Min dag i Finland

Åh vilken rolig dag i vårt kära grannland! Först lansering av Löwengrip på Stockmann, helt fantastiskt hur många som valde att komma. Jag var så rörd. Folk hade flugit från olika delar av Finland för att säga hej och en läsare flög in från Estland. Det blev många kramar, tårar och så fick jag frågan om jag ville hålla i en bebis på bild. Vem tackar nej till bebisgos på arbetstid?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu finns Löwengrip på Stockmann!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter det väntade event hos min partner Andiata där även Löwengrip säljs och sedan var tre intervjuer inbokade: Finska Elle, Gloria och Trendi. Full fart men väldigt kul.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Matilda i mitten är andra generationen som driver Andiata. Det är så inspirerande att lyssna på familjeföretag. En dag hoppas jag att något av barnen vill kliva in och ta över.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Andiatas färgpalett är ljuvlig…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kappa Andiata

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Stort tack igen alla som kom och stöttade lanseringen av Löwengrip på Stockmann. Det är ett stort för mål mig som blivit nått. Nu flyger jag hem, det är alltid magiskt att landa samma tid som man flyger. När jag kommer hem blir det tofu-tacos med barnen. Mysigt!

 1. Bliver helt glad på dine vegne 😊 kom til Danmark og jeg er sikker på mange gerne vil møde dig ❤️

 2. Men ska du börsnotera då är det ju inget familjeföretag längre?
  Kan du inte ha en frågestund – så vi kan ställa våra frågor och vi verkligen kommer få ett svar från dig? Du svarar aldrig på något i bloggen.

 3. Familjeföretag är både roligt och krävande. Jag hoppas att någon av barnen kommer ta över. Som det ser ut nu så kommer det inge bli så men det gör inget. Jag är glad att dem har hittat sin väg i livet.

 4. Det engagemang som visas miljön här på Isabellas blogg kan förleda en att tro att miljön är det viktigaste och mest prioriterade av allt vi svenskar bryr oss om. Men så är det ju inte. Miljöpartiet fick alltså 4,4% i senaste riksdagsvalet. De backade till och med 2,5%. Rimmar dåligt med engagemanget här.

  Musiker åker på ständiga turnéer och drar med sig tung utrustning. Stones har ett scenbygge som väger 400.000 ton, U2 ungefär lika tungt. Dessa två band har rest på detta vis under decennier.

  Ericssons vd är bosatt i Colorado. Flyger ständigt fram och tillbaka till huvudkontoret i Stockholm – med privatjet. Han har gott om kollegor i affärsvärlden som flyger lika mycket. Men – andelen affärsflyg är inte ens 20% jämfört med privatflyget.

  Svenskars bilåkande påverkar klimatet ungefär lika mycket som vårt flygande, inrikes och utrikes tillsammans. Jag ensam i min bil påverkar miljön långt mycket värre än ett flygplan.

  Kryssningsfartyg och nöjesbåtar – aja baja.

  350.000 svenskar turistar i Thailand varje år.

  Alla svenska influencers som flyger hit och dit enbart för fotografering och marknadsföring av produkter.

  Titta in i en Pressbyråkiosk. I princip allt är förpackat i plast.
  Mediciner är – till förbannelse – inpackat i plast.

  Titta utanför en hamburgerkedja nära dig. Fredag-lördag-söndag ringlar bilköerna långa. Motorn påslagen HELA TIDEN.

  Det enda stället jag ser protester är här – mot Isabella och hennes flygresor. Som verkligen är en fis i rymden.

  Heja dig Isabella. Jag tycker det är en fantastisk resa du är ute på och tack för att jag får följa med och i alla fall titta på.

  1. Anitha 🤗 Tidens bedste kommentar! Jeg er fra Danmark og vidste jo godt hvordan virkeligheden var på den anden side af sundet 😊 jeg tror det mest drejer sig om en flok meget misundelige fruentimmer med kedelige liv 😅

  2. Förstår inte din poäng. Du tror inte att de typ 40 pers som kommmentarer om Isabellas agerande har synpunkter på det du nämner? Eller undviker t ex Thailandsresor m.m.? Sen måste man inte rösta på MP för att vara engagerad i miljöfrågor, som sagt hur vet du att de typ 40 personerna som kommentarer här inte gjorde det?

  3. Bra skriver Anitha, även om jag tror att vi alla kan och måste göra mer än vad vi gör så är flygandet bara en del av hur vi påverkar.
   Själv flyger jag för att hälsa på min familj då jag bor utomlands och jag kommer fortsätta med det. Men har ingen bil och är vegan, så när alla andra slutar köra bil och blivit veganer då ska jag tänka över mitt flygande.

  4. Att Miljöpartiet backar är tur för klimatet! Önskar bara de gjort det bra mycket tidigare. Det är en skam att de får lov att kalla sig miljöparti när de driver en agenda som endast skadar miljön. De spelar på rädslor o ingen reell fakta! Att lägga ner kärnkraft är det sämsta man kan göra om man vill värna om vår miljö. Om vi skulle ha en sund och rationell miljöpolitik skulle frågan om flyg inte vara en fråga längre!!! Snacka om att sila mygg o svälja elefanter!

    1. ??? Nej! Om vi hade fokuserat på rätt saker hade vi kunnat flyga mer o då hade det inte varit en fråga längre.

   1. + 1 på den! Bara för att ett parti benämns Miljöpartiet betyder inte det att de har den bästa miljöpolitiken!

  5. Då befinner dig du väldigt innesluten i din bubbla om du enbart ser engagemanget för miljön här i kommentarsfältet.

  6. Bra skrivet Anitha, bästa kommentaren! Heja dig och heja Isabella! Så tjatigt med miljösnacket och klimatjafset, flygen står för endast 3 % av världens utsläpp. Märkligt att de flesta som är så ”måna om miljön” på Bellas kanaler samtidigt klagar på allt annat – hennes inredning, produkter och allt är det fel på, hur hon än gör så är det fel enligt somliga och allt ska ifrågasättas. Är nog ett fåtal som verkligen vill säga sitt om miljön för att de verkligen bryr sig och tror att planeten snart går under och att flygresor påverkar det – men de flesta är helt klart avundsjuka och det sticker i deras ögon, och många verkar gå igång på att dreva klaga och tjafsa på nätet nuförtiden och tillrättavisa och komma med pekpinnar, det är grejen just nu trist nog.

  7. Bra skrivet Anitha! Jag kunde inte hålla med dig mer. För att inte tala om alla föroreningar från industrier i Kina, Pakistan, Bangladesh eller Indien, där vissa städer har så förorenad luft att människor inte kan gå utanför dörren vissa dagar. Industrier som tillverkar allt det vi svenskar köper överflöd av varje dag.

   Jag förstår inte meningen med att beskylla en person för det hela världens befolkning ska ta ansvar för. Men tyvärr tror jag att det bottnar i avundsjuka som kamoufleras av ”falsk solidaritet”.

  8. Bra kommentar!
   Men det offentliga personer och influencer gör syns, därför klagar folk på dem också. Medan vi andra kan flyga hur vi vill och strunta i miljön utan att bli ifrågasatt. Och visst, jag skulle inte påverka lika många om jag berättade om min resa till Thailand jämfört med Isabella. Men faktum kvarstår: Offentliga personer är en tacksam grupp att klaga på, för då tror folk de gör något bra.

 5. Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg där jag skriver om saker som verkligen ligger mig varmt om hjärtat!
  Ha en trevlig helg! 🙂

 6. Vilken härlig dag, kul att det gick bra och att många kom och så mysigt med bebisgos. Hoppas du får en trevlig helg och tack för en trevlig blogg!

 7. Vet inte varför jag skriver här. Ingen härinne känner mig eller vet vem jag. Har en dålig dag och antar jag bara behövde prata av mig. Saknar min pappa enormt just nu. Hjärtat känns som ett stort öppet sår som inte läker. Pappa gick bort i spridd prostatacancer i höstas och livet känns så tomt utan honom. Hur överlever man en sådan sorg? Blur livet nånsin detsamma. Han lider iallfall inte mer…❤️💔😢

  1. Beklagar det som hänt.
   Känner med dig.
   Tack, det är riktigt bra att du delar med dig av dina tankar.
   Det kommer ta tid, tiden läker inte alla sår men jag lovar det blir bättre.
   Håll bara ut ❤ håll ut, du är stark.
   Styrke kramar

  2. Beklagar. ❤️
   Sorg måste få ta sin tid. Försök ändå hitta på saker du gillar. Sorgen blir inte mindre, men det kan vara skönt att tänka på annat en stund.
   Och kom ihåg, det blir alltid bättre. Det kommer inte bli som förr, men det kommer bli bra. Och det kan räcka.
   Kramar!

  3. Förstår din enorma sorg. Det kommer kännas lättare med tiden, även om det är svårt att tro det nu. Känns helt meningslöst. Ibland undrar man vad som är meningen med allt när sånt händer. Ville bara skicka en styrkekram. Försök att göra rolig saker, sånt du tycker om med människor du tycker om. Skäm bort dig själv. Man får också sörja och vara ledsen. Sådant tar tid. Var rädd om dig ❤️

  4. Ville bara lämna ett avtryck till dig.. Min mamma gick bort för snart 10 år sedan i spridd bröstcancer. Min mamma var allt för mig och det var som att förlora en stor bit av sig själv.. Nu snart 10 år senare så har sorgen och smärtan till stor del fått en ny form. Min mamma är en ju en stor del av mig så hon är med mig ändå hela tiden, fast inte i fysisk form. En dag kommer det kännas lite lättare att andas, håll ut och var med människor som ger dig bra energier. Var extra snäll mot dig själv och tillåt dig själv att känna och vara ledsen. Minnena som du och din pappa delar kan ingen ta ifrån dig. Man får försöka tänka på allt det ljusa och fina mitt i det mörka, även om det stundtals är svårt. Stor kram från Anna

  5. Vet precis hur du känner. Min pappa dog plötsligt 2014 och det går inte en dag utan att jag tänker på honom

 8. Du har 10 minuter intervju tid. Vad hinner sägas på så kort?
  Är det klipp och klistra sen som gäller för reportern?

  1. Ja för alla jobbar ju mån-fre kl 8-17 eller🤦‍ Hört talas om flex, lunchrast, jobba helg och därför ledigt i veckan, vissa börjar kl 13, 15 el 17, föräldraledigt, sjukskriven, egenföretagare osv.

 9. Jag fick en känsla av ett väckelsemöte med händerna uppe (även om det är mobiler i händerna). Missförstå mig rätt: det är en känsla som inte behöver delas av andra och känslor är varken rätt eller fel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..