Spring dinner för Clarins

Det är otroligt hur fort dagarna kan gå. Idag har jag haft Dagens Nyheter som hängt på mig till ett porträtt, haft lunchshopping på Nathalie Schuterman med Sascha och praktikant Rebecka inför alla jobbuppdrag som vi ska göra i NYC. Haft intern-utbildning för alla produkter i Löwengrip som släpps i maj (älskar älskar Day mask och stylingprodukten Bounce back), vi skålat för Löwengrip för att vi fått in så stora ordrar. Vi har tagit beslut om vårt nya budget-beautymärke vi snart släpper och så avslutade jag kvällen med att hålla i en vårmiddag för Clarins på hotell Diplomat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Veganlunch från Pepstop (stammishak). Jag älskar verkligen kavajen från Stylein. Matchar alltid outfit med mobilskal, enkel sak som gör skillnad. Det låter komplicerat men faktum är att jag oftast har samma färger på mig under dagarna så det krävs inte så många olika … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunchshopping på Schuterman

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi köpte två kjolar och två toppar. Kjolen ovan kommer ifrån Nathalie Schutermans egna varumärke. Vi behövde sy in lite för att det inte fanns en 36:a men kjolen var helt ljuvlig. Det är SÅ roligt att shoppa tillsammans med Sascha.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så mycket fina plagg!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för Spring Dinner för Clarins på Diplomat. Toppen kommer ifrån mitt samarbete med Stylein för Ellos och kjolen är också från kollektionen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffedrinkar från Lavazza

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Med Suzanne från Clarins

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag var hemma vid nio (finns mer bilder och klipp från middagen på min instastory) och då väntade sista jobbrycket i sällskap av choklad från hemmakontoret. Nu tänkte jag sova avsluta kvällen. Jag är faktiskt supertrött.

Sov så gott allihopa!

  1. Hej Isabella! Jag tror nog detta är första gången jag kommenterar i din blogg trots att jag följt den sen typ start 🙂 En genuin fråga som det hade varit intressant att höra ditt perspektiv på; nu när du lägger upp att du gjort ett event tillsammans med Clarins så får du en massa kommentarer om varför du gör det ”trots att du har ditt eget märke”. Hur tänker du själv kring detta? Jag använder själv produkter från olika märken pga preferens (och tänker att du likt alla andra gör det), men spännande att höra hur du tänker som entreprenör och som den som är varumärket när du väljer att göra det publikt? Tror många hade tyckt det var intressant att höra din take på frågan 🙂

  2. Har du ett samarbete med Lavazza? Du har visat upp deras varumärke mycket senaste veckorna men inget är utmärkt som reklam eller samarbete.

  3. Jag tycker det är rätt komiskt med alla dessa ”event” där samma lilla influencer klick bjuda in för att äta ngt instavänligt och få produkter. Märkligt fenomen.

    1. Varför väljer du att inte lägga din tid på något du tycker är trevligt om du stör dig så mycket? Och om du nu stör dig men tycker att din tid är värd att slösas bort varför är du dryg, vad ger det dig?

  4. Varför köper man en ”vinter”kjol när det är vår och snart sommar? Det kanske var sjutti på Schuttis….

      1. Det står med osynligt vitt bläck stort på rumpan. Bläcket blir synligt om det utsätts för vår- och sommarljus. Det här trodde jag alla visste 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..