Mitt hemmakontor

I samarbete med Fogia

En väldigt viktig del av huset är mitt hemmakontor. Jag har haft kontor sedan jag var 16 år, något som de flesta kanske förvånas av. Egentligen hade jag inget att ha kontoret till då men för mig har det alltid varit prioriterat ändå. Det har varit mitt sätt att säga till hjärnan att bli inspirerad och att det är dags att jobba.

bloggfogia1
Mina fantastiska stolar hittar ni här och här.

Jag älskar att sitta här inne. Speciellt när solen går ner och man kan mysa ner sig i fåtöljen. Den är superskön och är från Fogia precis som bordet. Det är en glasskiva så man ser vad som ligger under. Där har vi valt att lägga bland annat en Chanel-bok som får vara inspiration till arbetet. Mattan är ganska tjock så det förstärker den mysiga känslan där inne. Den är från Layered.

bloggfogia2

bloggfogia3
Det lilla runda svarta bordet är också från Fogia.

Mitt tips till er som inte har möjlighet att ha ett kontor hemma, inred en del av hemmet där ni blir inspirerade. Det kan räcka med att ni sitter i en specifik stol eller tänder en viss lampa. Kraften av ens mindset är stark. Lär man sig betinga hjärnan att när man exempelvis sitter i en viss stol så ska man jobba, så gör man det tillslut.

I samarbete med Fogia

 1. Härligt hemmakontor! Ett litet tips är att vrida bordet så att du sitter med näsan mot bokhyllorna (om det får plats). Om man gillar och jobbar efter feng shui skall man helst inte sitta med ryggen mot dörren då man inte ser om det kommer någon bakom en, dvs man skall försöka att alltid sitta i kraftposition och ha koll. Optimalt vore med näsan mot dörren, men då har du stora glasade fönster bakom dig istället i detta rummet, så det blir ju lika som nu. Trevlig söndag!

  1. Jag tror det kan vara så att det finns två dörrar in till kontoret, en i fram vid fönstren och en i bak vid bokhyllan. Det bästa kanske hade varit att sätta igen den bakre dörren och bara använde den främre? Håller med om känslan!

 2. Jag älskar att ha kontor hemma, att ha någonstans där man vet att det här är bara mitt ställe, där jag ska sitta ner och skriva, tänka, inspireras och få ner tankar på papper/blogg eller vad det nu än är. Så härligt. Dock ska man inte sitta med ryggen mot dörren sägs det, feng shui tänk. Men du har det vackert med den där utsikten! 🙂

 3. Brukar inte kommentera, läser mest för att jag inspireras av ditt driv. Att du verkligen går all in i att försöka nå dina mål, något jag saknar hos mig själv.

  Men jag vill bara titta in med en önskan, jag hade blivit så glad om det dök upp ett vän-inlägg. Är så ensam och har nästan inga vänner där jag bor nu, hoppas ofta att ett sådant inlägg ska dyka upp. Kanske kan jag då få en extra chans att finna en eller fler vänner.

 4. Hälsningar från köksbordet. Jobbar mycket hemifrån men har just nu en liten kontorshörna som tyvärr är den mörkaste delen av hemmet och inte så inspirerande bredvid sängen… När vi har en större lägenhet vill jag ha ett eget rum!!

  Ditt kontor är lite av en dröm.

  Kan för övrigt tipsa om att ha ett skrivbord man kan stå vid, har själv den här som går att placera ovanpå bordsskivan och bara lyfta uppåt och sen kan ställas bort: https://jennifersandstrom.se/2018/05/31/snyggt-stabord-for-hemmakontoret/

 5. Hej Isabella!

  Undrar bara över din ”header” på din blogg. Den visar rörliga bilder på LCC…Ska du inte snart byta till bilder på Löwengrip istället? Allt gott!

  Varma hälningar

  Anki

 6. Om du får besök var sitter hon/han då, bakom din rygg i mysfötöljen eller är rummet tänkt bara som en skrivarstuga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..