Måndag och vi gasar på!

Denna måndag har gått i ett rasande tempo. Jag har inte hunnit skriva någonting förens nu. Jag har bara tre kontorsdagar denna vecka så mycket maxas nu. Samtidigt är det barnvecka så allt trycks ihop innan 15.30 och sedan tar jag i kapp allt efter läggning. Dagen började med att jag tog rekord i bänkpress, 41 kilo är min nya siffra. Väldigt roligt att ”få äga den” som min tränare Pontus brukar säga. Det är peppande.

Sedan har det varit roliga möten med LVMH Luxury Ventures, Condé Nast och dialog med Carnegie angående notering av Löwengrip Invest. Det har även varit interna möten och möte med mitt trygghetsteam och sett över kommande aktiviteter där jag behöver lite stöttning. Jag har alltid med mig någon under alla event som är annonserade tillexempel meet & greet i Finland.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Klocka från Cartier ”Panthere” (jag är så kär i den), knutring från Engelbert och släta ringar samt armband från AP Shaps. Jag föredrar färre smycken men diamanter.. Who can blame me… Färgen på mina naglar har blivit ”min färg” jag kan inte sluta använda den.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Hur som helst full fart en måndag och jag älskar det. Lunchen åts under ett möte uppe på kontoret. Jag brukar be vår kontorsansvariga beställa misolaxen från Dr Mat till mig. Misolax, svart ris, fermenterade grönsaker, algsallad, sojabönor och så en wasabikräm – Världens bästa glow mat för huden. På bilden ser ni förresten två av våra varumärken vilket gör mig så stolt; kavaj från Stylein och påse från Hermine Hold. Hermine Hold har varit en succé sedan dag ett och första omsättningsmålet för år 1 är 30 miljoner. Aggressivt men det är jag övertygad om att vi fixar! Jag älskar våra scrunchies och snart kommer alla hårda spännen!

Nu ska vi äta första middagen som vår nya kock Anna har lagat, så spännande. Sedan ska jag och Lovisa visa barnen deras nya stjärnsystem. Det har jag längtat efter. Vi hörs efter nattning :- )

 1. Imponerande att du både hinner träna på morgonen och hämta barn kl halv fyra de dagar du har mycket att göra på jobbet, det är inte många som kan det.

  1. Alltid! Många har påpekat det tidigare. Jag tror inte att hon kommer att ändra på det, kanske för att provocera?

 2. Läs på om stjärnsystem=belöningssystem i barnuppfostran, läs på om aktuell forskning och konsekvenserna det medför för barn. Ett tips är att läsa boken ”barn som bråkar” med barnpsykologen Bo Helskov som b.la tar upp det på ett bra och pedagogisk sätt. Numera vet man så mkt om barnuppfostran, vad som är viktigt för barn, det känns så förlegat att man 2019 fortfarande tror att belöningssystem är ett bra system.. och generellt glömmer många bort att belöningssystem är ett inbyggt bestraffningssystem i och med att belöningen uteblir för att barnet inte har lyckats med det föräldern vill..

  1. Bo Heljskov kan man också läsa på lite om. Han är psykolog men allt han säger är inte lag för det och vissa saker kanske inte ens stämmer. LAB är ju till exempel starkt ifrågasatt nu och då kan man ju.undra hur mycket han tjänat på den metoden och föreläsningar och böcker om det hittills. Bra med ett kritiskt förhållningssätt.

   1. Att ex skolpersonal vid problematiska incidenter hänvisar till att de använt LAB när de faktiskt inte förstår vad det innebär är att aktivt smutskasta det. Snälla var lite kritisk.

   2. Till Lotta, Man får ju självklart göra som man vill. Men på förskollärarutbildningen så läser vi mycket utvecklingspsykologi. Vi har läst om behavorismen vilken är en vetenskaplig psykologisk inriktning på beteende och inlärning. Den bemöts med kritik i vår utbildning pågrund utav belöna-bestraffa metoden den utgör. Så Sannas kommentar tycker jag känns rimlig och det finns mer forskning än Bo Helskov som stödjer detta.

    Men åter igen, alla gör på sitt vis. För vissa kanske det känns rätt och funkar, andra kanske vill göra på annat sätt och då fungerar kanske det bättre.

   3. Ifrågasatt av dem som överhuvudtaget inte vet vad LAB går ut på, ja. Men jag var på hans föreläsning härom veckan. Han har massor av bevis som visar hur problembeteenden av olika grad har minskat radikalt i samband med LAB.

    1. Har också varit på hans föreläsning, därav min kritiska inställning. Fanns en hel del bravatt ta till sig av också, men farligt att köpa saker rakt av. Sedan är det ett dåligt argument att alla som inte gillar LAB använder det på fel sätt, det stämmer inte. Använder det dagligen men det är inte en allena saliggörande metod som det framställts som.

 3. Hur får du så mycket energi? Har du några bra tips?

  Låter som en fantastisk början på en vecka som bara kan bli bättre!

 4. Succé? Jag har då bara sett negativa kommentarer. Det skulle vara intressant att se siffror på hur mycket ni faktiskt har sålt, inte bara hur många som besökt sidan.

  1. Jag tror att det bara är folk som är avundsjuka som skriver negativt. Folk som gillar det beställer och kommenterar inte 🙂

  2. Jag ser också gärna siffror på detta! Försäljningssiffror då. Jag som är målgrupp har inte stött på en enda reklam från Hermine Hold, jag får inte ihop det med succén.

 5. Juste du skulle få en ny kock, hoppas att hon är bra och vill stanna. Kan tänka mig vilken god mat du får varje dag, nyttig och bra. Jädrans vilken lyx måste jag säga.

  Måndagar ja, de är ashärliga!
  Hoppas du får en fin kväll med barnen.
  BRA jobbar med träningen förresten!!

  1. Du har nog lite svårt med läsförståelse.
   Var någonstans står det att hon tror att hon är den första kvinnan som har röda naglar??
   Det är med andra ord, hennes älsklingsfärg.

 6. Jag får ofta en kommentar om att jag postar för fort, men jag har till och med varit ovanligt långsam med att trycka på skicka, ändå kommer den kommentaren upp. En bugg i systemet?

   1. Det hände när jag skrev min första kommentar någonsin här. Tror tyvärr att det är du som inte fattar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..