Vår lördag

Vilken dag! Vi alla tre sov till halv nio. Trött gäng. Efter en långfrukost tillsammans så gick vi ut i det fina vädret och cyklade. Det är helt otroligt att vi får bo såhär vackert vid vattnet. Vi cyklade, barnen klättrade i träd och sedan åkte vi tillbaka hemåt. Väl hemma gjorde barnen våfflor till lunch med Lovisa och jag åkte iväg och tränade styrketräning med Pontus. Jag köpte med mig lunch från Kale & Crave, åt hemma med barnen och sedan åkte vi hem till min mamma. Julia min lillasyster fyller nämligen 19 år idag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nedanför vårt hus har vi ett otroligt vackert promenadstråk längs vattnet. Där har vi även vår brygga som vi delar med våra grannar och så ligger en liten strand bredvid.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fika hos mamma och fira Julia. Barnen busade massor med Daniel och Julia. Det är så fint att se hur det lyser i ögonen när de leker med morbror och moster. Gillis och Daniel påminner om varandra så mycket att jag kallar Gillis för Daniel ibland. När vi lämnade mamma så åkte vi i mot stan och åt middag vi tre. Sedan köpte vi med oss lördagsmys och åkte hem. Nu ligger vi i tv-rummet och tittar på Gustaf 2. Barnen har önskat att få vara uppe lite längre ikväll. Jag känner en stor trötthet i kroppen och tacksam över att ha en lugn oplanerad helg med barnen. Jag behöver verkligen återhämtning och massa barngos.

Hoppas att er lördag varit bra!

  1. Antagligen för att hon tycker att det är ett härligt inslag i deras boende?
   Varför tänker du ens på det?

 1. Kul att dina barn får uppleva det! Har inga syskon. Känns så sorgligt att mina barn aldrig kommer få ha en moster/morbror/kusiner på min sida…

  1. Jag har inte heller syskon och jag hade inga kusiner när jag var barn (fick en kusin när jag var drygt 20år). Så jag var ensamt barn i släkten. Men min son har kusiner på min mans sida, och jag är så GLAD över att han har kusiner som är i samma ålder, tänk vilken ”tillgång” på nåt sätt när de växer upp och även som vuxna. Jag är så glad vid födelsedagar osv att han slipper vara enda barnet bland en massa vuxna, utan får fin tid med kusinerna. Särskilt som han själv inte har syskon. Men han har ändå fler kusiner än jag nånsin kommer ha 😃

  2. Jag har en morbror och två fastrar. Men tyvärr är mina fastrar fruktansvärt barnsliga och omogna (den ena är 52 och den andra 44) jag har sagt till min pappa att jag aldrig tänker umgås med dom igen, då vi (jag och min syster) aldrig blir bjudna till deras kalas trots att vi bjuder dom tex. Så tyvärr även om du hade haft syskon så är det inte säkert att det hade funkat ändå.
   Min morbror däremot kommer jag extremt bra överens med 💪🏻

 2. Vad skönt att du lyssnar på din kropp, att du tar det lugnt och låter kroppen försöka återhämta sig.
  Låter som att ni har haft en härlig lördag, hoppas söndagen blir minst lika bra. Stor kram

 3. Blir lite nyfiken på om du också bär hjälm när du cyklar? Där är en produkt du gärna får utveckla, snygga och lyxiga hjälmar till oss vuxna. Själv har jag en ljusrosa men det hade varit kul med ett större utbud av inte så sportiga modeller utan mer stilfulla! En väldigt bra grej också att uppmuntra vuxna att ha hjälm och skydda sig om olyckan är framme!

  1. Kakan! Hövding är svaret på cykelhjälmsfrågan. En krage som är mycket säkrare än en vanlig hjälm och som dessutom skyddar nacken (vanlig hjälm har ju inget skydd mot nacken). Man kan ha mössa och vilken frisyr man vill men ändå vara säker. Jag använde hjälm innan skaffade min hövding, men det blev ofta att jag struntade i det för att jag inte orkade släpa på hjälmen och den blev blöt om man lät den ligga i korgen vid regn. Så nöjd!

  1. Jag ser tvärtom en välmening i Kakans inlägg: att en influenser följd av många kan använda sitt inflytande till att öka säkerhet i trafiken. Kanske har bloggerskan inte fått några snygga vuxenhjälmar skickade till sig att skriva om i bloggen mot betalning. Hon behöver inte göra detta gratis. Denna blogg är en kommersiell verksamhet.

 4. Jag fattar inte hur mkt ni orkar äta?! 😂Jag skulle aldrig palla att äta ute efter tårta och fika och sen godis eller vad det nu var ni hade till lördagsmys!😨 Tycker alltid ni gör så mkt när ni är lediga med, är det adhd:n som gör att du vill hitta på saker hela tiden? En annan kan längta efter dagar då man inte ens behöver lämna hemmet. 😉

  1. Inte ens lämna hemmet?😅 jag har inte Adhd men mina helger ser ut som Isabellas, man får energi av att göra roliga saker😊

   1. Absolut. Jag gör saker jag med. Men jag har mkt i veckorna med plugg/jobb å familjens alla fritidsaktiviteter så ibland är det skönt att inte göra nått!😊

   2. Jag är precis tvärtom. Helgerna behöver jag för lugn, ro och återhämtning. Allra helst bara genom att vara hemma.

   3. Det beror ju på hur man funkar som person. Självklart får de flesta positiv energi och blir glada av roliga saker, men kroppens och själens energikapacitet är olika från person till person och man klarar då av olika mycket påfrestning (även om det är roliga saker) innan man behöver vila, samt hur mycket vila som behövs efter en aktivitet för att åter samla krafter.

    Roliga aktiviteter kan fylla på mitt ”må bra-konto” men det fyller inte på min ork, för det behöver jag vila och lyssna på kroppen, gärna vara för mig själv ett tag. Alla fungerar inte likadant 🙂

  2. Jag räknar att cykla runt i området där en bor som att ”vara hemma” … och skulle de skippa att fira en familjemedlem i en hemmiljö bara för att du njuter av att vara hemma? Har du ens barn i den här åldern? En hel dag inomhus med dem är en plåga för alla inblandade. Just det, måste ju lägga till en smiley för att ingen riktigt ska kunna veta om jag skojar lite eller inte 😉

   1. Yes en 7-åring och en 13-åring har jag. Ja men nu relaterade jag min åsikt till tidigare inlägg också när dem är lediga. Och i detta inlägg reagerade jag på att dem orkar gå på restaurang när de varit bortbjudna. Det är alltid högt tempo i Bellas liv.

 5. Tycker du skall ta lugna helger helger där du bara är och njuter med barnen och inte stressar iväg för träning och lämnar barnen. Prioritera barnen du mår bättre då. Hård styrketräning är ett stresspåslag för kroppen så mitt tips är att ta det lugnt med det under hårda perioder.

  1. Tycker det är helt absurt att du tar dig friheten att påpeka hur hon ska tillbringa sin helg! Asså på riktigt vad är det för fel på människorna som kommenterar här, finner inga ord ibland

 6. Vilken härlig Lördag☀️💕 när mina barn var små åkte vi ofta till sjön Viken och lekte och njöt av att vara ute och se vattnet. Mina barn älskade det och minns det idag som fina minnen, 10 år senare🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..