ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett rum för lek och kreativitet

/

I samarbete med Jollyroom 

Nu har även barnens lekrum blivit färdigt. Jag ville att de skulle få ett rum där de kan vara kreativa och ha kul tillsammans. Jag har läst för mina barn sen de föddes så böcker var ett viktigt inslag i deras lekrum, vi älskar verkligen våra lässtunder tillsammans.  

Lekrum 1

Den söta gråa barnfåtöljen hittar ni

här

Lekrum 2

Både Sally och Gillis tycker om att leka med

parkeringsgaraget

Deras skrivbordshörna är så fin. Tänk, här kanske deras första affärsidéer växer fram.. 🙂 Både Sally och Gillis älskar även att pyssla. De kan sitta och klistra, klippa och måla i timmar så det var på tiden de fick en egen hörna för att kunna skapa. Barnen kommer nog tycka det känns väldigt vuxet att ha egna kontorsstolar, dessa är från Jollyroom. Snart börjar barnen skolan och det ska bli kul att se vilka ämnen de intresserar sig för. Alfabetet och siffror har vi redan börjat öva på, så dessa tavlor är perfekta.  

Lekrum 3

Rummet känns lekfullt och härligt! Det viktigaste är att barnen kommer tycka om att vara där. En detalj som är väldigt uppskattat av framförallt Ida och Lovisa är all förvaring. Skönt att kunna gömma undan allting! Visst, det kanske inte är sorterat i alla korgar men det blir städad och fint snabbt. Förvaringskorgarna är också från

Jollyroom

.

Lekrum 4

Barnen har inte fått se det färdiga resultatet ännu. Det ska bli så kul att se deras reaktion sen!  

I samarbete med Jollyroom

83
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00