Denna vecka…

SOM jag känner att det är fredag. Min hjärna är fullständigt mos. Kroppen värker men jag tror att det är träningsvärk, min PT Pontus har bestämt sig för att jag ska bli en hejare på chins vilket är chockerande tungt. När jag hämtade barnen idag så väntade hamburgarkväll hemma (veg). Barnen älskar saltgurka och rostad lök och de blev ett glädjerop när de såg skålarna i köket. Ibland behövs det inte speciellt mycket hehe. Sedan dukade vi upp fredagsmys bestående av choklad och såg Kalle och Chokladfabriken för femtielfte gången. Men vi älskar den allihopa.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Borsta tänderna i barnens badrum

Jag har haft en tuff vecka. Landat från NYC i måndags (hej jet lag), ställt ultimatum på en släktmedlem, avslutat en destruktiv relation, en nära kollega har bestämt sig för att byta jobb efter många år ihop och jag fick samma känsla som att vara 16 år igen och känna mig dumpad. Jag som alltid tar allt rationellt i vanliga fall blev nästan förkrossad känslomässigt. Men det är för att jag tycker om personen som en familjemedlem. Jag har varit i grannlandet och stått inför en jättepublik, träffat en fantastisk CSR-kandidat, det har börjat grävas i trädgården för att få plats med en pool, jag har sagt högt för första gången i mitt liv ”Smäll inte i dörren” till ett av barnen och jag har stressat hem till nattning efter försenade plan. Tydligt tecken på att det blir fler privatjetsresor för jag har som mål att kunna hämta varje dag. Jag vill inte styras av andras förseningar, jag vill bestämma själv när jag kommer hem. Det ekonomiska målet har jag nått nu och då får det bli så framöver. Mål check.

Äntligen.

Listan på veckan går att göras ännu längre men jag nöjer mig här och checkar ut. En kopp te, läsning och sedan ska jag sova tidigt!

 1. Jag kan inte låta bli att tänka på en bild jag såg på Pinterest där någon fotat av en lapp som det stod ”smäll inte dörren” på, med översättningen ”don’t smell the door” 😂

 2. Ä k t a R e d u c t i l 25mg kapslar.

  r e d u c t i l @ p r o t o n m a i l . c o m

 3. A-M skriver:

  Skall vi tycka synd om dig nu?

  1. Frygtelig!!! Om du skulle vise lidt menneskesind! Mon ikke Isabella kan undvære din empati 😊

   1. V skriver:

    Que?

   1. Olivia skriver:

    Mie, har du bytt namn?

    1. Olivia 😊 det har jeg! Pga chikane fra en flok tåbelige fruentimre 🤷🏻‍♀️ Og ja jeg fortsætter i vanlig positiv roller overfor Isabella og med vanlig skarphed over for de som ikke kan finde ud af spillereglerne bag deres skærme

     1. Underbart Mie ♥️♥️♥️

 4. Linn skriver:

  Säger ”smäll inte i dörren” flera gånger om dagen ibland till mina barn 🙈🤪 haha. Visst är det synd om ens stress går ut över barnen men tror det är en del av livet till viss del om det inte går till en överdrift! Man kan inte alltid vara perfekt inte!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..