Mitt hemmakontor

I samarbete med Fogia

En väldigt viktig del av huset är mitt hemmakontor. Jag har haft kontor sedan jag var 16 år, något som de flesta kanske förvånas av. Egentligen hade jag inget att ha kontoret till då men för mig har det alltid varit prioriterat ändå. Det har varit mitt sätt att säga till hjärnan att bli inspirerad och att det är dags att jobba.

Mina fantastiska stolar hittar ni

här

 och

här

.

Jag älskar att sitta här inne. Speciellt när solen går ner och man kan mysa ner sig i fåtöljen. Den är superskön och är från Fogia precis som bordet. Det är en glasskiva så man ser vad som ligger under. Där har vi valt att lägga bland annat en Chanel-bok som får vara inspiration till arbetet. Mattan är ganska tjock så det förstärker den mysiga känslan där inne. Den är från Layered.

Det lilla runda svarta

bordet

 är också från Fogia.

Mitt tips till er som inte har möjlighet att ha ett kontor hemma, inred en del av hemmet där ni blir inspirerade. Det kan räcka med att ni sitter i en specifik stol eller tänder en viss lampa. Kraften av ens mindset är stark. Lär man sig betinga hjärnan att när man exempelvis sitter i en viss stol så ska man jobba, så gör man det tillslut.

I samarbete med Fogia