Torsdag eftermiddag

Dagen i Oslo gick bra. 400 personer i publiken och vi pratade marknadsföring och framtidsspaningar i sociala medier. Det är alltid roligt när man har en publik som är med. Det var dom idag och sådant ger energi! Vid halv tre var vi tillbaka på planet igen (piloterna stannar kvar på flygplatsen under dagen). Jag blev upphämtad på Bromma (jag jobbar med ett fantastiskt bra säkerhetsteam och jag har tre personer som varvar med alla mina körningar och offentliga uppdrag – Allt för att jag ska känna mig trygg och kunna fokusera på mitt jobb). Och sedan körde vi till förskolan. Barnen tycker alltid att det är roligt när vi har ”en egen polis med” (ordet säkerhetsansvarig är inte lika lättsmält i deras värld). Barnen har vant sig med säkerheten efter alla turer förra året…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Scenen i Oslo…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid mysigt att få komma hem och leka. Vi köpte dessa magnetleksaker igår på Tekniska Museet. Väldigt populära här hemma!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vår nya kock Anna är helt fantastisk. Kolla vilken vacker rätt! Till betorna var det en ljuvlig fetaoströra till och extra av alla frön i en smarrig Dukkah-krydda. Barnen åt vegetariska Wallenbergare med potatismos och ärtpure. Sedan åt vi raw food-chokladbollar till efterrätt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Kvällsljuset!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Äpple till kvällssnack, kaffe (för att orka kvällspasset) och så tittade vi på Alfonsfilmen. Så skönt att få ta på myskläder.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorgon är klockan ställd på 04.30 och en lång dag väntar i Helsingfors. Men den börjar tidigt så jag hinner hem på eftermiddagen (pussel pussel). Meet & Greet på Stockmann för Löwengrip 11.30-12.30. Event hos Andiata och intervju med bland annat finska Elle och Gloria. Fullspäckad dag med andra ord….

 1. Maten ser jättegod ut !
  Vad härligt att vara med egna säkerhetsvakter men samtidigt blir jag nyfiken på vad har du sagt till barnen, varför behöver du/ni säkerhetsvakter? För de måste ju undra eller tror de att det är normalt för alla att ha det? 🙂

 2. Läs DN idag. Mycket intressant intervju med George Clooney. Tillsammans med sin hustru, människorättsadvokaten Amal Clooney använder han sin förmögenhet och berömmelse till att göra skillnad i världen. DET är power.

  1. Äntligen, tack för denna kommentar! Kanske Isabella någon dag lyckas nå det stadie där hon inser detta, och förstår att maktgirighet inte är något en av nutidens ledare bör eftersträva, utan snarare mänskliga rättigheter och miljöfrämjande!

   1. Tycker också det är helt fantastiskt att Isabella på riktigt säger att hon vill bli världens mäktigaste kvinna. och sen tror att hon ska göra det på sättet hon beter sig nu. Genom att leva lyxliv, överkonsumera, överdiva och flyga hela tiden. Makt handlar om helt andra saker.

    1. Hon har ju egentligen inte ens makt över sitt eget liv. Hade hon det skulle hon kunna tacka nej till mycket mer och faktiskt kunna ta de där 20 minuter extra det hade tagit att inte flyga privat och ändå kunna hämta barnen på dagis. Jag har långt ifrån Bellas materiella status. Men jag har genom smarta placeringar och smarta utgifter skapat mig en ekonomisk position där jag skulle kunna gå hemma och dra mig i fem år utan att ändra min standard om jag ville det. Med smärre förändringar skulle jag kunna vara hemma i 10-15 år. Det ger mig makt att sova gott om natten, att inte behöva jobba med något jag inte trivs, och att som ensamstående förälder kunna gå ner på deltid och ändå leva bra. Självklart skulle jag ha råd att flyga privatflyg till Oslo, men till skillnad från Bella, jag måste inte. Jag har både tid och pengar att både tänka på miljön och vara närvarande för mitt barn.

  1. Åh så härligt med icke jante? Vad tusan? Varför blir folk som du imponerade av att bella blivit helt världsfrånvänd ?

  2. Caroline vill uppenbart inte ta del av alla de funktioner i samhället som vi alla betalar för enligt ’jante-principen’. Hoppas du själv kan finansiera t ex eventuellt kommande cancerbehandling etc med det du betalar.

 3. Det känns bara så… tantigt. Lite omodernt och inte så i tiden med hur unga drivna tjejer tänker generellt. Som en liten inskränkt dam!

 4. Maten och menyerna ser helt fantastiska ut. Men vad hände med den tidigare kocken? Eller är de flera? Njut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..