Måndag och vi gasar på!

Denna måndag har gått i ett rasande tempo. Jag har inte hunnit skriva någonting förens nu. Jag har bara tre kontorsdagar denna vecka så mycket maxas nu. Samtidigt är det barnvecka så allt trycks ihop innan 15.30 och sedan tar jag i kapp allt efter läggning. Dagen började med att jag tog rekord i bänkpress, 41 kilo är min nya siffra. Väldigt roligt att ”få äga den” som min tränare Pontus brukar säga. Det är peppande.

Sedan har det varit roliga möten med LVMH Luxury Ventures, Condé Nast och dialog med Carnegie angående notering av Löwengrip Invest. Det har även varit interna möten och möte med mitt trygghetsteam och sett över kommande aktiviteter där jag behöver lite stöttning. Jag har alltid med mig någon under alla event som är annonserade tillexempel meet & greet i Finland.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Klocka från Cartier ”Panthere” (jag är så kär i den), knutring från Engelbert och släta ringar samt armband från AP Shaps. Jag föredrar färre smycken men diamanter.. Who can blame me… Färgen på mina naglar har blivit ”min färg” jag kan inte sluta använda den.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Hur som helst full fart en måndag och jag älskar det. Lunchen åts under ett möte uppe på kontoret. Jag brukar be vår kontorsansvariga beställa misolaxen från Dr Mat till mig. Misolax, svart ris, fermenterade grönsaker, algsallad, sojabönor och så en wasabikräm – Världens bästa glow mat för huden. På bilden ser ni förresten två av våra varumärken vilket gör mig så stolt; kavaj från Stylein och påse från Hermine Hold. Hermine Hold har varit en succé sedan dag ett och första omsättningsmålet för år 1 är 30 miljoner. Aggressivt men det är jag övertygad om att vi fixar! Jag älskar våra scrunchies och snart kommer alla hårda spännen!

Nu ska vi äta första middagen som vår nya kock Anna har lagat, så spännande. Sedan ska jag och Lovisa visa barnen deras nya stjärnsystem. Det har jag längtat efter. Vi hörs efter nattning :- )

 1. Helena skriver:

  Jag får ofta en kommentar om att jag postar för fort, men jag har till och med varit ovanligt långsam med att trycka på skicka, ändå kommer den kommentaren upp. En bugg i systemet?

  1. I skriver:

   Hahahaha

  1. V skriver:

   Hur kan man inte fatta att det handlar om tiden mellan kommentarerna?

   1. M skriver:

    Det hände när jag skrev min första kommentar någonsin här. Tror tyvärr att det är du som inte fattar

 2. Linnea skriver:

  Ja för du är ju den första kvinna att bära röda naglar 🙂

  1. myggan skriver:

   Du har nog lite svårt med läsförståelse.
   Var någonstans står det att hon tror att hon är den första kvinnan som har röda naglar??
   Det är med andra ord, hennes älsklingsfärg.

 3. Ååh vad intressant det låter, vad är stjärnsystem för något? Haha är lika exalterad som de 😂 gud vad vacker du är ❤️
  http://Www.caloveline.com

  1. Fanny skriver:

   Du är ju påriktigt konstig

 4. Du är så otroligt vacker!

 5. Juste du skulle få en ny kock, hoppas att hon är bra och vill stanna. Kan tänka mig vilken god mat du får varje dag, nyttig och bra. Jädrans vilken lyx måste jag säga.

  Måndagar ja, de är ashärliga!
  Hoppas du får en fin kväll med barnen.
  BRA jobbar med träningen förresten!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..