Kaffeprovning och rödbetstartar

Vilken start på veckan! Jag klev upp 06.00 och åkte och tränade. Efter det väntade kontoret och bli fixad av fantastiska Emelie och stämma av med kollegor. Vid 13.00 var teamet i mitt hus igen för då skulle vi ha kaffeprovning med Lavazza. Det är min nya partner vilket känns otroligt roligt. Jag fick under två timmar lära mig allt om kaffe vilket var så intressant. Vi hade ett blindtest och jag fick rätt på 8 av tio smaker vilket ändå var ett bra betyg enligt dom. Jag är en tävlingsmänniska och jag avskyr när jag inte får rätt/vinner.

Men jag måste ändå få berätta att har man tagit fram dofter till Löwengrip i sex år så lär man sig mycket om noter. En av mina bästa erfarenheter i livet var när Löwengrip (då LCC) tog fram en parfym med Pierre Wulff. Att få jobba med ett proffs var så lärorikt. Varenda doftnot i Löwengrip är det jag som väljer idag. Det är min passion. Min bästa doft jag har tagit fram är vår Sea Salt Spray. Ljuvlig. Den doftar tonårspojkvän, det är min bästa beskrivning av den.

Nu har jag snöat in mig på olika doftkombinationer av lyxig ananas så det kommer ni får känna på framöver… :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi fotade bilder för Lavazza idag. Visst gjorde Emelie mitt hår helt fantastiskt? Lite extra lockigt idag. Jag använde Löwengrips styling/protein Shampoo och Balsam innan, det ger håret en bra stadga oh bygger upp hårstråna.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hela mitt hem doftade ljuvlig nybryggt kaffe. Jag föreslog till Lavazza att de skulle ta fram ett kaffe-doftljus. Det hade jag älskat!

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är något med nybryggt kaffe som gör mig lycklig. Doft är ju mycket minnen. Trygghet?

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Paus. Stickad och klänning från Ellos (adlink).

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan hämtade jag Sally (Gillis har alltid en extra-pappadag) och när vi kom hem så väntade en helt otrolig måltid. Ovan så ser ni veckans mat-schema om ni vill bli inspirerade av Kock Anna (ni hittar henne på min instastory).

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Rödbets-tartar!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Med chevrekräm och rostade hasselnötter. Den var en av de bästa måltiderna på länge. Jag kunde inte låta bli att smaka lite av Sallys laxfiléer. Färsk lax är också något av de bästa som finns. Mums. Häromdagen när jag hade en middag hemma gjorde Anna en miso-lax där laxen hade legat i miso i två dagar. Receptet hade hon ”lånat” från restaurangkedjan Nobu. Förstår ni att jag aldrig behöver en man att leva med när jag har fantastiska Anna? He he..

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter middagen så facetimade Sally med Pingis. Sally är väldigt förtjust i henne och tycker Pingis är det coolaste som finns. Dessutom längtar hon lika mycket som jag efter lilla bebisen i magen. Sally har tagit på sig en storasyster-roll. Så fint.

Nu väntar jobb! Stor kram på er.

 1. Måste bara säga att jag testade ditt proteinschampo och balsam, efter att ha testat MÄNGDER av produkter för att underlätta styling och volym. Helt plötsligt kunde jag locka mitt hår (och de höll en hel kväll vilket annars aldrig hänt) så tack för en fantastisk produkt! <3

 2. Anna skriver:

  Gör kocken alltså en köttlasagne och en veglasagne på en portion?

 3. Emma skriver:

  Maten ser såååå god ut! Vore underbart om du kan dela receptet på rödbetsbiffarna 🙂

 4. Johan skriver:

  Snälla, dela med dig av rödbetstartarreceptet! Ser och låter så himla gott!!!

 5. FT skriver:

  Hmm, kan inte hela familjen äta samma?

  Låter verkligen inte lockande att som vuxenkvinna lukta tonårspojkvän? I min värld luktade de svett, för mycket parfym o massa gojs i håret! 😀

  Jag är nog inte vän med dina dofter. Har en av dina parfymer som jag upplever som frän och rätt otrevlig och köpte ditt torrschampo som STINKER av kola – heller inget man som vuxen kvinna vill lukta – barnsligt godis liksom? Känner mig tveksam kring ananasen och tänker att den också kommer lukta barnsligt?

  1. Jag är inte ett dugg känslig men måste hålla med, torrschampoot kan jag inte använda pga doften. Går verkligen inte. Och har blivit tvungen att hoppa i duschen vid gäster hemma en gång när jag använt den för lukten blev riktigt migränframkallande för vissa. 🙁

   Men schampoona och balsamen luktar gott 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..