Next up: San Francisco!

Jag och barnen hade en sådan mysig lördag igår. Jag lät jobbet vara och så hängde vi istället. En sväng hos mamma, middag i stan och så lördagsmys med allt vi tycker om framför Minionerna. Imorse vaknade vi alla tidigt, för min del var det flygnerver som gjorde sig påminda (att det aldrig lägger sig!). Alltid när jag ska flyga långt så börjar jag preppa huden redan dagen innan. Igår kväll så använde jag vår Over Night Hair Mask i håret och så tog jag extra mycket av vår facial exfoliant som man kan låta vara på ansikten över natten för en ordentlig peel.

Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse efter duschen så smörjde jag in mig rikligt med kokosolja på kroppen och så la jag ett lager fuktmask från Belif under tiden som vi åt frukost. Flygluften är så torr så det gäller att återfukta huden rejält även innan. Under flygresan så har jag ALLTID vår facial mist med. Jag klarar mig inte utan den. Den säljs på alla SAS-plan (även långflyg) så det är toppen om man glömmer.

Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen och jag hade en lång frukost imorse utan stress. Jag älskar mina mysplagg från Andiata. Levt i dom hela helgen. Ett under att de fortfarande är vita efter bär och en massa mörk choklad. Eftersom jag jämt reser i fina ljusa kläder har det blivit lite utav av superkraft jag har – Inte spilla hehe…

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag visade barnen Nicke och Nilla för några dagar sedan och dom är helst fast. I slutfasen på frukosten imorse så tittade vi igenom några avsnitt herregud som barnen skrattade. Vid nio tog Lovisa över och jag gjorde ordning mig för att åka till Arlanda. Jag blev upphämtad och nu så befinner jag mig med mitt team och ska strax flyga iväg. Det var med blandade känslor som jag åkte. Men så är det alltid.

Denna vecka har varit bra på många plan. På hemmaplan har vi fått in en ny fantastisk kock, målet att kunna flyga privat när tiden inte räcker till blev nått, jag har varit i Oslo, haft en rolig eftermiddag med barnen på Tekniska Museet, bästismiddag med alla barn, tränat två pass med PT, lansering av Löwengrip på Stockmann i Finland, träffat fantastiska följare, bra intervjuer i Helsingfors och nu San Fransisco, ännu ett baby step för Löwengrip. Veckan är inte slut än men resten av söndagen (som tillbringas på planet) ska jag läsa. Det ser jag fram emot massor. Just läsningen har jag inte hunnit med nämligen och jag är van att sluka två böcker i veckan. En av böckerna fick jag hem häromdagen:

Copyright 2019. All rights reserved.

… Jag brukar inte gilla deckare/thrillers för min hjärna har så svårt att hänga med i långa polisutredningar etc (tappar intresset fort) men denna lät spännande så jag ska ge den ett försök. Vad läser ni just nu?

Vi hörs senare … :- )