Ett rum för lek och kreativitet

I samarbete med Jollyroom 

Nu har även barnens lekrum blivit färdigt. Jag ville att de skulle få ett rum där de kan vara kreativa och ha kul tillsammans. Jag har läst för mina barn sen de föddes så böcker var ett viktigt inslag i deras lekrum, vi älskar verkligen våra lässtunder tillsammans.  

Lekrum 1
Den söta gråa barnfåtöljen hittar ni här

Lekrum 2
Både Sally och Gillis tycker om att leka med parkeringsgaraget

Deras skrivbordshörna är så fin. Tänk, här kanske deras första affärsidéer växer fram.. 🙂 Både Sally och Gillis älskar även att pyssla. De kan sitta och klistra, klippa och måla i timmar så det var på tiden de fick en egen hörna för att kunna skapa. Barnen kommer nog tycka det känns väldigt vuxet att ha egna kontorsstolar, dessa är från Jollyroom. Snart börjar barnen skolan och det ska bli kul att se vilka ämnen de intresserar sig för. Alfabetet och siffror har vi redan börjat öva på, så dessa tavlor är perfekta.  

Lekrum 3
Rummet känns lekfullt och härligt! Det viktigaste är att barnen kommer tycka om att vara där. En detalj som är väldigt uppskattat av framförallt Ida och Lovisa är all förvaring. Skönt att kunna gömma undan allting! Visst, det kanske inte är sorterat i alla korgar men det blir städad och fint snabbt. Förvaringskorgarna är också från Jollyroom.

Lekrum 4
Barnen har inte fått se det färdiga resultatet ännu. Det ska bli så kul att se deras reaktion sen!  

I samarbete med Jollyroom

 1. Ck skriver:

  För att ett barn ska kunna känna sig självständigt, som också på sikt skapar kreativitet och en bättre inlärning, behöver barnet ett lekrum som är anpassat utifrån barnens behov och ålder. Håller med om att böckerna bör flyttas ned i ta – höjd för barnet. Just nu som det ser ut så måste barnet ha tillgång till en vuxen för att få ner böckerna. Det här ser mest ut som ett visningsrum i en möbelbutik. Alldelsess för sterilt och hämmat för barnet. Ett tips är att låta barnet vara med i själva processen att möblera och inreda så att de får vara en del i deras rum, personliga saker. Teckningar, kottar , pinnar, papper osv…där här rummet är enbart för själva syns skull.

 2. A skriver:

  Om jag vore ett barn skulle jag inte känna någon leklust i det rummet just sayin’.

 3. Jenny skriver:

  Hej Isabella, jättefint rum.
  Vilken tapet/färg/kulör är det på väggarna?
  Jättetacksam för svar
  /Jenny

 4. Janne skriver:

  Så fint rom. Her kommer de til å trives. Og så fine tavler med Gillis og Sally. Synes de har så veldig fine navn.

 5. Ja eller så blir Gillis rörmokare och Sally butiksbiträde på ICA och ändå är lyckliga med sina liv? Har du tänkt på det någon gång?

  1. Var inte så PK. Och varför inte tvärtom? Sally blir kanske vvs:are? Leta gärna fel 👍🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..