Fantastiska plagg, en massa lek och middag hos min bästis

Dagen gick undan, en av höjdpunkterna på kontoret var när Elin och Irina kom förbi från Stylein och visade min kollektion som dom och Sascha har jobbat fram exklusivt för Ellos. Tanken är mina favoritplagg till budgetpris. Det är väldigt roligt men också svårt att jobba med ett prisläge som ska nå så många. Det går inte att jobba med alla material fullt ut utan vi får hitta bra mixer och vara lite kreativa – Istället jobba mycket på den perfekta passformen och klassiska snitt som inte blir fel. Om ni tittar på min story så ser ni några av plaggen och jag är helt såld. Aldrig har budget sett så exklusivt ut, det hade lika gärna kunna vara från de dyrare märkena. Stylein har gjort ett så bra jobb. Allt kommer att lanseras hos Ellos efter sommaren.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Alltså ser ni alla vackra plagg!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid två lämnade jag kontoret och hämtade två barn på förskolan och åkte till…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tekniska museet!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som ni ser hade vi stället för oss själva. Fördelen med att kunna smita iväg en vardag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har lekt, fikat och lekt :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv sex åkte vi hem till Sheila med familj i Vasastan och där bjöds det på middag. Så mysigt att vardagshänga med familjerna. Barnen och jag åkte hem vid åtta så det blev snabbt pyjamas, tandborstning och sedan nattning. Tänk, onsdagen blev tillslut en väldigt bra dag!

Nu ska jag duscha, göra en kopp te och gå igenom morgondagens scensamtal i Oslo.

 1. Jag såg kläderna på din instastory och då jag vet att Ellos har ett bra storleksspann och du nämnt att alla kläder kommer att finnas i större storlekar förstår jag inte riktigt hur ni tänker med modellerna. Allt är figursytt och i stela material. Känns som om det designats för modeller och inte för normala kvinnor.

  1. Vad är en normal kvinna? Jag är en högst ordinär 38/40 och anser mig vara ganska normal i kroppen, jag tror kläderna kommer passa mig fint. Men om jag inte är en normal kvinna får du gärna berätta vad jag är för jag har uppenbarligen missat något.

   1. Okej, jag använde nog fel ord, ber om ursäkt. Jag hoppades bara på att kollektionen skulle vara med inkluderande i sina siluetter.

    1. Ja, klart du också är normal.

     Jag blir bara så förbannat trött på dessa ”varför gör ni inte kläder för oss normala kvinnor-kommentarer”.

     Kakan, det är inte enbart riktat mot dig jag förstår vad du menar. Jag tycker också att kläder ska göras i större storlekar (även om jag inte håller med om att silutten på kläderna bör ändras för att vara inkluderande – mer figursytt i större storlekar!). Men som sagt så kommer dessa kommentarer under i stort sett varje klädinlägg och jag är hyfsat trött på att vara exkluderad ur det som numera anses vara en ”normal kvinna”.

   1. Johanna, jag utryckte mig slarvigt, det jag reagerade på vad att modellerna inte kändes så inkluderande för större storlekar. Allt kändes så tight och oföljsamt.

    1. Kakan menar du att större kroppar inte kan ha tighta kläder?!Menar du att större kroppar ska döljas i lösare kläder? Konstigt… Alla kroppar kan ha figursytt och tight men de kräver större storlekar förstås.

     Fin kollektion!

  2. Det er jo isabellas stil som går igen i kollektioner 😊 men en enkel nederdel kan vel sagtens bæres af en mere kurvet kvinde

    1. Jag förstår alldeles utmärkt. I skrift är det inte så stor skillnad mot svenska. Men du kanske bara ville vara lite otrevlig och dessutom få det att låta som om vi är fler som står bakom din kommentar?

   1. Översättning från danskan: Det är ju Isabellas stil som är i kollektionerna, men en enkel nederdel kan väl sago berättas för en kuvert kvinna. Kanske post kvinna. Kvinna som jobbar på posten? //Tack för mig. 🙊

  3. Jag tycker att det skulle vara helt fantastiskt om figursydda, stela kläder kommer i större storlekar, nu tror jag visserligen bara att de kommer finnas i max 46, men antagligen 44, det är vad företagen brukar kalla ”alla storlekar”. Men annars så blir jag SÅ trött på att bara för man är stor så ska man ha kläder som ser ut som tält, kolla på Sarah Dawn Finer, hennes kläder är så snygga och så figursydda

  4. Alltså hon designar ju en kollektion som motsvarar hennes stil? Dvs mycket figursytt. Gillar man ej den stilen är det väl inte mycket värre än att man låter bli att köpa?

 2. Åh jag ser så fram emot att få se kollektionen! Jag tycker ju att din stil är så fin och elegant, jag vill ha mer kontorskläder men eftersom jag är ny i det hela så vill jag inte kasta ut en massa pengar på det, måste ju vänja in mig i det. Så ja, jag förstår att det blir svårt men hoppas på elegans, prisvärt och passform. 😀 Skynda på lite nu så jag kan shoppa haha. 😀

  Kram

 3. Men wow va fin kollektionen ser ut att bli! Jag kommer va snabb på o köpa innan den tar slut 🙂 !

 4. Hade du betalt för att ha museet för er själva? Köper inte att det var helt tomt en eftermiddag under veckan.. jag var där en torsdag efter jag hämtat barnen på dagis och då var vi långt ifrån ensamma.

  1. Jag, som boende i Skåne, har tagit med mig barnen till Stockholm för diverse kulturupplevelser då och då. Vi har alltid rest mitt i veckan och det har varit väldigt lite folk på tekniska museet, junibacken, polismuseet.

   Givetvis inte folktomt, men tillräckligt lite för att man kan fånga folktomma stunder på bild.

   Det är en ynnest att kunna besöka vid sådana tillfällen!

  2. Du kanske inte hämtade kl 14? Varför så misstänksam mot att det kan ha varit tomt? Skrattretande hur vissa ska sätta varenda sak under lupp här inne. Är det verkligen därför ni följer en blogg? För att peta i och ifrågasätta ALLT ni läser. Herregud!

  3. Haha H tror du hon betalt för att de skulle få ha stället för sig sjävla. Tänkte när jag såg den folktomma bilden och att Isabella skrev att de var själva att nu kommer folk tro att hon abonnerat stället och betalt för att få vara ensamma. Men nej det tror jag ej, tror inte de upplät hela museet enbart för Isabella och hennes barn, det var nog bara folktomt en tidig vardagseftermiddag.

 5. Det finns två plagg som se exakt likadana ut och en som se nästan likadant ut. Vad är det, ”work in progress” eller blir det bara samma plagg i olika material?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..