Tavla sökes!

Ida och jag pratade häromdagen om att vi letar efter en till tavla som ska sitta på väggen mellan gästtoalett och kök. Idag har vi fantastisk fin fotokonst överallt i huset men just denna plats skulle vi önska annorlunda, hmmm.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Alltså på väggen här. Måtten är 120×120. Jag kom på idéen att jag skulle fråga er, jag tror nämligen att jag har enormt duktiga fotografer/konstnärer/kreatörer som följer mig. Ni som sitter på bilder som skulle kunna matcha in i mitt hem, eller har förslag på något som ni kan skapa – Maila gärna ida@lowengripinvest.se. Vi har många internationella tidningar som ska fota huset när bygget utomhus är klart så det är en rolig möjlighet att få synas. Jag älskar att lyfta duktiga människor så jag funderar faktiskt på att ändra tavlan på denna vägg varje år för att alltid få möjlighet att lyfta en ny fotograf/konstnär. Hur som helst, otroligt roligt!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Denna tavla har jag fått från ABBA Museet. Min favorit-piece i hela huset. Nu väntar möten, inspelning och sedan barnvecka. Äntligen!

LOADING..