Växa tillsammans

Fredag! Jag började morgonen med träning på Grand Hotel och sedan åkte jag hem för att ha content dag med Löwengrip Invest. Vi hade även en lunch tillsammans för att samla teamet lite och berätta om allt som händer. Jag pratar ju ofta som alla mål jag vill uppnå och jag påminde gänget att skriva ner alla deras mål som jag gärna hjälper de med under tiden. Det är viktigt att försöka baka in sina egna mål under resans gång. Jag tar gärna en lista på fem punkter var och sedan vill jag hjälpas åt att nå det. Oavsett om de handlar om att resa mer, högre lön, kunna gå mer på spa eller som jag tog som ett exempel: En kvällskurs i matlagning. Det är såklart inte alltid direkt kopplat med tjänsten men jag ser det såhär: om man får utvecklas som individ och göra sådant som man växer av och mår bra av så presterar man även bättre på jobbet. Om alla ser till att vi når bolagets mål vill jag att bolaget hjälper alla i teamet med sina mål. Det har alltid varit en grundfilosofi hos mig. Kom hit, gör ett fantastiskt jobb hos mig och se till att växa själv under tiden och ha roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar dagens outfit!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi gjorde en kampanj från Readly, jag pratade om alla gånger som jag använder tjänsten. Fredagskvällar med guilty pleasures är en klassiker för mig. Raw-desserter och skvaller. Det är ljuvligt med sådana kvällar ibland.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunch från Reload. Dagens Nyheter hängde på mig idag igen för intervjun. Vi alla var klara vid halv fem och då satte jag mig ute i solen. Ljuvligt. Ikväll blir det dock ingen choklad och skvallertidningar hemma (det blir imorgon) för ikväll väntar middag ute med mina vänner. Roligt!

LOADING..