missat det eller inte än?
  Ha en fin dag med barnen. Kram <3

 2. Har ingen påpekat det olämpliga i att säga HH? Jag tänker i alla fall på nazismens Tyskland och får en inre syn av hårband med hakkors. Jag skulle nog använt mig av hela namnet istället.

  1. Så löjligt! Har väl inte alls med saken att göra… Klart man förkortar det till HH!

   Fin du är Bella!

  2. Seriöst Maja, stör du dig på HH? Då måste du störas av många saker. Det är din tolkning. Ja man kanske kan associera det till Heinrich Himmler, men också Helly Hansen eller Håkan Hellström eller varför inte Högskolan i Halmstad … Suck och stön för lättkränkta människor i dagens samhälle.

   1. Njae SS var den militär som härjade i nazi Tyskland. HH däremot eller 88 som många också talar om (8onde bokstaven är H) som står för Heil Hitler.

    1. Det är ändå viktigt vad ett varumärke associeras till. Och folks associationer kan varken du eller någon annan styra. Är det många som tänker heil Hitler när de läser HH så hjälper det inte att säga att de tänker fel. Men det brukar man stöta och blöta innan lanseringen. Tydligen är lanserarna inte rädda för fel associationer.

  3. Jag undrar om du trollar…men det säger väl ganska mycket om vår samtid när det allt som oftast är svårt att skilja på parodi och verklighet.
   Jag svarar efter premissen att du säger ditt hjärtas mening.

   Snälla, kära nån! Vad är det med folk som seriöst går omkring och letar efter saker att kränkas och uppröras av hela dagarna.
   Och hittar man inget riktigt problem kommer man på att pepparkakor är rasistiska, hårsnoddar nazistiska och initialer olämpliga.
   Det är den här inställningen som gör att vi kommer längre och längre ifrån varandra i den politiska debatten och att samhället är på väg åt pipsvängen.
   Tagga ner, Isabella är inte smygnazist!

   1. Haha KK exakt så! Snart kommer väl en rubrik i Hänt; Isabella anklagas för smygnazism. Inte klokt vad det ska letas fel och finns det inget fel så skapas det fel, minsta lilla vänds till fel, allt som går vänds till fel…Galet!

  4. Det finns ett klädmärke som heter Helly Hansen och förkortar HH ( Norsk yrkeskläder har jag för mig) och är äldre en detta hår märke och inte har jag hört någon sagt att det får dom att tänka på Nazismen. Fast i dag ska väll allt tolkas som fan tolkar bibeln när det kommer till att hitta något att klaga på eller vara PK rätt.

   1. Tack så mycket till Pernilla och Åsa för Helly Hansen :o) (som numera har utomlenska ägare). Hälsning normannen.

  5. Inte alls olämpligt! Skulle man inte kunna använda alla bokstavskombinationer som tidigare associerats till något ”olämpligt” skulle man ju inte kunna använda någon kombination alls till slut. Det bästa är att hitta på nåt och köra på det – det är det enda sättet att få folk att tänka om och tänka nytt!!

 3. Hej. Vill säga att det är få som är så driftiga och unika som du, framförallt kvinnor. Du har lyckats med mycket och det ska du vara glad för.
  Vill bara säga att man behöver inte förgylla alla tårtbitar i livet för att må bra. Ibland behöver man mindre av det andra, finna en balans som känns bra för själen. Tror du går lite snabbt på kärleksdelen, även om det kanske är bara för att bli uppvakad och trevligt bland lakan. Prova att vara utan det ett tag. Jag blev djupt sårad av en man jag älskade förra sommaren. I samma veva gav jag män och alkohol en ordentlig paus. Det har gett mig mer kärlek till mig själv. Man gör bättre val när man känner sig redo.
  Ibland behöver vissa tårtdelar ta en paus i livet, då finns plats för reflektion och eftertanke. Du lär känna dig bättre när du är ensam med dig själv. Var inte rädd för ditt eget sällskap. Du behöver bemöta den ibland.

  Vore kul om du pratade mer om hur du fungerar i ditt dagliga liv med din ADHD och autism (Tror du nämnt att det ligger i spektrumet) Tycker sådant borde lyftas fram mer i samhället.

  Ibland är måendet okontrollerat pga känslor. Det blir så ibland. Men man tar sig igenom det, men inte med tvång.

  Kram

 4. Ja att gå upp en stund sägs vara det bästa när man ligger vaken på natten.

  Ja visst är träning bra för att hålla sig pigg och orka mer. Håret är så fint, fint med svans och med scarf, Hermine hold har jättefina scarfsar.

  Hoppas ni får en härlig påsk och tack Isabella för en trevlig blogg!

 5. Åh det är så jobbigt när man bara vänder och vrider sig på natten utan att kunna somna. Skönt att det hjälpte att gå upp en stund.

  Jag kan förresten känna igen det där med att saknaden blir jobbigast mot slutet. Så var det för mig när jag var i ett distansförhållande. Det var värst första veckan när vi hade sagt hej då samt veckan innan vi skulle ses.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..