Alla dagar är viktiga

Idag har varit en dag som på pappret sett lugn ut men sedan fyller jag på med nya saker allt eftersom så istället blev dagen sprängfylld. Men dagen har också innehållit en massa lärdomar vilket jag gillar. Jag vill alltid åstadkomma något med varje dag, i siffror, kunder, utvecklad relation med en kollega alternativ sprungit på en utmaning och kommit till insikter. En dag som gått fel och man känt att inget har gått hundra är också en viktig dag så länge man tar sig tid att alltid reflektera. Efter varje dag så gör jag en sammanfattning om vad vi har åstadkommit eller lärt oss. Oavsett hur en dag gått så avslutar jag den nästan alltid med känslan över att jag är tacksam över att få vara en entreprenör. Allt jag gör idag är självmant, jag hade kunnat leva ett annat liv men det skulle jag inte. Aldrig.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar sista mötena här på kontoret (jag har en tröja från Andiata och kjol från Ralph Lauren), sedan ett föredrag och efter det en middag. Vi hörs imorgon! Stor kram.

 1. Åsa skriver:

  Oahhh du behöver spänna av lite. Varenda grej du gör är mål, utvärderingar och tvångstankar… Hela du känns som en samling av allt vi matats med i många år nu. Det är som att du absorberat varenda klokord du läst och hört och lever maniskt efter det. Vet du ens själv vem du är?
  Prova att koppla av och inte analysera/mäta sönder allt vareviga minut. Sluta vara den ”duktiga flickan”, du duger som du är! Jag lovar!

 2. H skriver:

  Var kommer skorna från??

 3. Det har blivit så mycket inlägg om jobb senaste tiden. Från att ha läst din blogg dagligen i många år så går jag bara in var annan vecka, och stänger snabbt ner igen. Så tråkigt!

 4. Lisa skriver:

  Hej Isabella! Din blogg är min vision board! 🙂 Fortsätt inspirera andra stora drömmare att våga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..