ANNONS

Att mötas av wow-känsla

/

I samarbete med Fogia 

Ett av de viktigaste rummen i huset är loungen. Det är den ytan man möts av först och jag ville att man skulle mötas av en rejäl wow-känsla. Jag letade länge efter designmöbler med ett visst utseende och exklusivitet som skulle matcha resten av huset. Fogia kändes klockrent till den övriga stilen i huset, deras team hjälpte oss ta fram möbler med en klassisk men exklusiv design. Alla deras möbler görs för hand i deras egna fabriker, och tas fram efter kundens behov. Fogia hjälpte mig med material, textilier och olika varianter på läder. 

Lounge1

Soffbordet som står bredvid min favorit fåtölj hittar ni

härJag ville ha en mysig yta framför brasen och de stora fönsterna där jag kan ligga och läsa en bok. Men det var också viktigt med sittplatser för att kunna få plats med många gäster samtidigt. Här valde vi att blanda fåtöljer, soffor och sittpuffar för att få varierande sittplatser. Soffan blev jag helt kär i direkt när jag såg den! Och så smart att man kan bygga den precis som man vill.  

Lounge 2

Här hittar ni

puffen

 och

fåtöljerna

Det är 6m högt i tak så det fick bli måttbeställda gardiner. Mina kommer från MyWindow, och vilken bra service. De var här och mätte, fixade och satte upp allting. Eftersom vi har mycket inspelningar i huset är det även viktigt med gardiner för akustikens skull.  

Lounge 3

Fogia Market

 finns i Finnboda med över 1200kvm av exklusiv inredning, väl värt ett besök!  

I samarbete med Fogia

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00