Förra året Obama, i år: jag!

Herregud vilken dag i Norge! Fantastisk rolig men också intensiv och mäktig. Att bli inbjuden av Oslo Business Forum året efter Barack Obama är stort. Jag hade faktiskt nerver innan jag klev upp den på enorma scenen, eskorterad av två vakter (enormt säkerhetspådrag där) men så fort jag var uppe släppte den och jag hade väldigt kul med publiken. Förutom det har det varit fullspäckat med intervjuer och såklart lanseringen av Hermine Hold innan. Spana in min instastory om ni vill se mer av dagen. Jag fortsätter att berätta om allt imorgon för nu är energin helt borta…!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag landade halv sju, blev hämtad och åkte direkt till huset och läste två sagor och nattade två älskade barn. Hjärtat värkte. När de hade somnat och jag hade lyssnat in deras fina små andetag så gick jag ner till köket och såg vad Anna hade lagat för gott tidigare under kvällen:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Salmalax, nudelsallad och kimchi. Sojamayo och krispig grönkål. Herregud så gott. Jag är så tacksam över att få komma hem till det här efter en lång dag. Jag slukade allt. Blev helt rörd när jag satt där själv och åt middag i tystad (ljuvligt). Tack och lov mitt fantastiska team. Hjälp med barnen, hemmet och mat. Utan dom hade jag aldrig fått chansen att dela en scen med Obama. Det ÄR tuffare att göra karriär när man har en 5 och 4 åring. Nu väntar sängen!

  1. Daniella:
   Du läser bloggen som faan läser Bibeln.
   ”Att bli inbjuden av Oslo Business Forum året efter Barack Obama är stort.” Det går inte att missförstå

 1. ”Åkte direkt till huset”
  Hur kommer det sig att du inte skriver ”åkte direkt hem”?

  Man brukar ju säga hem om där man bor,
  en genuin fundering bara.

  1. När jag bodde i hus sa jag faktiskt väldigt ofta ”huset”… ”kommer du till huset snart eller?” och sådär. Låter väl egentligen rätt konstigt nu när du påpekat, haha..

  2. Det är väl lite olika då, eftersom Isabella säger huset?
   Vi säger att vi åker till stugan och vi ses i lägenheten, så….man säger olika.
   Ditt ”haha” Jenny, vad vill du säga med det?

  3. När jag flyttade hemifrån sa jag alltid lägenheten, inte hemma. Än idag säger jag ”lägenheten” när jag pratar om den, fastän jag bott i 3 till och nu bor i en 4e. Aldrig tänkt på de.. Kanske säger lägenheten om de här också, jag vet inte. Aldrig tänkt på de som sagt.

 2. Fick du lika stort arvode som Obama fick förra året?
  Han lär ha fått motsv tre miljoner sek för att komma till OBF.
  Bra timpenning i så fall.

 3. Det låter som att du hade en väldigt rolig dag. Maten ser verkligen god ut. Smidigt att få komma hem till en god middag och inte behöva fundera över vad man ska äta.

  1. Ehhh va? Hon har sagt att hon inte gillar att laga mat, och då kanske inte fokus är på matlagning eftersom barnen då kommer före. Isabella kan säkert laga mat om hon skulle behöva. Vilken vidrig kommentar, bara för att sänka. Läs någon annan blogg.

  2. Spela det någon roll? Min sambo kan inte heller, någon korv sådär kan han väl steka men det är väl det. Han har andra egenskaper han är bättre på.

  3. Jag har läst bloggen i många år men hittills har hon inte lagat mat mig veterligen.Tidigare var det exmannen som gjorde all mat och nu anställd kock.
   I övrigt äts det på restauranger runtom i världen.

   1. Jag vill gärna flika in med ett annat perspektiv.
    Isabella har tidigare nämnt att hon finns på autismspektrumet. Hon nämner dock inte vilken diagnos det rör men någon form av högfungerande måste hon isådanafall ha. Jag har Aspergers syndrom, som oftast är väldigt lik högfungerande autism.

    Jag fick lära mig laga mat när jag var 5, det var antingen mormor eller pappa som ville att jag skulle hjälpa och lära mig.

    Men jag avskyr att laga mat. Inte för att jag inte KAN (jag lagar såklart några gånger i veckan för jag har inte råd med privat kock eller hämtmat varje dag).
    Jag tycker bara det är onödig spenderad tid.
    En annan sak som kännetecknar oss på spektrumet är vår relation till hunger.
    Jag känner inte att jag behöver äta, förrän jag är så hungrig att jag ger hangry ett mänskligt ansikte. Då vill jag ännu hellre bara ha mat FORT, på en gång. Inte stå och tillaga i 30-40 minuter.

    Förstår att det är svårt att föreställa sig för typicals hur vi atypicals fungerar i vardagslivet. Inte bara det stereotypiska med sociala svårigheter utan vardagliga ting, som matlagning och äta.

    Hoppas det kunde ge en liten nyanserad bild 🙂

    1. Tack för ett bra inlägg! Du tog upp saker som jag som typical (som jag aldrig tänkt på mig själv som (men som jag är)) aldrig tänkt på. Jätteintressant!

  4. Varför så förbaskat dum?
   Försök tänk lite innan du skriver! Många som har adhd / add har oerhört svårt att just få matlagning att fungera! Sen finns det även dom som avskyr det!

 4. Igår handlade konferensen om ”Expand your network at Oslo Business Forum: Digital Leadership on April 4” där många CEO och ledare pratade. Den stora konferensen blir i höst med bl.a David Cameron. Det är den Obama blev bjuden till förra året. Så inte riktigt detsamma. Kul och häftigt såklart men snälla säg bara som det är och inte låtsas komma efter Obama..

 5. Förstår att du vill provocera.
  Men att du ska ha delat scen
  med Obama? Är det det nya du
  kommer gå runt och säga nu?
  Och tillslut göra till en sanning?

  1. Läs vad det står istället för att försöka göra det till nåt som det inte är. Isabella skrev att Obama stod på den scenen förra året och nu Isabella. Nåt annat har hon aldrig påstått

 6. Men du har väl inte delat scen MED obama? Var fanns han på scenen då? Bara för att han varit där tidigare betyder det ju inte att du delat scenen, han var ju inte där med dig. Och vad skulle det betyda egentligen? Obama är en inte en smart människa. Kan inte ens hålla tal utan sin printer.

    1. Hold da kæft en flok latterlige hysteriske kællinger I er… I er sååå små i forhold til Isabella!… små og sørgelige

  1. Men vad är ni för obildade människor?
   Har ni aldrig hört uttrycket? Det betyder att man står på samma scen som någon annan också stått på. Men inte samtidigt.
   Är ni 14 år allihop?

 7. Dela scen med Obama? Så var det väl inte riktigt….

  Och 2000 pers i publiken skriver ni? Märkligt många tomma stolar ändå.

  Hoppas att Simon och praktikanterna i ditt följe får bra betalt och sedanfina rekommendationer när de går vidare. Imponerad över att de håller ut!

  1. Jag blir så frustrerad när jag läser det här förminskandet av Isabellas medarbetare! Det är vuxna människor som gör ett BRA jobb och är STOLTA över sin arbetsplats, vem är du att tala om praktikanter och att de ska sluta.

   1. Fast det är väl inget förminskande av Bellas medarbetare. Jag läser en skepsis om Bella som arbetsgivare.

  2. Alltså gud… ”Eva” så bittert va, det sticker i dina ögon va. Avundsjuk much. Hon skrev inte att hon och Obama stod på scenen samtidigt va, inte bredvid varandra men att hon fick ”dela scen med O” som i att hon fick stå på samma scen som han stått på tidigare, det fattade nog du också. Klart du ska påpeka att det var tomma stolar haha men så bra va. Sen att du skriver praktikanter om de anställda är så fånigt och lågt. Du behöver nog inte bekymra dig för dem. Tänk att få resa massor i sitt jobb, wow…

 8. Titeln på nästa inlägg kan då lämpligen lyda Jorden anropar Isabella. Hoppas du säljer jättemånga klämmor och snoddar. Ha en bra helg!

 9. Haha jag älskar att alla uppenbart fattar att du skall provocera med din formulering men att det ÄNDÅ går igång på det. Dina läsare kan helt enkelt inte låta bli att kommentera.

  Jätteroligt att det kliar i mina fingrar med! 😀

  Du är grym på att skapa bloggtrafik och interaktion med dina läsare Isabella.

 10. Att ni orkar. Det hon menar med att dela Scen med Obama är att han stått där, nu står hon där. Dom båda har varit där. Hon fick erbjudande att stå på en stor scen där han också fått tala. Hon menar inte bokstavligt att de stått på scenen samtidigt. Är ni så dumma att ni faktiskt inte förstår det hon skriver eller vill ni bara ha någonting att klaga på?🤦‍♀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..