Att mötas av wow-känsla

I samarbete med Fogia 

Ett av de viktigaste rummen i huset är loungen. Det är den ytan man möts av först och jag ville att man skulle mötas av en rejäl wow-känsla. Jag letade länge efter designmöbler med ett visst utseende och exklusivitet som skulle matcha resten av huset. Fogia kändes klockrent till den övriga stilen i huset, deras team hjälpte oss ta fram möbler med en klassisk men exklusiv design. Alla deras möbler görs för hand i deras egna fabriker, och tas fram efter kundens behov. Fogia hjälpte mig med material, textilier och olika varianter på läder. 

Lounge1
Soffbordet som står bredvid min favorit fåtölj hittar ni här

Jag ville ha en mysig yta framför brasen och de stora fönsterna där jag kan ligga och läsa en bok. Men det var också viktigt med sittplatser för att kunna få plats med många gäster samtidigt. Här valde vi att blanda fåtöljer, soffor och sittpuffar för att få varierande sittplatser. Soffan blev jag helt kär i direkt när jag såg den! Och så smart att man kan bygga den precis som man vill.  

Lounge 2
Här hittar ni puffen och fåtöljerna

Det är 6m högt i tak så det fick bli måttbeställda gardiner. Mina kommer från MyWindow, och vilken bra service. De var här och mätte, fixade och satte upp allting. Eftersom vi har mycket inspelningar i huset är det även viktigt med gardiner för akustikens skull.  

Lounge 3
Fogia Market finns i Finnboda med över 1200kvm av exklusiv inredning, väl värt ett besök!  

I samarbete med Fogia

  1. Du säger att du kommer med positiva kommentarer Mie, menar du likt denna då?

   Mie skriver: 16 mars, 2019 kl. 19:05
   Man ved ikke om man skal grine eller græde 🙈 så naiv du er!

   1. Varför denna häxjakt på Mie, varför stör du dig så oerhört mycket på henne? Det är många som kommenterar i stort sett varje inlägg men det är just henne du hackar på. Mie lämnar alltid trevliga kommentarer och då och då några svar på tal. Det är mer skrämmande att du jagar henne än att hon kommenterar ofta.

    Mie, fortsätt gärna att sprida positivitet! 💜

    1. Maja 😊 tak 🙏 jeg er positiv og glad af natur… klart jeg også kan vise tænder når jeg tænker at kommentarerne er lidt for meget 😊

  2. Mie du är obehaglig. Som en ilsken liten pitbull som skyddar Isabella från allt och alla. Minsta lilla kommentar som du inte håller med om och du är framme och skäller. Usch. Inte friskt Mie.

   1. På tal om obehagligt så ska man inte kasta sten i glashus… Du anklagar en vilt främmande människa förmodligen av den enda anledningen att hon syns i flödet pga. annat språk och ovanligt namn. Är det behagligt?

 1. Du har det så vackert hemma! Det är verkligen ett otroligt fint hem. Wow känsla all over.
  Hoppas du haft en bra helg, får en fin söndag och härlig ny vecka.

 2. alla ni som irriterar er av bella är det inte svartsjuka?
  ni bryr er om hennes lekrum till barnen att det inte är tillräckligt ”lekfullt” hur många av er har ens ett lekrum till era barn? tror inte barnen kunde bry sig mindre. Sedan allt tjat om hennes roll som en mamma om en man gjort detsamma rest och jobbat hade ingen ifrågasatt det, varför kan hon inte göra detsamma?
  vill inte försvara någon – då jag varken känner isabella eller dem som kommenterar och jag har ingen koll på detta. Förmodligen första och sista gången jag kommenterar denna blogg med.
  Men om ni kollat något så är det på detta sätt isabella drivit vidare sin blogg och blivit stor genom att få reaktioner (vilket hon själv nämnt)
  så på sätt och vis betalar ni ju hennes hyra, och jag med nu 😉
  Iaf hade inget mer att tillägga.

 3. Jag tycker allt är jättefint men hittills verkar det som om precis allt i ditt hus är sponsrade samarbeten. Möbler, gardiner, belysning, konst, handdukar, ljudsystem tom maten i kylskåpet betalas av något företag som vill ha annonsplats på bloggen.

 4. Jag tittar och tittar och älskar detaljer när man zoomar in. Men när man zoomar ut så blir rummet ganska rörigt för mig. Det finns inte en linje i rummet som älskar en annan. En vägg sticker ut här, en vit bred zoon som delar glas. Pang en balk mitt i planeten som skär sönder hyllor till höger och vänster. En bred trappa som slutar i ingenmansland. Jag vet inte. Men jag vill vara ta en pensel och måla hela skiten svart för att få någon slags symmetri. Nej ingen wowkänsla för mig. Jag får ingenting att fästa blicken på. Förstår ni hur jag menar? Det är fina materialval men för mycket av allt. Jag älskar inredning men det här rummet är för svårt att ta in. I allafall för mig.

 5. Äääälskar Fogia! Så mycket fint! Verkligen värt att ta en utflykt till deras butik, bara för att titta och bli inspirerad. Blir inte sämre att ett av Stockholms bästa kaféer, Finnboda Slip ligger i deras lokaler. Ljuvliga sallader och bakverk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..