Ett beauty-hack som fungerar

I samarbete med Oslo Skin Lab

För mig är skönhet och yta superviktigt, och jag skäms faktiskt inte för att säga det. Däremot har jag mycket förutsättningar som går emot mig. Min vardag innehåller mycket stress och jobb, dessutom lever jag i olika tidszoner hela tiden vilket även leder till att mitt matintag ibland blir tidsmässigt väldigt oregelbundet. Addera att jag även har två småbarn – det är tufft att ligga på topp!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min räddning är mina långsiktiga rutiner som inte tar lång tid eller är krångliga. Det viktigaste du kan göra det är att dricka vatten, mitt bästa gratis tips som många glömmer. Även att rengöra sitt ansikte varje dag är superviktigt.Trots dessa rutiner kan man även behöva lite hjälp på traven och det är där Oslo Skin Lab kommer in!

Jag älskar att gå på ansiktsbehandlingar och har alltid tidigare fått kommentarer att min hud är väldigt stressad då jag lever ett så hektiskt liv, vilket stämmer. Sedan jag började med Oslo Skin Labs har min närmsta omgivning och även mina hudterapeuter kommenterat att min hud ser så mycket bättre ut. Jag har verkligen en annan lyster. Collagenet bidrar till ökad elasticitet i huden, slätare hud och det minimerar även rynkor och celluliter. Enligt studier reducerar Oslo Skin Lab djupet på rynkorna med i snitt 20% på bara åtta veckor.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

För mig gäller det att hitta rutiner som inte är så jobbiga för en småbarnsmamma eller entreprenör med en ständigt uppbokad kalender. Oslo Skin Labs The Solution kommer i små portionspåsar som jag alltid har med i väskan.Var jag än befinner mig i världen kan jag alltid ta min dagliga dos av The Solution. De är superenkla att öppna och det enda som behövs är lite yoghurt, juice, bär eller bara ett glas vatten på hotellet.Vitaminer har jag också hemma, men dessa burkar är för krångliga att släpa med sig överallt.

Oslo Skin Labs har verkligen lyckats ta fram ett life hack som faktiskt funkar, jag känner mig fin utan att det är för krångligt. Det är så häftigt att jag dessutom ser resultat, mina rynkor och celluliter har verkligen minskat sen jag började för ca 20 veckor sedan trots all min dagliga stress.The Solution är det bästa och lättaste sättet att behålla ett snyggt yttre. Jag är supertacksam för såna här kreativa, enkla och bra lösningar – jag kommer aldrig sluta!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ni har fortfarande möjlighet att testa med ett superbra erbjudande, 65% rabatt på första paketet. När du tecknar medlemskap hos Oslo Skin Lab får du löpande påfyllning hemskickat och 30% rabatt på varje försändelse. Klicka här för Sverige, Norge, Danmark eller Finland.

I samarbete med Oslo Skin Lab

 1. Hej Isabella har nu frågor jag har så svårt finna produkter som fungerar på mig funnit ditt schampo å balsam love it, men vad jag testade innan både dyrt å jobbigt framförallt dyrt då man er sjukskriven, man vill ju ha det bästa det som fungerar , din fuktmask er jag inte nöjd med tycker inte jag känner ng mera fukt efter haft den på 🙁
  Skulle så vilja testa din r2ngöri g osv . Kan du inte Maila mig å jag kan få f3åga ng frågor om min hud å dina produkter SNÄLLA . Skulle så önska man fick ng start test kit av något slag
  Kram

 2. A skriver:

  Hej Bella!
  Kan man inte få se före- och efter-bilder, nu vs 20+ veckor sedan? Hade varit kul o se skillnaden på minskande fina linjer och rynkor 🙂 (gärna utan smink)

 3. Hur länge tycker ni man får kalla sig småbarnsmamma? Är man det när kidsen redan blivit 4-5 år gamla? 🤔

 4. Karin skriver:

  Håller precis med!

 5. E skriver:

  Jag tycker att unga kvinnor inte bör vara rädda för rynkor och celluliter. Välkomna och älska dem istället! Det är ju så fint och kvinnligt och ålderdomen bör man respektera.

  1. Åsa skriver:

   Tack E, det behövs fler som du 🙂
   Idag får inte ålderdom synas riktigt..
   Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..