Fredag och lördag

Igår kväll så var Michaela, jag, Linus och Linus sambo Camilla ute och åt middag. Vi hängde på Riche och hade en väldigt rolig kväll. Det blev mycket jobbsnack eftersom Linus och jag grundare ju Hermine Hold och Camilla är bolagets designer och har tagit fram alla prints. Hon är fantastiskt duktig – Så tacksam över att ha med henne. Det är ju inte alltid givet att någons partner vill joina men det fungerar hur smidigt som helst. Camilla och Linus kan vara ett av de coolare par jag känner. Linus, jag och Michaela har ju en ny idé som Nordic Tech House troligtvis kommer att starta så vi pratade såklart om det också. Jag var ute lite längre än jag brukar men kom i sängs vid halv två.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Innan Michaela och jag kom till Riche så fick jag se hennes nya boende, ännu närmare mig på Lidingö. Vi lever verkligen två helt andra liv än när vi sågs för första gången vid staketet som vi delade. Vi har varit varandras stöd under alla år. Jag kommer alltid vara tacksam för hur Michaelas dörr alltid stod öppen när vardagen var som tuffast. När jag hade separerat och bodde själv i huset med barnen under sommarsemestern fick jag ibland ångestattacker för att allt var så nytt och då gick jag alltid över med barnen och hämtade kraft hos henne utan att Sally och Gillis behövde märka att jag fick en dipp.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min bästa Linus och Camilla.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse så sov jag till halv tio. Sedan väntade träning med Pontus.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter träningen och lunch så blev det en ansiktsbehandling hos Lyko Concept Skin. Vi gjorde en microneel-behandling med fokus på att ta bort gamla ärr och ge hyn lyster.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Emma är helt otrolig! Alla lika slående resultat. Dessutom gör hon mina bryn så fina.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter behandlingen så tog jag ett varv på NK, jag ville hälsa på Hermine Hold på gatuplanet och sedan handla middag i deras nya saluhall. När jag kom till NK blev jag så glad och stolt över att se Hermine Hold på skylten!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Många frågar hur man uttalar Hermine Hold och det är svenskt uttal: Hermin. Det blev lite frågor bland kommentarsfältet kring om jag är kvar i styrelsen i bolaget och det är jag. Jag stannar alltid första året i alla bolag men sedan brukar jag överlåta stafettpinnen åt någon som gillar styrelsearbete. Jag förstår att många tycker att styrelsearbeten är intressanta men för min egen del är det faktiskt det värsta jag vet. Jag har för mycket energi. Då är det roligare att lägga tid på att lansera bolagen i andra länder. Som att lansera HH i Oslo eller Löwengrip i Sydney och NYC och vara på plats.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fick blodsockerfall vid tre-tiden och hittade passande nog smarriga påskägg i lösvikt på NK. Saluhallen är helt fantastisk. Bästa ställen i Stockholm för att helghandla. Jag köpte skagen, gott bröd och glass. Nu väntar lördagskväll. Jag ska faktiskt skriva hela kvällen. Men vad jag ska skriva på kan jag inte avslöja än … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hoppas ni mår bra. Själv njuter jag av en lugn helg hemma i Stockholm. Helgen bjuder på tid med vänner, spa, en massa god mat (kylen är fylld) skrivjobb hemifrån och jobbmiddag imorgon med Nordic Tech House. Jag gasar på med sådant jag måste få klart när barnen är hos O. Jag tycker jag är duktig på att maxa och göra det bästa av veckorna, med barn eller ej.

Stor kram

 1. Jeg vil ønske dig en rigtig god påske Isabella ❤️ Håber du får lidt tid til hygge med børnene og gode venner. Jeg kan godt forstå du er stolt af HH der er mange skønne ting.

 2. Vill bara säga att du är en riktig kämpe och jag har fått en massa inspiration från din blogg. Även om jag är ganska mycket äldre än vad du är så har jag vågat ta steget till att starta eget företag. Det är så roligt! Vi får väl se hur det hela kommer att sluta, om inte annat så har det öppnat helt nya dörrar och jag har upptäckt att jag kan mer än jag har trott.

  Kram

 3. Vilken härlig utsikt att skriva ifrån, inspirerande och vackert. Spännande att du släpper bok, ser fram emot att se vad det kan bli för något.
  Är glad att det går bra och framåt för dig. Härligt med såna vänner också, någon som är guld värd. Stor kram fina du. <3 Och trevlig helg

 4. Här var det Neels igen! Funderar så på hur du kan ha missat stavning så pass flera gånger. Eller är det Lidingöslang?

   1. Nej jag googlade och det verkar inte vara en förkortning i skönhetsbranschen. Det är ett stavfel. Inget annat.

     1. Va? Det heter needles. Då är väl neels en felstavning? Finns inget ord som neels heller i det engelska ordförrådet.

 5. Behandlingen heter microneedling, nål heter needle. Vad är neel? Varför tar du inte kurser i engelska? Det kan ju vara bra att kunna språket om du vill växa globalt. Menar inte att låta nedvärderande, men du kommer att uppfattas som mer professionell om du kan göra dig förstådd på engelska. Det är ofta du skriver meningar på engelska som är helt obegripliga, men det kanske är försök att provocera?

  1. Emilia
   Tycker du att professorerna som talar på Nobelbanketten är oprofessionella? Deras engelska är betydligt värre än Isabellas.

   1. ”Professorerna” har i alla fall ett bra ordförråd även om deras uttal och satsmelodi har klara inslag av svenska. Men det är förmodligen en generationsfråga. Eller borde vara det.

  2. Hon gör sig förstådd på engelska, att påstå annat är bara dumt. Har du hört hur japaner pratar affärsengelska? Fransmän? Italienare? Osv osv.

   Däremot håller jag med om att hon borde ta till sig när rena ord blir rättade, det här var inte första gången ”neels” används (och nej, det är inte en förkortning inom skönhetsbranschen).

 6. Jag tycker du ska skriva en bok för vuxna denna gång.De andra ”egoboost” och ”aktiedrottning” m.fl låter som att de är menade för lite yngre personer.

 7. Hej Isabella!
  Lite nyfiken på om du fortfarande inte dricker alkohol? Du nämnde det mycket förut att du inte drack, att det var sån befrielse osv..
  hur gör du nu?

 8. Det skulle vara väldans intressant att veta hur du utvärderar marknadspotentialen innan du lanserar dina produkter på nya marknader – verkar vara på basen av vart du tycker är roligt att åka. I Finland eller Öst Europa har jag aldrig sett dina produkter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..