Att investera i en person

Jag har haft ett intensivt dygn i Frankrike. Alltid roliga saker på gång som ni får veta mer om framöver. Det har vuxit en tanke i mig under tiden som är svår att släppa. Vad tror ni om att börsnotera Löwengrip Invest? Jag får så många frågor kring just att investera i mig som person och allt jag hittar på och skulle mitt egna bolag noteras så handlar man indirekt aktier i alla mina andra varumärken. Jag tänker att det kan vara ett spännande sätt för alla som vill att få vara med på resan. En del av allt jag kommer att ta mig an kommer såklart inte att lyckas men om jag får vara så självsäker som jag ändå är så kommer jag att bygga X antal stora bolag under min livstid. Som ni vet är mitt mål att bli världens mäktigaste kvinna och jag har bara påbörjat vägen dit. Det hade varit roligt som sagt att ge möjligheten till alla som tror på mig att faktiskt vara med mig under åren som aktieägare.

Det kanske är helt galet. Jag vet inte.

Vad säger ni?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är jag precis landat. Nu väntar helg. Visst är min kjol från Max Mara helt underbar!

 1. XX skriver:

  Jag hade gärna investerat!!

 2. Malin skriver:

  Inflytelserika människor hoppas jag vill ta hand om jorden, djuren och människorna som bor här. Önskar sååå att du skulle engagera dig mer kring sådana frågor. Du är så bra och inspirerande på så många sätt. Snälla!

 3. Jenny skriver:

  Vad skulle anledningen i så fall vara att börsnotera? Det gör en väl oftast om nytt kapital behövs eller för att ”sälja av” delar av sitt ägande.

 4. Sara skriver:

  Jag skulle absolut köpa aktier då!

 5. Lovisa skriver:

  Wow, inget dåligt mål. Mitt mål att kunna leva på mitt egna företag känns rätt lamt i jämförelse med världens mäktigaste kvinna… Kör hårt! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..