Mer om gårdagen

Igår hade vi en väldigt lyckad lansering i Oslo för Hermine Hold. Vi hade återförsäljare, press, influensers och bloggläsare på plats. Fantastisk mix. Vi tajmade eventet med vårt andra släpp av Hermine Hold, igår kom det nya scarfar och alla våra spännen och klämmor som har gått som smör. Vi har redan regelbunden försäljning online i 14 olika länder. Galet! Syftet med Nordic Tech House är att fortsätta lansera varumärken. Vi har idag möjlighet att lansera varumärken inom loppet av sex månader. Min uppgift är att komma på vad vi ska ta fram. Hermine Hold var idé nummer ett och nu har jag två andra idéer som ligger i pipeline. Men det är väldigt viktigt att först skapa ett lyckat case att visa upp.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Topp Maje och kjol Max Mara

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ingen Hermine Hold utan vår CEO Katarina Roger. Jag är SÅ tacksam över att hon trodde på idéen och valde att satsa. Allt som ni ser med Hermine Hold idag ligger jag inte längre bakom eftersom jag inte är operativ, allt är Katarina plus teamets förtjänst. Fantastiskt gäng. Men jag är en väldigt väldigt stolt grundare såklart.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ni hittar nya kollektionen här!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag hann med några intervjuer igår också. Det är min starkaste gren, att skapa PR, öka brand awareness och marknadsföra allt vi gör. Samt att få vara en kreativ själ för hela bolagsgruppen. Jag har världens roligaste jobb.

Nu väntar strategimöte för Hermine Hold. Alla delägare har flugit hit plus distributörer är samlade. Jag kommer att föreslå att jag kliver ut ur styrelsen idag. Det har alltid varit mitt sätt att jobba, skapa något och fasa ur mig själv och ge plats till ännu duktigare personer.

 1. m skriver:

  Frågan är väl hur många som kommer att gå omkring med sjalar och spännen i håret om 1 år., trender kommer och går….

 2. p skriver:

  Du får nog läsa en gång till Strong Mama

 3. Grattis till ny lansering, men tråkigt att du hoppar av. Vad är den sanna sanningen till det? Hade det varit en riktigt grym ide så känns det inte som att du hade hoppat av, det känns inte likt dig att dra dig undan något som är asbra, går rakt uppåt och har massa nya ideer på. Men sen kanske du har rätt mycket också, så det kanske inte är en sån dålig ide.
  En snabb och lyckad affär i alla fall, antar jag. 🙂
  Grattis

 4. Hanna skriver:

  Du är så inspirerande !! Grym är du <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..