Förra året Obama, i år: jag!

Herregud vilken dag i Norge! Fantastisk rolig men också intensiv och mäktig. Att bli inbjuden av Oslo Business Forum året efter Barack Obama är stort. Jag hade faktiskt nerver innan jag klev upp den på enorma scenen, eskorterad av två vakter (enormt säkerhetspådrag där) men så fort jag var uppe släppte den och jag hade väldigt kul med publiken. Förutom det har det varit fullspäckat med intervjuer och såklart lanseringen av Hermine Hold innan. Spana in min instastory om ni vill se mer av dagen. Jag fortsätter att berätta om allt imorgon för nu är energin helt borta…!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag landade halv sju, blev hämtad och åkte direkt till huset och läste två sagor och nattade två älskade barn. Hjärtat värkte. När de hade somnat och jag hade lyssnat in deras fina små andetag så gick jag ner till köket och såg vad Anna hade lagat för gott tidigare under kvällen:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Salmalax, nudelsallad och kimchi. Sojamayo och krispig grönkål. Herregud så gott. Jag är så tacksam över att få komma hem till det här efter en lång dag. Jag slukade allt. Blev helt rörd när jag satt där själv och åt middag i tystad (ljuvligt). Tack och lov mitt fantastiska team. Hjälp med barnen, hemmet och mat. Utan dom hade jag aldrig fått chansen att dela en scen med Obama. Det ÄR tuffare att göra karriär när man har en 5 och 4 åring. Nu väntar sängen!

 1. Greta skriver:

  Lägenheten så jag om min förra bostad där jag aldrig kände mig hemma!

 2. E skriver:

  Att ni orkar. Det hon menar med att dela Scen med Obama är att han stått där, nu står hon där. Dom båda har varit där. Hon fick erbjudande att stå på en stor scen där han också fått tala. Hon menar inte bokstavligt att de stått på scenen samtidigt. Är ni så dumma att ni faktiskt inte förstår det hon skriver eller vill ni bara ha någonting att klaga på?🤦‍♀️

 3. index skriver:

  Haha jag älskar att alla uppenbart fattar att du skall provocera med din formulering men att det ÄNDÅ går igång på det. Dina läsare kan helt enkelt inte låta bli att kommentera.

  Jätteroligt att det kliar i mina fingrar med! 😀

  Du är grym på att skapa bloggtrafik och interaktion med dina läsare Isabella.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..