Vår lördag

Vilken dag! Vi alla tre sov till halv nio. Trött gäng. Efter en långfrukost tillsammans så gick vi ut i det fina vädret och cyklade. Det är helt otroligt att vi får bo såhär vackert vid vattnet. Vi cyklade, barnen klättrade i träd och sedan åkte vi tillbaka hemåt. Väl hemma gjorde barnen våfflor till lunch med Lovisa och jag åkte iväg och tränade styrketräning med Pontus. Jag köpte med mig lunch från Kale & Crave, åt hemma med barnen och sedan åkte vi hem till min mamma. Julia min lillasyster fyller nämligen 19 år idag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nedanför vårt hus har vi ett otroligt vackert promenadstråk längs vattnet. Där har vi även vår brygga som vi delar med våra grannar och så ligger en liten strand bredvid.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fika hos mamma och fira Julia. Barnen busade massor med Daniel och Julia. Det är så fint att se hur det lyser i ögonen när de leker med morbror och moster. Gillis och Daniel påminner om varandra så mycket att jag kallar Gillis för Daniel ibland. När vi lämnade mamma så åkte vi i mot stan och åt middag vi tre. Sedan köpte vi med oss lördagsmys och åkte hem. Nu ligger vi i tv-rummet och tittar på Gustaf 2. Barnen har önskat att få vara uppe lite längre ikväll. Jag känner en stor trötthet i kroppen och tacksam över att ha en lugn oplanerad helg med barnen. Jag behöver verkligen återhämtning och massa barngos.

Hoppas att er lördag varit bra!

 1. Sophie skriver:

  Det är en fröjd att ha vacker natur och vatten vid sitt boende. Härligt för barnen och en själv.

  Njut av helgen i ro. 🙂

 2. Jenny skriver:

  Vilken härlig Lördag☀️💕 när mina barn var små åkte vi ofta till sjön Viken och lekte och njöt av att vara ute och se vattnet. Mina barn älskade det och minns det idag som fina minnen, 10 år senare🥰

 3. My skriver:

  Tycker du skall ta lugna helger helger där du bara är och njuter med barnen och inte stressar iväg för träning och lämnar barnen. Prioritera barnen du mår bättre då. Hård styrketräning är ett stresspåslag för kroppen så mitt tips är att ta det lugnt med det under hårda perioder.

  1. Anki skriver:

   Dont give advice unless asked.

   1. I skriver:

    Inser du att du själv ger ”advice” nu? Ha, ha.

  1. Tycker det är helt absurt att du tar dig friheten att påpeka hur hon ska tillbringa sin helg! Asså på riktigt vad är det för fel på människorna som kommenterar här, finner inga ord ibland

 4. Helen skriver:

  Jag fattar inte hur mkt ni orkar äta?! 😂Jag skulle aldrig palla att äta ute efter tårta och fika och sen godis eller vad det nu var ni hade till lördagsmys!😨 Tycker alltid ni gör så mkt när ni är lediga med, är det adhd:n som gör att du vill hitta på saker hela tiden? En annan kan längta efter dagar då man inte ens behöver lämna hemmet. 😉

  1. Jenny skriver:

   Inte ens lämna hemmet?😅 jag har inte Adhd men mina helger ser ut som Isabellas, man får energi av att göra roliga saker😊

   1. Helen skriver:

    Absolut. Jag gör saker jag med. Men jag har mkt i veckorna med plugg/jobb å familjens alla fritidsaktiviteter så ibland är det skönt att inte göra nått!😊

   1. Sofia skriver:

    Jag är precis tvärtom. Helgerna behöver jag för lugn, ro och återhämtning. Allra helst bara genom att vara hemma.

   1. Anna skriver:

    Det beror ju på hur man funkar som person. Självklart får de flesta positiv energi och blir glada av roliga saker, men kroppens och själens energikapacitet är olika från person till person och man klarar då av olika mycket påfrestning (även om det är roliga saker) innan man behöver vila, samt hur mycket vila som behövs efter en aktivitet för att åter samla krafter.

    Roliga aktiviteter kan fylla på mitt ”må bra-konto” men det fyller inte på min ork, för det behöver jag vila och lyssna på kroppen, gärna vara för mig själv ett tag. Alla fungerar inte likadant 🙂

  1. Erika skriver:

   Jag räknar att cykla runt i området där en bor som att ”vara hemma” … och skulle de skippa att fira en familjemedlem i en hemmiljö bara för att du njuter av att vara hemma? Har du ens barn i den här åldern? En hel dag inomhus med dem är en plåga för alla inblandade. Just det, måste ju lägga till en smiley för att ingen riktigt ska kunna veta om jag skojar lite eller inte 😉

   1. Helen skriver:

    Yes en 7-åring och en 13-åring har jag. Ja men nu relaterade jag min åsikt till tidigare inlägg också när dem är lediga. Och i detta inlägg reagerade jag på att dem orkar gå på restaurang när de varit bortbjudna. Det är alltid högt tempo i Bellas liv.

  1. M skriver:

   Jag är som Bella. En ledig dag för mig är inte att bara strosa runt hemma. Skulle klias i hela kroppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..