Få ihop livet

Sally blev så glad över klänningarna från Kina, hon har snappat upp vissa av mina rörelsemönster vilket är så sött:

C779b5b4 f3e7 4d6a 9f35 a4052e2a54bb.jpg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mycket händer i luften, antar rätt feminina gester. Däremot så satt vi och pratade om vilka hon skulle bjuda in till sitt kalas nu när hon fyller 4 år i april. Lite oväntat så sa hon ”Jag vill kunna bära alla som ska komma” ”Vad är syftet med det?” undrade jag ”Jag vill känna mig starkast på festen mamma, det bara känns bäst så”.

Herregud som jag skrattade. Knäppis.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis kommer förresten imorgon (Sally ville komma en dag innan). Vi badade och sedan så målade vi. Hon älskar pysseldelen i deras lekrum. Vid fem så gjorde vi middag. Imorgon börjar vår nya kock så idag gjorde vi middagen själva. Sally och jag hjälptes åt med att laga. Jag vill att de alltid ska känna att det är kul att öppna kylen, se vad som finns och testa lite olika saker så idag så tog vi fram lite ostar som hon fick skära och lägga upp. Favoriten blev dock vanlig halloumi (det går ju inte att trötta, ljuvligt när den är sådär stekt). När vi har en kock hemma så blir intresset för mat större för oss allihopa. Hela tiden är det nya kombinationer och råvaror att prova.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally och jag åt lite kvällssnacks vid sju (fryst mango, bananskivor, jordnötssmör och havssalt) och sedan efter läggning väntade…

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Jobb och här sitter jag fortfarande. Veckan som kommer väntar jobb i Oslo, Helsingfors (jag har en meet & greet på Löwengrips del på Stockmann 11.30-12.30 på fredag!) och söndag San Francisco (äntligen träffar vi Sephora på deras huvudkontor – Viktigt för Löwengrip). Det är veckor som dessa privatflyg blir nödvändiga så jag hinner till förskolehämtning.

 1. Så fantastiskt med egen kock! Det hon lagade ikväll till dig (instastory) såg magiskt ut! Lite nyfiken – vad hände med förra kocken (Matilda va?) någon som vet?

 2. På tal om att få ihop livet…

  Jag är en psykologstudent som just nu skriver min psykologexamensuppsats om sociala medier-användande och självkänsla, så ni som läser den här kommentaren och tänker att: ”Hmmm, det här låter ju som ett intressant ämne!” får hemskt gärna gå in och besvara min enkät! 🙂

  Länk till enkäten: https://sunet.artologik.net/lu/Survey/23441

  1. M skriver:

   Inte jätte intresserad men älskar enkäter så har klickat mig igenom den nu😁

 3. Isa skriver:

  Konstigt att hålla fast vid bonusdagen hos pappa efter att inte ha träffats på 3 veckor. Tur att Sally ville komma på besök några dagar den här veckan i alla fall.

 4. Anna skriver:

  Haha, hon har nog sett lite mkt på Pippi Långstrump bara 😉 Hade själv Pippi som ”idol” när jag var liten 🙂

 5. Vilken söt kommentar av henne, kanske ett bra läge att prata om att styrka inte bara behöver vara fysisk?

  Tycker också att det är lite konstigt att du måste flyga privat för att hinna hämtningarna. Från Helsingfors går det massor av avgångar varje dag och gott om andra föräldrar med viktiga scheman får ihop reguljärflyg med förskolehämtning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..