Att ladda upp med inspiration

I samarbete med Readly 

Nu laddar jag upp inför resan till USA. Under mina flygresor ser jag alltid till att läsa det jag annars inte hinner med. Jag älskar ju appar som gör livet lättare och som ni vet är Readly definitivt en av mina favoritappar. För er som inte känner till Readly så är det ett digitalt bibliotek för magasin och de har alla mina favorittidningar samlade. Jag läser väldigt snabbt och gärna mycket olika samtidigt, därför är det så smidigt med Readly där jag enkelt kan växla mellan olika magasin snabbt och smidigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag värdesätter verkligen min tid till att läsa, jag tycker att de flesta borde försöka läsa mer. Det är så häftigt vilka insikter man kan få. Exempelvis häromdagen läste jag en jätteintressant artikel i Women’s Health om hur man kan boosta hjärnan med olika typer av mat, älskar att nörda ner mig inom mat och hälsa. Tänk att vi kan styra vår hälsa genom att stoppa i oss rätt mat? Ett annat bra Readly-tips jag kom över häromdagen är från tidningen Modern Psykologi, en artikel om yoga för hjärnan. De beskriver hur regelbunden yoga har positiva effekter på inprincip allt, både psykiskt och fysiskt och framförallt hur det kan sänka stressnivåerna. In och läs om ni känner er extrastressade. 

Med tidningar i telefonen kan jag enkelt hinna med att läsa en artikel när jag är påväg någonstans, ett bra sätt att hålla sig uppdaterad. När jag ändå sitter på ett flygplan under så många timmar så använder jag den tiden till att läsa och bli inspirerad. Det är så bra att Readly har massor med internationella magasin, då passar jag på att få nya insikter och lärdomar om vad som händer i det land man ska till. Nu ska jag bland annat passa på att läsa amerikanska Forbes på planet. Som ni vet har jag Forbes framsidan med Kylie Jenner inramad på kontoret, en dag hittar ni förhoppningsvis mig på framsidan! 

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Screenshot 2019-03-20 at 11.58.40

Här ser ni några av mina favoriter som jag tänkte läsa på planet. Jag tycker verkligen att ni borde klicka in på Readly här och testa en månad för bara 9 kr, ni kommer vara lika hooked som jag. 

Ge mig gärna nya tips om vilka magasin jag ska läsa härnäst i Readly! Vilka är era favoriter för ny inspiration? 

I samarbete med Readly 

 1. Mia skriver:

  Älskar också att läsa men tiden finns knappt.

 2. Lotta skriver:

  Är väl inget häpnadsväckande med att vi kan styra hälsan med mat? Det är ju det kroppen lever av så rimligen styr det vår kropp. Att sjukvården däremot har noll koll, det är
  Häpnadsväckande. Båda sambon och mamma har varit inlagda senaste tiden pga olyckor. Min sambo frågade om det fanns ngn frukt eller grönsak att få till frukost och mellanmål, de blev typ chockade Ocj undrade vad han skulle ha det till ??????? Alltså va??? Det fanns inte, nte ens gurka på mackan.
  Det fanns vitt bröd, nyponsockersoppa, blåbärssockersoppa, saft , sockerkräm och glass. Skandal .
  Skulle det främja läkning?

  1. Och när jag har varit inlagd finns det grönsaker på morgonen och nyttigare grejer så det kan faktiskt vara olika.

  1. Alexia skriver:

   Jag jobbar som köksansvarig på 3 avd på ett sjukhus. Vi serverar alltid grönsaker till frukostmackan och det finns alltid frukt i köket o på fikavagnen om man vill ha.

 3. Ååh du är en sådan inspiration! Jag tror verkligen du kommer vara på framsidan av Forbes någon dag, du och dina företag växer så sjukt fort!
  http://Www.caloveline.com

 4. Anna skriver:

  Qi gong har samma effekt som yoga. Lätt att träna för alla i alla åldrar. Synd att qi gong kommer i skymundan idag eftersom yoga har blivit så populärt.

  Zhinengqigong.eu

 5. Tack för tipset!
  Redan laddat ner och läst en tidning

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..