Fantastiska plagg, en massa lek och middag hos min bästis

Dagen gick undan, en av höjdpunkterna på kontoret var när Elin och Irina kom förbi från Stylein och visade min kollektion som dom och Sascha har jobbat fram exklusivt för Ellos. Tanken är mina favoritplagg till budgetpris. Det är väldigt roligt men också svårt att jobba med ett prisläge som ska nå så många. Det går inte att jobba med alla material fullt ut utan vi får hitta bra mixer och vara lite kreativa – Istället jobba mycket på den perfekta passformen och klassiska snitt som inte blir fel. Om ni tittar på min story så ser ni några av plaggen och jag är helt såld. Aldrig har budget sett så exklusivt ut, det hade lika gärna kunna vara från de dyrare märkena. Stylein har gjort ett så bra jobb. Allt kommer att lanseras hos Ellos efter sommaren.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Alltså ser ni alla vackra plagg!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid två lämnade jag kontoret och hämtade två barn på förskolan och åkte till…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tekniska museet!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som ni ser hade vi stället för oss själva. Fördelen med att kunna smita iväg en vardag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har lekt, fikat och lekt :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv sex åkte vi hem till Sheila med familj i Vasastan och där bjöds det på middag. Så mysigt att vardagshänga med familjerna. Barnen och jag åkte hem vid åtta så det blev snabbt pyjamas, tandborstning och sedan nattning. Tänk, onsdagen blev tillslut en väldigt bra dag!

Nu ska jag duscha, göra en kopp te och gå igenom morgondagens scensamtal i Oslo.

 1. Ela skriver:

  Det finns två plagg som se exakt likadana ut och en som se nästan likadant ut. Vad är det, ”work in progress” eller blir det bara samma plagg i olika material?

 2. H skriver:

  Hade du betalt för att ha museet för er själva? Köper inte att det var helt tomt en eftermiddag under veckan.. jag var där en torsdag efter jag hämtat barnen på dagis och då var vi långt ifrån ensamma.

  1. Maria skriver:

   Jag, som boende i Skåne, har tagit med mig barnen till Stockholm för diverse kulturupplevelser då och då. Vi har alltid rest mitt i veckan och det har varit väldigt lite folk på tekniska museet, junibacken, polismuseet.

   Givetvis inte folktomt, men tillräckligt lite för att man kan fånga folktomma stunder på bild.

   Det är en ynnest att kunna besöka vid sådana tillfällen!

  1. MrsT skriver:

   Du kanske inte hämtade kl 14? Varför så misstänksam mot att det kan ha varit tomt? Skrattretande hur vissa ska sätta varenda sak under lupp här inne. Är det verkligen därför ni följer en blogg? För att peta i och ifrågasätta ALLT ni läser. Herregud!

   1. Hh skriver:

    Än mer skrattretande är dina kommentarer och att du leker polis här. 😂

  1. Ann skriver:

   Haha H tror du hon betalt för att de skulle få ha stället för sig sjävla. Tänkte när jag såg den folktomma bilden och att Isabella skrev att de var själva att nu kommer folk tro att hon abonnerat stället och betalt för att få vara ensamma. Men nej det tror jag ej, tror inte de upplät hela museet enbart för Isabella och hennes barn, det var nog bara folktomt en tidig vardagseftermiddag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..