ANNONS

Rosa himmel och Miss Clara med min bästis

/

Jag har haft en supersöndag. En sådan söndag som är helt perfekt att ha när barnen är hos sin pappa. Jag klev upp halv åtta, duschade och gjorde frukost. Imorse blev det vaniljkvarg med ett paket hallon och blåbär och sedan en massa choklad/kokos-granola över. Och såklart kaffe. Sedan satte jag mig och skrev en sida. Det låter lite men kan jag hålla mig till 1-2 sidor per gång är jag i linje med min tidsplan.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så mysigt att få ta en dusch och sedan hoppa in i ett kashmir-sett från Andiata. Jag spelade Rosa Himmel på repeat hela morgon. Så bra.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Därefter väntade en promenad i skogen, det är rätt tunga rader jag behöver få ur mig så det var nästan känslan av syrebrist som välde över mig där en stund hemma. Jag öppnade upp alla fönster, andades och sedan tog jag ett nytt tag och bytte kläder och gick ut. Det är jobbigt att skriva det jag skriver men också terapeutiskt. När jag kom tillbaka från promenaden så tittade jag till terassen och bygget. Jag ser fram emot när vårmöblerna kommer på plats.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tolv väntade brunch med världens bästa bästis. Vi åt på Miss Clara. Emelie som gör ordning mig varje morgon hade tipsat om det och maten var verkligen så god…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi delade på en chèvre-omelett och så varsin tallrik med pannkakor. Allt fick tio av tio. Minus var att de inte fanns några gröna juicer men jag antar att jag överlever … ;- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lever ett hälsosamt liv med näringsrik mat och ingen alkohol. Men jag har också en riktig dessert-sida inom mig som älskar att leva ut på helgen. Mycket i mitt liv är efter 80/20 regeln. 80 % näring, 20 % mer för själen. Idag behövde själen nutella, vaniljgrädde och jordgubbskompott. Ljuvligt gott. Brunchen rekommenderas starkt. Sheila och jag har en weekend till Venedig inplanerad i slutet av maj så tills dess ska vi spurta på i våra jobb.

Men idag vilar jag. Nu väntar 90 minuter massage och sedan bolagsmiddag ikväll hos Pingis med Nordic Tech House. Pingis och David har flyttat till ett hus på Djurgården så jag ser fram emot att få komma dit!

9
159

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00