Ett beauty-hack som fungerar

I samarbete med Oslo Skin Lab

För mig är skönhet och yta superviktigt, och jag skäms faktiskt inte för att säga det. Däremot har jag mycket förutsättningar som går emot mig. Min vardag innehåller mycket stress och jobb, dessutom lever jag i olika tidszoner hela tiden vilket även leder till att mitt matintag ibland blir tidsmässigt väldigt oregelbundet. Addera att jag även har två småbarn – det är tufft att ligga på topp!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min räddning är mina långsiktiga rutiner som inte tar lång tid eller är krångliga. Det viktigaste du kan göra det är att dricka vatten, mitt bästa gratis tips som många glömmer. Även att rengöra sitt ansikte varje dag är superviktigt.Trots dessa rutiner kan man även behöva lite hjälp på traven och det är där Oslo Skin Lab kommer in!

Jag älskar att gå på ansiktsbehandlingar och har alltid tidigare fått kommentarer att min hud är väldigt stressad då jag lever ett så hektiskt liv, vilket stämmer. Sedan jag började med Oslo Skin Labs har min närmsta omgivning och även mina hudterapeuter kommenterat att min hud ser så mycket bättre ut. Jag har verkligen en annan lyster. Collagenet bidrar till ökad elasticitet i huden, slätare hud och det minimerar även rynkor och celluliter. Enligt studier reducerar Oslo Skin Lab djupet på rynkorna med i snitt 20% på bara åtta veckor.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

För mig gäller det att hitta rutiner som inte är så jobbiga för en småbarnsmamma eller entreprenör med en ständigt uppbokad kalender. Oslo Skin Labs The Solution kommer i små portionspåsar som jag alltid har med i väskan.Var jag än befinner mig i världen kan jag alltid ta min dagliga dos av The Solution. De är superenkla att öppna och det enda som behövs är lite yoghurt, juice, bär eller bara ett glas vatten på hotellet.Vitaminer har jag också hemma, men dessa burkar är för krångliga att släpa med sig överallt.

Oslo Skin Labs har verkligen lyckats ta fram ett life hack som faktiskt funkar, jag känner mig fin utan att det är för krångligt. Det är så häftigt att jag dessutom ser resultat, mina rynkor och celluliter har verkligen minskat sen jag började för ca 20 veckor sedan trots all min dagliga stress.The Solution är det bästa och lättaste sättet att behålla ett snyggt yttre. Jag är supertacksam för såna här kreativa, enkla och bra lösningar – jag kommer aldrig sluta!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ni har fortfarande möjlighet att testa med ett superbra erbjudande, 65% rabatt på första paketet. När du tecknar medlemskap hos Oslo Skin Lab får du löpande påfyllning hemskickat och 30% rabatt på varje försändelse. Klicka här för Sverige, Norge, Danmark eller Finland.

I samarbete med Oslo Skin Lab

 1. Hej Isabella! Först vill jag säga att du är en väldigt inspirerande kvinna som får än att tro att ingen dröm är för stor:)

  Min fråga dock gäller lakanen, var kommer dom ifrån? 🙂

  Varma kramar

 2. Hur vet du att det är just denna produkt som ger dig lyster? Du har ju skrivit så om väldigt många produkter.

 3. Ett tips är att skaffa en veckodosett (med 7 lite större fack) så kan du få med dig dina vitaminer även när du är ute o reser.

 4. Jag håller med de övriga i kommentarerna, att det kan vara lite svårt att veta vad man ska tro på. Är det den här produkten, eller glow, eller andra som får dig att ha ett glow? Jag menar, tillslut vet man inte vad du menar och vad som är ren och skär marknadsföring.

  Med det menar jag inget illa, utan bara att uppmärksamma dig om hur du framstår mot oss som är dina läsare.

  Tack för dina härliga tips ändå, jag uppskattar ändå din blogg väldigt mycket men ser helt klart fram emot mer personliga inlägg. 🙂
  Stor kram

  1. Jag tror man bör utgå från att allt är i marknadsföringssyfte. Det här inlägget är ju nästan komiskt späckat med samarbeten/spons. Bella är ingen expert, ta inte råd från henne utan researcha själv. Hon väljer säkert ut vilka produkter hon vill samarbeta med men inte på deras effekt (ofta har hon ju inte hunnit prova alls/länge innan hon marknadsför) utan på hur deras image passar med hennes. Glöm inte att hon går på massa behandlingar och lägger mycket pengar och tid på massa olika skönhetsprodukter pch träning. Det är troligen det som är huvudorsaken till resultaten men att skriva som hon gör nu innebär mer pengar för henne.

 5. Du borde prova dinVitamin.com. De säljer vitaminer och andra kosttillskott i smarta små påsar som du lätt tar med dig. Som en tuggummipåse!! Supersmart!

 6. Jag tycker att unga kvinnor inte bör vara rädda för rynkor och celluliter. Välkomna och älska dem istället! Det är ju så fint och kvinnligt och ålderdomen bör man respektera.

 7. Hur länge tycker ni man får kalla sig småbarnsmamma? Är man det när kidsen redan blivit 4-5 år gamla? 🤔

 8. Hej Bella!
  Kan man inte få se före- och efter-bilder, nu vs 20+ veckor sedan? Hade varit kul o se skillnaden på minskande fina linjer och rynkor 🙂 (gärna utan smink)

 9. Hej Isabella har nu frågor jag har så svårt finna produkter som fungerar på mig funnit ditt schampo å balsam love it, men vad jag testade innan både dyrt å jobbigt framförallt dyrt då man er sjukskriven, man vill ju ha det bästa det som fungerar , din fuktmask er jag inte nöjd med tycker inte jag känner ng mera fukt efter haft den på 🙁
  Skulle så vilja testa din r2ngöri g osv . Kan du inte Maila mig å jag kan få f3åga ng frågor om min hud å dina produkter SNÄLLA . Skulle så önska man fick ng start test kit av något slag
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..