Kontorsdag och lunchtips

Jag vaknade lycklig och peppad imorse. Jag fick sju timmars sömn, tog en dusch, åt frukost och läste igenom alla nyheter i lugn och ro. Barnen är ju hos Odd så morgonen var väldigt lugn. Vid halv nio hade jag ett PT-pass med Pontus. Marklyft och bänkpress. Jag älskar kontrasterna av klackar och klänning vs magnesium och tunga lyft. Nu har jag varit igång i ett år med styrketräningen och resultaten är fantastiska. Jag har synliga armmuskler vilket jag tycker är fint och känner mig stark. Alla träningsmål jag har haft är inte nådda, målet var ju 100 i mark tex men det är okej. Jag är snäll mot mig själv och måste utgå från förutsättningarna. Jag reser halva året, har lite för lite återhämtning och har bara tillgång till två pass i veckan med Pontus minus mina USA-veckor. Men utifrån det så är jag fantastisk stolt över resultaten och jag mår framför allt så bra efter varje pass.

Målet med min träning är att fortsätta ha det som en grundpelare i livet. Att inte rucka på den biten. Träningen är alltid prioriterad i kalendern. Inget är viktigare. Andra mål är att kunna öka i vikter, få bättre teknik och bli ännu starkare.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kollegor från Nordic Tech House

Jag har en riktig kontorsdag idag. Som sagt jag uppskattar kontrasterna. Det är snöregn ute så det är faktiskt väldigt mysigt att få hänga här med kollegerna och bara ta interna möten. Vi byter lokal i maj vilket behövs för nu är det verkligen trångt. Hermine Hold har tillfälligt ett annat kontor för att vi är för många. Under förmiddagen har vi lyssnat på Queen och planerat inför att Simon lämnar oss 1 maj. Det känns såklart trist men samtidigt är jag ju glad för hans skull. Jag har ett litet projekt som spelas in inför sommaren som vi ska slutföra tillsammans som team. Jag behöver lite stöttning i den saken och jag kan inte tänka mig ett bättre bollplank än honom. Han känner mig bättre än ingen annan.

… Nu ska jag äta upp min lunch och ha ett produktmöte med Hannah. Jag får upp lunch till kontoret varje dag (när jag är här) och jag har ju som ni vet mina matfaser. Just nu är jag Dr Mat frälst, i veckor har jag ätit deras misolax med ris men idag bytte jag till deras blomkål och currygryta med svart ris och så köpte jag till fermenterade morötter. Så gott. Andra matställes-faser har varit: Kale & Crave, Pepstop, Body Buddy Café, Lilla Ekot och Ingrid (god soppa). Det finns så många enklare och hälsosamma lunchhak i området.

  1. Oj. Du tolkade det så. Öppna dina vyer lite. Livet bli enklare om man tänker längre än dit näsan når.

 1. 100.000kr säng och cannabisdroppar, men ändå bara 7 timmars sömn. Måste vara någonting annat som spökar?

 2. Ja dina armar har blivit muskulösare.Däremot är dina ben väldigt raka ännu.För mig buktar musklerna ut på både på fram och baksida.Men du kanske har svårare att bygga benmuskler?
  Jag varierar min träning,tycker att enbart gym ger inte mig tillräckligt.

  1. Brukar försöka att inte kommentera kvinnors kroppar, men när jag läser din kommentar vill jag ändå säga min åsikt och jag tycker Isabella har super snygga ben.

 3. Suck… jag när faktiskt avundsjuk på all tid du hinner lägga på en dag som inte är jobb!! För mig skulle det aldrig funka med träning halv nio en vardag även om jag skulle vilja! På grund av jobbet som jag har då alltså. Har alla dina anställda samma förmåner som du?!

  1. Fast träningen är väl jobb i detta fall. Isabellas största jobb är ju denna blogg/plattform. Den behöver ju fyllas med olika ämnen. Genom denna får hon den bästa pr för sina bolag så att vårda bloggen för att locka maximalt med läsare (dvs med intressanta ämnen, proaktiva inlägg, mysiga inlägg, känslosamma inlägg etc) är ju prio ett. Det är genom den och tack vare den som bolagen växer.

  2. Träna 8,30 hade inte fungerat för mig heller. Men vilken lyx jag har som har ett gym som öppnar tidigt. Kör morgonpass 6,15. Hinner både duscha och äta frukost efter passet och innan jobb. Man får vara kreativ för att hinna med allt man vill hinna med.

   1. Träning 8.30 hade passat mig ypperligt. Är sjuksköterska.
    Varför inte bara inse att alla har olika tider och olika möjligheter?

    Isabella jobbar ju otroligt intensivt ibland, och kan fördela sitt jobb på alla dygnets timmar, för att sen vara ledig längre perioder eller andra tider. Det är väl den stora fördelen med att ha ett privat företag som det dessutom går väldigt bra för. Förstår inte varför man ska vara så missunnsam.

 4. Härligt när dagen startar bra, när man kan rivstarta och vara i full gång. Det är såna dagar som är asgrymma! Hoppas du får en bra dag imorgon med.

 5. Härligt! 🙂 jag körde också morgonträning imorse innan jobbet, på torsdag tänkte jag gå på lunchen. Tycker det är skönt när man har lyxen att kunna gå andra tider är bara på eftermiddagar.

 6. Instämmer, träning är prio och det gör både arbete och vardag mycket enklare. Låter spännande med det där projektet, lycka till med allt du gör!

 7. Är en av dina manliga läsare, och måste säga att jag är imponerad av dig på alla plan, har en liten utmaning till dig och det är att springa Stockholm marathon 2020?!
  Du verkar stark, rätt psyke krävs och en vilja av stål.
  Vad säger du? 🙂
  Kommer själv göra mitt andra marathon och då jobbar jag till vardags som busschaufför där man sitter alltför mycket still och ser dagligen mina kollegor har ont i axlar etc etc
  Hur som; skulle vara en rejäl utmaning och bra PR men även en otrolig bedrift!
  Läste någonstans att bara 1 procent av jordens befolkning har klarat ett marathon (!)
  Väl mött!
  Robert rosen i Kalmar

 8. Simon slutar och da kanske det blir sa att du sjalv maste sitta pa kontoret! I stallet for att flanga runt! Produkterna verkar ju att ga bra I dag bade pa ahlens och stockmanns! Njut av det! Alla foretag behover utplannande perioder

  Lycka till

  1. Bella lär ju inte ta över Simons jobb utan fortsätta med det hon gör. Det du kallar ”flänga runt” är ett jobb, jag tror du har missat vad Bella gör. Bolag i en tillväxtfas behöver inte utplanande perioder.

 9. Träning är absolut ett nödvändigt och positivt inslag i även mitt liv. Att verkligen få känna att man mår bra, och man mår bättre av motion.

  Varför tränar du så mycket brukar jag få höra. För att orka livet brukar jag svara och för att må bra.

 10. Undrar hur du tänker, Hjärnstark handlar mest om att konditionsträning är bra men du kör mest styrka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..