Time management – Next level

Jag är och har alltid varit en person som gillar att lösa saker och när mitt team började flagga för att mina jobb-dagar på annan ort börjar bli fler än de som är på mina barnfria veckor (vi är så fullbokade, väldigt smickrande såklart) – Sa jag att vi kan köra på men då får teamet se till att jag kan lämna och hämta på förskolan vanliga tider. Sedan var jag är under dagen är upp till dom. Och så blev det. Idag står jag på scen i Oslo och imorgon lanseras Löwengrip på Stockmann i Helsingfors. Och jag hinner med förskolan i alla fall tack vare att vi bokar privatflyg.

Sjävklart kan jag få hjälp med hämtning eller tacka nej till jobbuppdrag men jag vill inte. Jag har lovat mig själv att jag ska fixa både mammarollen samtidigt som bolagets byggs globalt. Och då får man hitta lösningar och det är här är ett sätt för mig att få ihop vardagen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag förstår att folk säkert blir upprörda, det är inte många 28 åriga kvinnor i världen med småbarn som bokar egna plan för att hinna hämta på dagis men å andra sidan, när har jag någonsin gjort som majoriteten? Tvärtom är jag stolt över att jag själv har byggt upp en ekonomi som gör det möjligt och att det dessutom leder till att bolagen växer. Dessutom märker inte ens barnen att jag bytt land … :- )

 1. Carro skriver:

  Du är duktig. Strongt att våga gå sin egen väg.
  Förstår dock inte att allt måste vara så lyxigt, tillrättalagt och uppvisande. Snudd på omodernt, ocoolt och ocharmigt tycker jag, även om du såklart lever ett upplevelserikt gott liv.

 2. Sara skriver:

  Hahah vad roligt! 😂 önskar jag också hade ett sådant liv

 3. Elias skriver:

  Flyg på du bara! Vi människor har större miljöproblemen än att du tar ett privatjet eller två

 4. Sabina skriver:

  Isabella, du som älskar att lära dig nya saker. Läs på om flygandets påverkning på miljön, läsa på om De Globala Målen och läs på om hur otroligt många barn i världen drabbas av dagens sätt att leva på. Med rätt fakta gör man ofta rätt val.

 5. Isabella… När ska du förstå? Vi som ger dig kritik är inte avundsjuka på dig. Vi tycker att du gör val som är farliga för oss och våra barn (som vi prioriterar över ALLT annat) och vi blir arga på dig. Inte avundsjuka.

  1. M skriver:

   Det finns människor som är värre, varför går ni inte på dom? Det blir lite tjatigt när 1 person får ta all skit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..