Mitt hemmakontor

I samarbete med Fogia

En väldigt viktig del av huset är mitt hemmakontor. Jag har haft kontor sedan jag var 16 år, något som de flesta kanske förvånas av. Egentligen hade jag inget att ha kontoret till då men för mig har det alltid varit prioriterat ändå. Det har varit mitt sätt att säga till hjärnan att bli inspirerad och att det är dags att jobba.

bloggfogia1
Mina fantastiska stolar hittar ni här och här.

Jag älskar att sitta här inne. Speciellt när solen går ner och man kan mysa ner sig i fåtöljen. Den är superskön och är från Fogia precis som bordet. Det är en glasskiva så man ser vad som ligger under. Där har vi valt att lägga bland annat en Chanel-bok som får vara inspiration till arbetet. Mattan är ganska tjock så det förstärker den mysiga känslan där inne. Den är från Layered.

bloggfogia2

bloggfogia3
Det lilla runda svarta bordet är också från Fogia.

Mitt tips till er som inte har möjlighet att ha ett kontor hemma, inred en del av hemmet där ni blir inspirerade. Det kan räcka med att ni sitter i en specifik stol eller tänder en viss lampa. Kraften av ens mindset är stark. Lär man sig betinga hjärnan att när man exempelvis sitter i en viss stol så ska man jobba, så gör man det tillslut.

I samarbete med Fogia

 1. Om du får besök var sitter hon/han då, bakom din rygg i mysfötöljen eller är rummet tänkt bara som en skrivarstuga.

 2. Anki skriver:

  Hej Isabella!

  Undrar bara över din ”header” på din blogg. Den visar rörliga bilder på LCC…Ska du inte snart byta till bilder på Löwengrip istället? Allt gott!

  Varma hälningar

  Anki

  1. m skriver:

   Finaste bilderna på Bella och Pingis 🙂

 3. Hälsningar från köksbordet. Jobbar mycket hemifrån men har just nu en liten kontorshörna som tyvärr är den mörkaste delen av hemmet och inte så inspirerande bredvid sängen… När vi har en större lägenhet vill jag ha ett eget rum!!

  Ditt kontor är lite av en dröm.

  Kan för övrigt tipsa om att ha ett skrivbord man kan stå vid, har själv den här som går att placera ovanpå bordsskivan och bara lyfta uppåt och sen kan ställas bort: https://jennifersandstrom.se/2018/05/31/snyggt-stabord-for-hemmakontoret/

 4. Sjukt dåligt att det inte finns priser utsatta på stolarna

 5. Brukar inte kommentera, läser mest för att jag inspireras av ditt driv. Att du verkligen går all in i att försöka nå dina mål, något jag saknar hos mig själv.

  Men jag vill bara titta in med en önskan, jag hade blivit så glad om det dök upp ett vän-inlägg. Är så ensam och har nästan inga vänner där jag bor nu, hoppas ofta att ett sådant inlägg ska dyka upp. Kanske kan jag då få en extra chans att finna en eller fler vänner.

  1. Kakan skriver:

   Har du testat appen ”Freindly”?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..