Att göra vårfint hemma

I samarbete med Ellos

För er som aldrig har handlat hos Ellos så kommer ni att bli förvånade över deras väldigt breda produktsortiment. De har allt inom kläder, skönhetsprodukter, elektronik och inredning. Dessutom väldigt fina och plånboksvänliga inredningsalternativ. Jag tycker det är väldigt kul att uppdatera inredningen hemma och enkla knep så som att byta ut en matta, kuddar eller gardiner kan göra mycket.

ellos home matta
Häromdagen fick vi hem en matta från Ellos som ska vara i hallen. Väldigt mysigt att ha en mjuk matta att sätta fötterna på när man kommer hem. Vi ville ha en mysig matta som ändå var diskret, denna blev perfekt.

Alla här hemma längtar efter varmare väder mer än någonsin, för det betyder att vi kommer ha en färdig pool att bada i! Tänk att kunna ta ett morgondopp för att vakna till. Ljuvligt. Förutom poolen så uppdaterar vi här hemma med fler vårtecken. Ida har fått fria händer med att ta in lite nya fräscha detaljer till hemmet, det kommer bli så fint.

Ellos home kollage
Kuddfodral i sammet, påslakan, gardiner, servetter & gult kuddfodral

Här är ett kollage Ida satt ihop med inredningsinspiration från Ellos inför våren. Ida är så duktig på inredning, jag litar verkligen på hennes omdöme. Här är några enkla tips från henne om hur man enkelt kan göra det vårfint hemma:

 • Till våren är det fint att ta in ljusa och fräscha detaljer som gör hemmet så där vårigt fint. Välj gärna pastellfärger!
 • Att bara byta ut en mörk textil i ett rum till en ljus, kan göra stor skillnad. Gardinerna i vardagsrummet kan bytas ut, sängkläderna i sovrummet kan uppdateras och att byta prydnadskuddarna i soffan ger en annan känsla i rummet.
 • Välj en ljus linneduk eller linneservett till vårens alla dukningar. Dekorera gärna med blommor på bordet för att förstärka den härliga vårkänslan.

Ellos har just nu kampanj på hela deras home-sortiment, här hittar ni koden som ger 30% på dyraste varan! Detta gäller på hela Ellos home interna sortiment. Och som vanligt hittar ni alla mina Ellos-favoriter här!

I samarbete med Ellos

 1. Mie skriver:

  det er bare så dejligt smukt Isabella 😊

 2. Mie skriver:

  Elsker alt hvad du skriver, hvilken inspiration du er! 😍

  1. Mie skriver:

   Jaaa ❤️❤️❤️

 3. Sara skriver:

  Med all repekt för Ida, men detta är ju totalt intetsägande tips? Man ska ha ljust och parellfärgat på våren och ta in blommor? Finns det en enda människa i det här landet som inte skulle kunna komma på detta själv?

 4. A skriver:

  Så fin matta och pall i hallen. Kul med inredning och att göra vårfint, alltid trevligt att göra om lite hemma och kul att få se hur ni inrett i huset. Ellos har så mycket fint!

  1. Cc skriver:

   Ellos-säljare?

   1. A skriver:

    Nope, tycker Ellos har mycket fint ändå, och jag kommenterar om annat än bara Ellosinlägg här så det så. Märkligt vad vissa verkar reta sig om det skrivs positiva kommentarer som inte bara ifrågasätter, letar fel och klagar.

 5. Mie skriver:

  Gud hvor smukt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..