Modetips inför våren

I samarbete med Ellos

Fullt schema idag med mycket spännande på gång. När vi fotade samarbeten igår så provade jag bl.a. några klänningar från Ellos. Jag tycker väldigt mycket om att ha på mig klänning, jag känner mig fin och kvinnlig. Det blir en hel del middagsbjudningar med jobbet så jag behöver ha några klänningar hängandes i garderoben. Långklänningar kan vara svårt att hitta inom en viss budget, så den här från Ellos är ett bra tips.

Klänningen är skir och mörkblå i tyget, fint att komplettera looken med lite smycken och ett par klackar. Ett tips när man köper långklänning är att välja en som du kan ha vid flera tillfällen, kunna dressa upp och ner. Jag får ofta mycket frågor om klänningstips, Sascha och jag såg att Ellos hade en hel del fint inne nu. Ellos övriga erbjudanden för mars hittar ni här.

Copyright 2019. All rights reserved.

Ett sista tips! Jag vill även visa er mina vita byxor från Ellos, Sascha hade packet ner dem till resan och jag älskar dem helt och hållet. Dessa kommer jag bo i till våren och sommaren, så skönt tyg. Härligt också med ljusa byxor när solen kommer fram på riktigt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Som vanligt hittar ni alla mina utvalda favoriter hos Ellos här. Nu väntar en spännande dag! Hörs sen!

I samarbete med Ellos