Kvalitativ sömn

I samarbete med Carpe Diem Beds

Det är så ljuvligt att landa hemma i min underbara säng efter mina resor. Den är från Carpe Diem Beds och heter Skaftö. Sängen är extrastor med plats för både mig och barnen. Helt fantastiskt skön och mjuk. Det är precis som att sova på hotell, fast bättre. Förutom att sängen är mjuk är den även följsam, den anpassar sig efter min kropp vilket är väldigt skönt för ryggen. Min sömn har jag pratat om förut här i bloggen och jag vill återkomma till det. När det är mycket som händer överallt är sömnen så otroligt viktig. Främst som återhämtning. Jag har fått lära mig att så länge man sover ordentligt med 7-8 timmar per natt så orkar man med mycket. Under en lång tid.

Löwengrip_house-23

Jag sitter ofta och jobbar i sängen, därför är det så bra att gaveln är hög och mjuk. Den heter Tornö och jag njuter så mycket av att krypa upp emot den. Ibland njuter jag av en kopp kaffe och bara blickar ut över utsikten från fönstret en stund, min säng är verkligen en trygg plats. Sängen påverkar inte bara sömnen men är även en viktig inredningsdetalj. Min säng är klädd i ett ljuvligt tyg från Designers Guild och heter Glenville Zinc. Tyget har en vacker vintage sammetslook vilket en lyxig touch till sovrummet. Det är så bra att Carpe Diem Beds har hela 36 tyger att välja på, det finns något för alla.

Löwengrip_house-20

Ni hittar alla sängar hos Carpe Diem Beds här.

I samarbete med Carpe Diem Beds

 1. Malin skriver:

  Fantastisk säng!
  Kollade in priset, och fick mig en chock.
  Upp mot 155 000 kr för en säng!? 😅
  Vi lever verkligen i olika världar….
  Men förstår att du sover gott i en sån lyxig säng. 🙂

  1. Man behöver verkligen inte lägga 100.000kr på en säng för att sova bra. Kolla in IKEA:s dyrare sängar, de är grymt bra och får ofta bäst i test och kostar 10% av priset. Min föräldrar har deras natursäng som är helt gudomlig att ligga i, tyvärr har just den modellen utgått men de har liknande i sortimentet nu med. Att välja rätt säng och fasthet har mycket med personens längd, vikt och sovmönster att göra. Sova på mage: fast madrass för att svanken skall få stöd. Sova på rygg/sida: så pass mjuk för din vikt så höfter och skulderblad sjunker ner så ryggraden vilar rakt.

 2. vad jobbigt det måste vara för dig att knappt kunna ha samarbete utan att någon (rätt många) tvivlar på dina lovord. det man alltid undrar är ”gör hon det för samarbetet eller för att hon ärligt menar det” och det är rätt trist men samtidigt förstår jag de som tvivlar. Men jag tänker, hur tar du det?

  Jaja, hoppas du sover gott i din säng.
  Själv har jag en bra säng för en fjärdedels pris av det du har men sover mina 8 timmar varje dag och mår bra. 😀 Men vi är alla olika. Jag önskar dig allt gott. Ha en fin kväll och ny vecka som kommer.

   1. Chk skriver:

    Vem är du att avgöra det Mie?

  1. Mia skriver:

   Samarbete = reklam

   Se texten som en reklamtext reklam är lika med positiv information. Eftersom det inte är en recension så skrivs inget negativt.
   Samarbete är att en bloggare får en produkt som de skall skriva positivt om.

 3. Härligt med en lyxig säng. Själv sover jag i vardagsrummet så en mindre säng , men har gjort det till en mysig plats för jag håller med att sömn är viktigt för att orka med.

 4. Oj en sådan säng skulle jag vilja ha, ser super mysigt ut med sidorna så där. Inga kuddar som kan ”smita”. Att klara sig utan mycket sömn ett tag brukar gå bra. Sen kan man behöva ta dygn med mer sömn. Personligen så gillar jag att ha mycket att göra och sysselsätta mig att få lite ”positiv” stress är ok. Där i mot har jag märkt att ”negativ” stress får mig att få ont i kroppen bland annat. ( Positiv stress för mig är roliga saker som jag vill eller har önskan att göra och som utmanar mig. Negativ stress är oärliga och elaka människor och även när det blir lite för mycket av sådant som jag inte kan styra över).

  1. V skriver:

   Där i mot?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..