ANNONS
Integritet på Tailsweep

Klurig fas i livet

/

God morgon!

… Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret. Ni får veta mer om allt längre fram. Jag har haft is i magen länge och det verkar ha varit rätt beslut. Puh. Det är därför bloggen har varit så opersonlig på ett tag, jag har fått fokusera på jobb-inlägg för att jag inte vetat hur mitt privata liv ska bli. Ni får hållas ett tag till men nu vet ni anledningen till alla jobbinlägg. Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst. Sorry för att jag är kryptisk men det är det jag kan säga i nuläget. Idag är en lite utav en på-språng-dag på minimal sömn (kunde verkligen inte sova inatt), jag blev så mellishungrig trots frukost så smet in på Bröd & Salt och köpte med mig en surdegsfralla med ägg och kaviar innan nästa möte.

Ljuvliga hang up. Dessutom rinner mina ögon hela tiden, det är typiskt trötthetstecken för mig. Idag väntar intervjuer, möten, frisörbesök och håller jag i en middag för Clarins ikväll. Lång dag. Men roligt med alla internationella varumärken. Jag har haft Clarins Skin Illusion och deras läppglans/balsam Instant light Natural lip i flera år så det gör allt roligare såklart.

Nu ska jag svepa en kaffe och parkera allt det privata och gå in i jobb-mode. Hörs sen!

77
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00