Klurig fas i livet

God morgon!

… Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret. Ni får veta mer om allt längre fram. Jag har haft is i magen länge och det verkar ha varit rätt beslut. Puh. Det är därför bloggen har varit så opersonlig på ett tag, jag har fått fokusera på jobb-inlägg för att jag inte vetat hur mitt privata liv ska bli. Ni får hållas ett tag till men nu vet ni anledningen till alla jobbinlägg. Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst. Sorry för att jag är kryptisk men det är det jag kan säga i nuläget. Idag är en lite utav en på-språng-dag på minimal sömn (kunde verkligen inte sova inatt), jag blev så mellishungrig trots frukost så smet in på Bröd & Salt och köpte med mig en surdegsfralla med ägg och kaviar innan nästa möte. Ljuvliga hang up. Dessutom rinner mina ögon hela tiden, det är typiskt trötthetstecken för mig. Idag väntar intervjuer, möten, frisörbesök och håller jag i en middag för Clarins ikväll. Lång dag. Men roligt med alla internationella varumärken. Jag har haft Clarins Skin Illusion och deras läppglans/balsam Instant light Natural lip i flera år så det gör allt roligare såklart.

Nu ska jag svepa en kaffe och parkera allt det privata och gå in i jobb-mode. Hörs sen!

 1. Jag önskar dig verkligen lycka till i din kärleksrelation. Det är du värd efter allt som hänt. Ta vara på pirret !!!

 2. Herregud, du behöver inte alls vara så privat. Men så klart, allt för lite ökad trafik till bloggen antar jag.

  1. Vilken tråkig kommentar. Antingen är Isabella för ”strikt”/opersonlig i sin blogg – eller också skriver hon privat ”för att få ökad trafik till bloggen”. När är läsarna egentligen nöjda…?!

   Som läsare kanske man bara kan gratta henne till porter i kroppen, som man skulle ha gjort till vilken annan människa som helst.

  2. Alltid ska det klagas, kan hon någonsin göra något rätt? Somliga ska bara leta fel och klaga på allt. Inte lätt att göra rätt så alla bli nöjda. I föregående inlägg såg jag att det klagats på att det varit mycket inlägg om jobbet och inte så personliga inlägg så gissar att Bella därför ville förklara. Själv tycker jag Bella varit personlig, tycker det varit bra blandning mellan personliga inlägg och jobbinlägg.

   Hoppas det går bra med både kärlekslivet och middagen ikväll!

  1. Haha det undrar jag med.. Trodde att hon ville vara singel ett bra tag:) Tror att många människor skulle må bättre om dom inte rusade vidare till nästa! Det finns annat i livet än den typen av kärlek.

   1. Becca
    ”inte rusade vidare till nästa! ”

    Vad sägs om att bara springa på någon och falla ”head over heels”?

    Isabella – från botten av mitt hjärta säger jag grattis. Hoppas det är en superbra kille och som gör dig gott.

    1. Ja det händer ju.. Sist hon föll för någon på det sättet som hon sprang på i en trappuppgång så slutade det med en smärre katastrof och hon flydde landet.. Just sayin’. Isabella verkar ha förmåga att kasta sig huvudstupa först in i både arbetsprojekt och relationer, tutar och kör i 140 utan att bromsa eller se sig för.. Det går bra ibland, men inte alltid. Skynda långsamt med kärleken.

    1. Nej inte tycker jag att hon måste vara ensam.. Alla ska göra som dom vill såklart! Men hon skrev en del inlägg där det kändes som att hon var en stark kvinna som trivdes så bra solo-så det känns inte så trovärdigt nu att hon kände så.. Viktigt att trivas bra i sitt eget sällskap och kunna varva ner tror jag-alla får tro olika❣️

     1. Becca
      Stark kvinna som trivs i sitt eget sällskap och med livet – sedan råkar hon springa på kärleken och inser att den tillför något väldigt gôttit.

  1. Såg Simon senast för ett par dagar sedan pussa sin flickvän i rulltrappan vid Östermalmstorg. Tror han är bättre än så.

  2. Mjaaaaa. Blir ju lite jobbigt om det är Simon. Nyköpt bostad med flickvännen och allt. Nej, Simon lär det inte vara

  1. Ja, eller också vill hon bara förklara varför hon har varit opersonlig i bloggen den senaste tiden? Ibland är det inte mer komplicerat än så.

   1. Klart, Isabella har ju så många gånger tydligt förklarat att allt är planerat och uppstyrt i varje detalj här i bloggen. Hon e ju assmart.

 3. När kärleken slår till och man känner att det är något att satsa på, då ska man givetvis vara mottaglig för kärlek, oavsett vad man har önskat och sagt innan.

  Min dotter satt och tittade igenom din Instagram igår och hon sa så här,
  – Det är under Odd-tiden som hon såg riktigt lycklig och glad ut, bilderna visade glädje på ett annat sätt än vad de gör idag.

  Jag hoppas du finner kärleken igen, den som gör dig glad och genuint lycklig. Dock hoppas jag att du inte ser pengarna, vi vet ju att den du väljer är rik, det har du skrivit tidigare är ett måste för dig men riktig kärlek har inget värde i pengar.

  1. Konstigt att du skriver så Cia. Det var ju under den tiden som hon inte trivdes och inte var så lycklig vilket ju ledde till att hon skilde sig.

  2. Men jisses. Man skiljer sig knappast om man e lycklig. Det ska rätt mycket till för att man ska skiljas när man har barn så det var nog väldigt dåligt väldigt länge. Tycker snarare der var tvärtom. Man är inte lycklig om man inte får vara sig själv.

  3. Fast att välja en rik man när man själv är rik kan ju bara vara för att man vill minimera risken för att någon bara är med en för pengarna?

 4. män bara faller från himlen i ditt liv
  vissa har verkligen lätt att bli kär i typ vem som helst. Whats your secret? haha vill också vara en sån

  1. Tänkte samma.. hon beskriver att det är så svårt att hitta nån men samtidigt går det från olycklig katastrof till -haft is i magen länge- på några veckor.. Då vill jag nog påstå att man har det jäkligt enkelt att hitta nån :p

  1. Haha tänkte samma sak,vi vet ju att Isabella är strategisk gällande sina inlägg och att det gäller att väcka nyfikenhet kring bloggen innan något ska lanseras….inget fel med det,ett smart drag som är noga uträknat.

 5. Åh shit vad kul att det gå bra med kärleken, att du vågar släppa in och att du har något spännande på gång. 😀 Alltså så sjukt att man ens kan känna glädje för någon man inte ens känner men jag är glad för din skull. Livet är mer än bara arbete. Även om man älskar sitt jobb. 😉
  Stor kram och lycka till och hoppas det går RIKTIGT BRA <3

 6. Ja kan tror att du har en hel del beundrare .Du har säkert lärt dig av tidigare flopp och vågar satsa igen.

  1. Sluta skriv så fåniga. Varför skulle man vilja bli tillsammans med den man skiljt sig ifrån?
   Och framförallt varför skulle du tycka det är en saga?

   1. Självklart kan man bli tillsammans med den man har skiljt sig ifrån men i detta fall tror jag knappast att varken Odd eller Bella är intresserade av en återförening.

  2. Tror inte heller att det är Odd. Dem lever helt två olika liv. Han ville ju ha vanligt liv medans Isabella vill leva det livet hon lever idag.

 7. Jag hoppas och vill tro att det är ODD 🤗
  Under era år ihop så såg du glad ut och du skrev på ett sätt som fick iallafall mig att tycka att du verkade ha mer harmoni i kroppen. Du framstog som mer härvarande, barnen och familjen var första prioritet.. Nu handlar det om din väg till miljarden och lite om barnen (om man får tycka du uttrycker dig så) jag vet ju såklart att dom är det bästa du har! Men visst, jag imponeras över ditt driv och din vision, annars skulle jag inte läsa din blogg 🙂 MEN du är fortfarande ung… Du hinner bli världens mäktigaste kvinna, men trots allt, så kan inte den titeln och alla de pengarna vara värda mer än livet självt… ❤️

 8. Hej Isabella !
  Det var så längesen jag läste bloggar, det känns så skönt. Om livet är klurig nu, så kan inte du krångla till det med en självbiografisk bok? Du har ju bloggat i 15 år och om någon kan så kan du med tanke på vart du är idag. Din karriär, kärlekstiden då många män kan bli skrämda för att du är framgångsrik. Vilka syn omvärlden har på svenska blonda kvinnor som är en affärskvinna, för jag tror att du kommer betyda så mycket för våra framtida kvinnor. Keep up the good work and ILYSM <3

 9. Spännande. Då gissar jag att du kommer ut som bisexuell och att du är förälskad i någon från ditt team. Låt spekulationerna flöda och bloggtrafiken öka.

 10. Jag vill absolut inte vara negativ eller otrevlig men jag undrar bara varför du inte använder ditt/ert eget serum Instant Glov Serum Drops?
  Det blev lite negativ PR för Löwengrip då jag fick intrycket av att Clarins är bättre eftersom du använder det och inte ert eget märke.

  1. Man brukar väl det? Ta en relation slut så får man så småningom en annan. Hur går man inte från en relation till en annan? Går från en relation och lever ensam resten av livet?

 11. Men vad är de med folk egentligen?! Vem har inte sagt att man ska vara singel och helt plötsligt så står mr right där haha. Man kan inte styra över sina känslor. Ibland kommer kärleken då man minst anar det. Och till er alla som gnäller, låt nu Isabella vara kär om hon nu träffat någon. Sluta upp med att skriva åh du som skulle va singel osv. Vissa av er vill bara skriva negativt. Skit trist. Men vet ni vad, Isabella har träffat någon och hon struntar fullständigt i vad ni säger om det!

 12. Underbart njut av livet ♥️♥️♥️🥰👍Du har ingen informations skyldighet till någon . Lycka till !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..