Kontorsdag och lunchtips

Jag vaknade lycklig och peppad imorse. Jag fick sju timmars sömn, tog en dusch, åt frukost och läste igenom alla nyheter i lugn och ro. Barnen är ju hos Odd så morgonen var väldigt lugn. Vid halv nio hade jag ett PT-pass med Pontus. Marklyft och bänkpress. Jag älskar kontrasterna av klackar och klänning vs magnesium och tunga lyft. Nu har jag varit igång i ett år med styrketräningen och resultaten är fantastiska. Jag har synliga armmuskler vilket jag tycker är fint och känner mig stark. Alla träningsmål jag har haft är inte nådda, målet var ju 100 i mark tex men det är okej. Jag är snäll mot mig själv och måste utgå från förutsättningarna. Jag reser halva året, har lite för lite återhämtning och har bara tillgång till två pass i veckan med Pontus minus mina USA-veckor. Men utifrån det så är jag fantastisk stolt över resultaten och jag mår framför allt så bra efter varje pass.

Målet med min träning är att fortsätta ha det som en grundpelare i livet. Att inte rucka på den biten. Träningen är alltid prioriterad i kalendern. Inget är viktigare. Andra mål är att kunna öka i vikter, få bättre teknik och bli ännu starkare.

Copyright 2019. All rights reserved.

Kollegor från Nordic Tech House

Jag har en riktig kontorsdag idag. Som sagt jag uppskattar kontrasterna. Det är snöregn ute så det är faktiskt väldigt mysigt att få hänga här med kollegerna och bara ta interna möten. Vi byter lokal i maj vilket behövs för nu är det verkligen trångt. Hermine Hold har tillfälligt ett annat kontor för att vi är för många. Under förmiddagen har vi lyssnat på Queen och planerat inför att Simon lämnar oss 1 maj. Det känns såklart trist men samtidigt är jag ju glad för hans skull. Jag har ett litet projekt som spelas in inför sommaren som vi ska slutföra tillsammans som team. Jag behöver lite stöttning i den saken och jag kan inte tänka mig ett bättre bollplank än honom. Han känner mig bättre än ingen annan.

… Nu ska jag äta upp min lunch och ha ett produktmöte med Hannah. Jag får upp lunch till kontoret varje dag (när jag är här) och jag har ju som ni vet mina matfaser. Just nu är jag Dr Mat frälst, i veckor har jag ätit deras misolax med ris men idag bytte jag till deras blomkål och currygryta med svart ris och så köpte jag till fermenterade morötter. Så gott. Andra matställes-faser har varit: Kale & Crave, Pepstop, Body Buddy Café, Lilla Ekot och Ingrid (god soppa). Det finns så många enklare och hälsosamma lunchhak i området.