ANNONS

Få ihop livet

/

Sally blev så glad över klänningarna från Kina, hon har snappat upp vissa av mina rörelsemönster vilket är så sött:

C779b5b4 f3e7 4d6a 9f35 a4052e2a54bb.jpg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mycket händer i luften, antar rätt feminina gester. Däremot så satt vi och pratade om vilka hon skulle bjuda in till sitt kalas nu när hon fyller 4 år i april. Lite oväntat så sa hon ”Jag vill kunna bära alla som ska komma” ”Vad är syftet med det?” undrade jag ”Jag vill känna mig starkast på festen mamma, det bara känns bäst så”.

Herregud som jag skrattade. Knäppis.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis kommer förresten imorgon (Sally ville komma en dag innan). Vi badade och sedan så målade vi. Hon älskar pysseldelen i deras lekrum. Vid fem så gjorde vi middag. Imorgon börjar vår nya kock så idag gjorde vi middagen själva. Sally och jag hjälptes åt med att laga. Jag vill att de alltid ska känna att det är kul att öppna kylen, se vad som finns och testa lite olika saker så idag så tog vi fram lite ostar som hon fick skära och lägga upp. Favoriten blev dock vanlig halloumi (det går ju inte att trötta, ljuvligt när den är sådär stekt). När vi har en kock hemma så blir intresset för mat större för oss allihopa. Hela tiden är det nya kombinationer och råvaror att prova.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally och jag åt lite kvällssnacks vid sju (fryst mango, bananskivor, jordnötssmör och havssalt) och sedan efter läggning väntade…

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Jobb och här sitter jag fortfarande. Veckan som kommer väntar jobb i Oslo, Helsingfors (jag har en meet & greet på Löwengrips del på Stockmann 11.30-12.30 på fredag!) och söndag San Francisco (äntligen träffar vi Sephora på deras huvudkontor – Viktigt för Löwengrip). Det är veckor som dessa privatflyg blir nödvändiga så jag hinner till förskolehämtning.

56
157

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00