Frukostklubben

Ljuvliga lediga söndag. Igår sov vi till halv nio och denna morgon till nio (fantastiskt!). Gillis utbrast ”en stund till mamma, jag vill bara gosa vi är faktiskt lediga”. Den var svår att övertala Sally med. Men medan han och jag sträckte på oss sprang hon och hämtade sin pyjamas.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid kramkalas

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan blev det det långfrukost i 1,5 timma. Tiden bara svischar förbi. Vi kokade ägg, tog fram allas önskemål och sedan helgmyste vi. Jag har fått en hang up på havregrynsgröt och ägg med kaviar. Gillis äter veg-pastej med smörgåsgurka och tjocka skivor med parmesanost (han älskar ost) och Sally åt vaniljyoghurt, fincrisp med smör och ägg. Sedan delar vi alla på blåbär och hallon. Vi äter nog aldrig likadan mat någonsin. Jag tycker att det är viktigt att man ska få känna sug och ta fram det man ser fram emot att äta. Det är då mat blir roligt och man utforskar mer. Dessutom märker jag att barnen blir mer varierade i sin kost.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter frukost byggde de en koja nere i allrummet och jag tog en dusch och körde mini-spa (de leker fint själva om jag är borta i 20 minuter). La vår nya fantastiska dagmask från Löwengrip. Den kommer ut i maj till försäljning. Perfekt för dagar som man inte vill sminka sig men få en finare hy och samtidigt återfukta rejält.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tolv gick vi ut och cyklade lite/åkte vagn och matade ankor. Min träningsvärk i armarna var inte nådig när jag drog Sally på grus. Vi kom tillbaka vid ett och då kom hem Lovisa och åkte iväg med barnen för att äta lunch. Jag skulle fixa mina naglar här hemma och sedan har vi en helt oplanerad dag här hemma som väntar. Det blir lek och ikväll gör vi pizza! Gillis har längtat. Imorgon väntar pappavecka och flyger jag till Paris över dagen för att träffa LVMH igen.

 1. Mia skriver:

  Skicka bort barnen för att äta lunch för du skall fixa naglarna ! Känns konstigt för mig att inte orka vara med barnen en enda hel dag. Varför får inte de vara hemma när du får dina naglar fixade.

  1. G skriver:

   För att barnen är en tårtbit precis som naglarna. 😂

  1. Sofia skriver:

   Barnen tycker det är kul att göra saker själva med Lovisa ibland och idag åkte dom iväg och åt. Det är väl inget konstigt, inte i mina ögon iallafall

 2. Sån mysig frukost ni hade, tycker det är bra att du ger dom chansen att äta så mycket varierat. Barn brukar alltid vara så skygga mot mat annars!

 3. Sandra skriver:

  Gäss och änder och havet gör en perfekt grund för barnens uppväxt.

  1. Linn skriver:

   Precis, och viktig då att lära barnen skillnad på fågelarter och inte kalla det för ankor.

   1. Man orkar inte med alls elaka och spydiga kommentarer

   1. Kem skriver:

    Åh herregud vem f-n bryr sig om ankor eller änder eller vad de heter!!? Viktigt att skilja på dem? Varför? Hur ska mina barn överleva att jag ej lärt dem detta?

    1. NINA skriver:

     Hahah håller verkligen med dig, finns viktigare saker här i världen att lägga sin energi än det.

    1. Marie skriver:

     Det här fick mig att tänka på mig som är lantis och min kompis från Stockholm. Vi matade talgoxar, blåmesar, gråsparvar, bofinkar när vi var små och min kompis gick och matade pippi😂 många lantisar ser skillnad på träden och vet vad en ko är. Men när vi kommer till storstan så står vi och undrar vart fan knappen vid trafikljuset är! Så hörrni alla har sina bra och dåliga sidor🙂 och nu menade jag inte att det alltid är såhär.. bara nästan🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..