Middag på Asian Post Office

Älskade söndag. Egentligen är jag ju ett big fan av alla dagar. Alla har sin charm. Men en obokad söndag är faktiskt ljuvlig. Jag gick upp åtta, mediterade i 50 minuter (!) och sedan gjorde jag frukost. Hade någon sagt att jag skulle klara av att meditera så länge för något år sedan hade jag haft svårt att tro det. När jag började med meditation så tog jag hjälp av appen Headspace och då var 3 minuter en utmaning. Ibland fick jag sänka till 1 minut. Egentligen vet jag inte vad som hände. Från ingenstans var det som att jag inte ville ha någon guidning längre utan bara köra själv i tystnad. Lite som när man hade stödhjul på sin cykel som barn och man skulle lära sig och cykla själv och pappa sprang bakom med en pinne, efter ett tag kände jag att jag bara ville kasta mig ut och testa själv och det gick.

Nu är min meditation en bas i livet. Ju snabbare jag springer framåt måste jag lägga mer tid på hitta tillbaka och samla mig igen. Då får jag bättre kontakt med min intuition – Det är allt för mig.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst. Nu till något helt annat. Nämligen syrliga drinkar med thailändsk basilika och kokosgrädde. Mums. Alkoholfritt för min del. Igår var jag, Isolina, Michaela, Sheila och Claire (Sheilas syster) på Asian Post Office och åt middag. Deras gröna drink har blivit synonym med restaurangen och det är förståeligt för den är så god. Även maten är 5 av 5. Vi åt popcornräkor, popkornblomkål (båda i en smarrig het/söt mayo. Bläckfisk (älskar det), gratinerade ostron med brynt smör, dumplings, rice cakes (nästan favoriten) och papayasallad. Har ni vägarna till Stockholm så gå dit!

Fe940243 d1d0 418f bfbb 9afef998d352.jpg

… Alltid ett bra betyg av kvällen när få bilder tas.. :- ) Jag hade en superfin klänning från Sandro. Får fota den vid ett senare tillfälle. Något som jag och mina vänner ALLTID gör när vi ses är att ta laget runt med mål. För min egen del handlade det mycket om att fortsätta den hållbara basen i mitt liv och inte rucka på den. Det låter enkelt men är så viktigt – Vara snäll mot mig själv, sova, äta träna och meditera.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är alltid hemma vid tolv trots helger och middagar så då hinner jag somna till 01 och få sju timmars sömn. I många många år snittade jag på 5-6 timmar sömn men det är något jag har ändrat på (rekommendation från min psykolog) sedan min karriär har tagit ett nytt kliv med intensiteten med resorna. Jag behöver mer återhämtning så nu tummar jag inte på sömnen.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Förmiddagen har tillbringats här med jobb och det kommer den att fortsätta i några timmar till. Sedan kommer barnen, jippie <3

 1. Frida skriver:

  Läste igenom ett par inlägg här på bloggen nu och så kul att det mest handlade om privatlivet – barnen, vännerna, mat, inredning o.s.v. och mindre om företagen/jobbet. Tycker att både blogg och Instagram det senaste året har varit nästan uteslutande företagen och därför reklam, reklam, reklam… Kände mig till slut bara som en möjlig konsument som skulle övertygas. Slutade faktiskt läsa din blogg och kolla på din Insta ett tag för att jag tyckte det var trist med för mycket av den varan. Så kul att det ändrats när man nu återvände en sväng! Får börja läsa igen!

 2. Wow! Var kommer din rosa kimono ifrån? Så himla fin! 🙂 <3

 3. Hej! Var har du köpt din fina säng? Den ser riktigt skön ut och jag älskar färgen och materialet. 🙏🏽😉
  Tack för en trevlig, inspirerande och härlig blogg finaste Isabella! ❤️🌹

 4. anonym skriver:

  Det känns lite sorgligt att läsa vänliga kommentarer och frågor i kommentarsfältet och se att Isabella Löwengrip aldrig svarar.

 5. Låter som en toppenkväll, och maten lät så god!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..