En dag i Paris

Vilken dag! Egentligen är jag helt slut men jag går fortfarande på adrenalin och glädje efter dagen så jag har svårt att somna. Planen är att jobba en kort stund till och sedan läsa mig till sömns. Pingis och jag träffade LVMH för Löwengrips räkning. Detta jättebolag har funnit intresse i Löwengrip. Förstår ni hur stort det är för oss? Sannolikheten att just dom skulle göra det är så minimal att Pingis och jag fortfarande har svårt att ta in det. Detta är vårt tredje möte, två fysiskt och ett per telefon. Allt gick väldigt bra men jag vågar faktiskt inte säga något alls. Jag har ingen aning mer än att vi ska ses igen. Jag försöker vara lite cool men det går sådär. I vanliga fall babblar Pingis och jag på i bilen påväg mot flyget men idag satt vi knäpptysta. Hände det där verkligen oss….? Andra mötet med LVMH?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag hade på mig en kostym som Stylein har tagit fram exklusivt för Ellos, det är min Isabella-kostym som lanseras i september. Men blir ovan av så kommer jag döpa om den till min tur-kostym och typ leva i den för alltid.

Så mycket att smälta. Min lillebror gav mig en bok om meditation i helgen så jag ska försöka koncentrera mig på den istället. Gah. Natti!

 1. Carro skriver:

  Spännande. Dock förstår jag inte grejen med dina Beauty produkter – varför man skulle välja dessa framför en uppsjö av andra produkter som redan finns på marknaden.

 2. Malin skriver:

  Vilken jäkla snygg kostym! Du klär i svart 💃

 3. Emma skriver:

  Gud vad stort Bella! Heja dig!! <3 Du är otroligt stark och duktig. En sann inspiration

 4. Woow Vilken stor grej!! Nypa sig i armen grej igen. Stort grattis fina du.
  Det är ni värda, som ni kämpar och som ni lyckas!

 5. Saga skriver:

  Wow! Så stort! Verkligen häftigt, bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..