Att investera i en person

Jag har haft ett intensivt dygn i Frankrike. Alltid roliga saker på gång som ni får veta mer om framöver. Det har vuxit en tanke i mig under tiden som är svår att släppa. Vad tror ni om att börsnotera Löwengrip Invest? Jag får så många frågor kring just att investera i mig som person och allt jag hittar på och skulle mitt egna bolag noteras så handlar man indirekt aktier i alla mina andra varumärken. Jag tänker att det kan vara ett spännande sätt för alla som vill att få vara med på resan. En del av allt jag kommer att ta mig an kommer såklart inte att lyckas men om jag får vara så självsäker som jag ändå är så kommer jag att bygga X antal stora bolag under min livstid. Som ni vet är mitt mål att bli världens mäktigaste kvinna och jag har bara påbörjat vägen dit. Det hade varit roligt som sagt att ge möjligheten till alla som tror på mig att faktiskt vara med mig under åren som aktieägare.

Det kanske är helt galet. Jag vet inte.

Vad säger ni?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är jag precis landat. Nu väntar helg. Visst är min kjol från Max Mara helt underbar!

 1. Världens mäktigaste kvinna är den som sätter i rörelse hundratusentals unga i hundratals städer jorden runt, sätter på plats arroganta rika män och blev just nominerad till Nobels fredspris.

 2. Intressant men du behöver få ordning på hållbarhetsaspekterna innan, är ett måste om du ska få in större investerare.

 3. Tror du skulle förlora ditt (och Pingis) oberoende. Helt andra krav på tillväxt och vinst. Är imponerad över hur ni nu väljer att växa (organiskt) och tror att en del av er framgång ligger i just det. Ni är oberoende och kan gå framåt den väg som ni anser är bäst. Inte vad era styrelsemedlemmar eller andra tycker. Det är en stor styrka i det. Djupt imponerad över hur ni ”gör affärer” Keep up the good work 🙂

 4. Ja kör på det. Du är fantastisk! Jag blir alltid så inspirerad av vad du gör och känner att allt är möjligt. Så kul att följa din resa.

 5. Säkert en bra idé att vara börsnoterad. Jag tycker du har en fantastisk energi och duktig på massa sätt men kom igen – bli världens mäktigaste kvinna.. Är inte det lite väl storhetsvansinne? Inget illa menat

 6. Fundera på vad det skulle innebära för din kreativa frihet och vad de krav som ställs på noterade företag även om det bara är First North skulle innebära för din flexibilitet.
  Jag skulle investera och det tror jag många skulle.
  Jag har arbetat i både noterade och onoterade bolag. Tillväxt och stora drakar samt varit med och ett antal noteringsprocesser och min absoluta rekommendationen är att du/ni noggrant funderar över vilket mervärde det skulle ge bolagen och dig/er.
  Väl på börsen råder andra förutsättningar. Och möjligheter.
  Lycka till

 7. Kan du berätta hur du tänker gå tillväga för att bli världens mäktigaste kvinna, definiera vad denna kvinna är för dig och varför du vill bli det?

  1. Jag undrar också.. Känner mig själv som en
   mäktig kvinna som valt att vara hemma 7,5 år med våra tre barn. Känner mig lika stolt och tacksam över det som Bella är över sina bolag/pengar. Tänk vad olika man är i vad man värdesätter/prioriterar ändå..

   1. Det ska du vara stolt över🌷 Det kommer gynna dig/er i längden. Tiden när barnen är små är den viktigaste och den går så fort ❤️ Pengar och makt är Inte allt

   2. Men alltså. Du får det att låta som att Bella är stoltare över sina bolag än sina barn?

    För mig är inte världens mäktigaste kvinna en mamma med 3 barn som valt att vara hemma 8 år. För mig är en mäktig kvinna någon som gör något för att förändra världen. Hur förändrar du världen och omgivningen omkring dig (förutom dina barn och kanske eventuellt förskoleplats åt något som annars inte fått önskad plats tex).

    1. J: världen förändras till en obeboelig planet pga den vårdlösa livsstil alltför många människor har. Att ha makt och förändra går inte alltid hand i hand, inte till en förändring som innebär verklig framgång – för dig, för mig, för oss alla. Och, viktigast av allt, för den blå planeten. Så, vad är makt?

    2. Nej, jag menade inte barnen i sig utan tiden med barnen.. Det är ett val och prioritering man gör. För mig lika solklart som för Bella, fast vi väljer olika.
     Nej, varken jag eller Bella är värda att kallas världens mäktigaste kvinna och det är inget som jag, till skillnad från Bella, strävar efter.
     Det går nog inte att säga vad/vem som definierar sig som det, det beror helt på vad man tycker själv. En tycker att det är någon som vunnit fredspris medan en annan tycker att det att är någon som gör karriär i skönhetsbranschen.

     1. Det är ju en av de saker som gör en mäktig, som gör att man kan påverka framtiden. Att fostra sina barn till bra människor som vill göra skillnad och vara bra medmänniskor. Svårt att lyckas med det när man prioriterar jobb, att tjäna så mycket pengar som möjligt och lyxprylar. Visar ju inte direkt barnen vad som är viktigt här i livet.

   3. Jag har 4 barn på heltid och jobbar.
    ( pappan gick bort när minsta var 1 månad ) Att bara vara hemma med barnen ger inte dom den ekonomiska tryggheten. Jag är inte beroende av någon annans pengar heller.
    Dock är det härligt att alla tycker och tänker olika. Jag jobbar 50 %. På så sätt så får jag även tid till mina barn

 8. Hade lätt investerat i dig men hade inte börsnoterat mitt bolag . Tror det hade tagit väck din frihet, kreativitet och i våra ögon sätt din galenskap. Det är den som gör dig så unik ! Med börsnotering blir det helt andra saker och förhålla sig till. Keep doing your thing! Finns det andra sätt och hålla oss involverade och delaktiga?

 9. Kan du inte förklara vad du menar med världens mäktigaste kvinna? Hur mäter man det? Är det den som har mest pengar? Mest lyxprylar? Vem är världens mäktigaste kvinna för tillfället?

 10. Skulle inte investera. För lite hållbarhet och för beroende av dig som person för att kännas som annat än en lott.

 11. Vad innebär makt för dig? Hur ska du bli världens mäktigaste? Hur kommer du någonsin att bli mäktigare än stadsöverhuvuden som ex Angela Merkel eller en amerikansk president? Vad vill du använda din makt till?

  1. Väldigt relevant kommentar, +1 på den. Är det bara makten i sig du är ute efter eller är det vad du faktiskt kan göra med makten som är det viktiga? Hur vill du göra världen till en bättre plats genom att bli världens mäktigaste kvinna? Kommer du då äntligen göra något för klimatet, snarare än mot kanske?

 12. Undrar vad order makt betyder och varför att bli mäktigast är viktig ?
  Är det makt över andra människor, makt över materiella tillgångar, makt över pengar, makt över tid och handlingar, makt att bli sedd, makt att vara viktig, makt över att kunna påverka andra, makt över hur livet ska utvecklas för sej själv eller alla?
  Eller är det makt över det egna självet, tankar, känslor, reaktionsmönster, självutveckling,
  och hur det kan spridas för att andra ska bli inspirerade att utvecklas och få förutsättningar för denna självutveckling.
  Att multiplicera det man har genom att ge eller ackumulera för sej själv och egen vinning ?
  Vad är motiven ? Drivkraften.
  For me-or for the whole of humanity.🌸

 13. Världens mäktigaste kvinna betyder ju den kvinna som har mest makt i världen. Typ Angela Merkel eller Theresa May. Hur menar du att du ska hamna i den ligan genom att sälja lotion och hårband…???

   1. Angela Merkel är/har varit Tysklands förbundskansler under rätt många år. Theresa May är Storbritanniens premiärminister…rätt mycket i rampljuset just nu pga Brexit.

  1. Jag måste vara väldigt bakom flötet, för jag har aldrig hört talas om dessa namn.. Borde kanske skämmas haha

   1. Ja du är nog inte så allmänbildad ifall du inte vet vilka de kvinnorna är.
    Englands premiärminister Theresa May och Angela Merkel är Tysklands kansler

   2. Ja lite får du nog skämmas och lite orolig blir jag för att Sveriges befolkning håller på att fördummas… Du kanske skulle behöva konsumera något annat än bloggar? Det är Tysklands respektive Englands ledare…

    1. Ja tack nog läser jag mer än bloggar. Jag kan ju knappast rå för att jag inte läst eller ens hört någon prata om dom. 🤦‍♀️

 14. Hej,

  Jag har sedan 2 år visat intresse att få investera i ditt företag, skulle inte tveka en sekund att göra det nu. Kanske är det rätt tid nu när så mycket verkar hände med företaget ,jag säger kör Isabella!

  Jag tror på ditt företag jag tror på dig därför skulle jag mera än gärna investera i detta företag.

  /Staffan

 15. Alltså, HUR tänkte du nu här? Men all respekt för de tusentals barn som stått på sig idag för att göra denna värld bättre, så tyckte du att det var lämpligt att lägga upp en bild med benen upp i ett privatflyg! Jösses Isabella, världens mäktigaste kvinna föregår med ett gott exempel och detta var inget annat än arrogant och osmakligt!

  1. Ja, världen går under och du sitter online och gnäller på någon istället för att skippa internet och leva som du uppenbarligen vill lära andra.
   Köp nu begagnat, inga smartphones, ipad, köp en begagnad cykel och trampa iväg på alla resor nu!

 16. Jag jobbar med att coacha människor i olika stadier av livet och om jag skulle råda dig så skulle jag råda dig att inte göra det just nu.

  1. Hahaha!! Vilket skämt. Din kommentar är ett tydligt bevis på att det gått inflation i coachning. Finns så många inkompetenta ”coacher” där ute. En riktig coach (vilket jag betvivlar att du Kristine är) kommer aldrig med tips på hur någon ska göra med sitt liv. Du hjälper istället den du coachar att själv komma fram till ett svar.

  2. Att coacha handlar vän ändå inte om att berätta för andra hur de ska göra utan att få personen ifråga att själv känna vad hen vill göra och stötta på den vägen?

   Låter hemskt vanskligt att en person, med sitt unika bagage av värderingar, erfarenheter, bakgrund, mål och livsbild ska berätta vad som är rätt/fel i en annan människas liv 😨

 17. Amacio Ortega, Inditex (Zara,.. etc.) världens 6e rikaste (Forbes)
  äger 60% av alla aktier – vilket gör att han får massa investerare men fortfarande bestämmer!!!!!

 18. Har följt dig sedan du var 16-17 år och alltid hyllat dig för att vara en frisk fläkt och inspiration för unga kvinnor. De senaste året/n har du tyvärr bevisat dig vara motsatsen, då du förespråkar ett resande och en lyxkonsumtion som är ohållbar. Tänker du inte på dina egna barns framtid? Var svarar du när Gillis och Sally frågar om Gretas skolstrejk för miljön just idag – samtidigt som du väljer att dagsflyga till Frankrike? Du förstör din och dina barns framtid – ingen börsnotering kan rädda oss från en döende planet. Snälla, använd din makt till att förmedla bättre värderingar för en ljus gemensam framtid.

 19. Jag skulle personligen akta mig för att investera i ett bolag som var så beroende av och knutet till en enda person. Ett bolag måste kunna stå på egna ben oavsett ägarna för att inte bli sårbart. Du och Pingis verkar driva ert bolag mer som ett familjeföretag där ni själva tar alla större beslut och där framförallt du är en stor del av varumärket och då blir det tyvärr lite mycket risk för min del

 20. Måste fråga angående förra inlägget
  Var det personalen som gjorde iordning för barnen och gav dig sedan bilderna? Eller loggade någon i personalen in på din blogg för att lägga upp bilder för att skriva?
  Eller han du klart innan du åkte till Frankrike?

  Sedan har man inte skorna på sätet.

  1. Helene: AMEN! Jag fylls, trots allt, av framtidstro när jag ser vad dessa unga, modiga, insiktsfulla människor åstadkommer. DET är framgång!

 21. Med tanke på dina flygresor och den konsumtion din livsstil och affärsverksamhet uppmanar till hoppas jag att du som världens mäktigaste kvinna också har makt över naturlagarna, klimatet och de förutsättningar som gäller för liv på Tellus.

 22. Du vill provocera och det lyckas du med!
  Men hur kan du med att lägga upp en bild på dig själv i ett privatflyg samma dag som över en miljon skolbarn världen över strejkar för ett bättre klimat och en hållbar värld?! 😰😱 Pinsamt.
  Och dessutom ha som målsättning att bli världens mäktigaste kvinna. Du kommer inte att nå dit med denna livsstil. Det är bara äckligt och egoistiskt. Men det provocerar och är säkerligen bra för affärerna kortsiktigt. 🤮🤑
  Kom igen nu Isabella, och använd ditt inflytande och din plattform till något smartare och hållbarare och jag är säker på att du kommer lyckas. Ändra nu och bli en förebild!

   1. ”En flock skolbarn som skolkar”???? De uppskattar att 1,5 MILJONER barn, ungdomar och vuxna var ute igår runtom i världen. Många av dem skolkade inte heller, utan hade fått ledigt. De flesta som häcklar Greta brukar vara medelålders, manliga klimatförnekare… Pinsamt, Mie. Riktigt pinsamt!

    1. Anna 😊 Greta er “in” lige nu… en person som mange ser op til fordi de i virkeligheden ikke gider/kan løse problemerne. Så er det jo nemmere at sætte en Greta op på en piedestab… det er mere pinligt at man lader en skolepige tale diverse steder 🤷🏻‍♀️

  1. Absolut inte. Jättebra att hon lyfter miljöfrågan men har ingen som helst politiskt insikt om de prosecsser och utredningar som krävs för att kunna göra satsningar samt skapa incitament för längre mer hållabara globala miljöförändringar.

 23. Gör så om DU vill! 😊👍 Jag tror Isabella med världens mäktigaste kvinna menar världens rikaste kvinna…. makt är pengar i många kretsar 😘 Och med pengar kommer inflytande i denna värld. ( vissa lyckas ändå!)
  Jag vill minnas att hon tidigare berättat om förebilder.

 24. Hej Isabella,
  min kommentar har inget med ditt inlägg att göra men jag undrar vad du tycker om att din kompis Annie Lööv, som du promotat ganska rejält, har gjort så vi fått en socialdemokratisk regering??
  Jag har röstat på M i alla år (är äldre än du) men tycker vid senaste valet att Annie var vettig och att jag gärna ser en kvinna som ledare för vårt land, men fy 17, vilket svek. Vore intressant att höra vad du tycker.
  Vänligen Susanne

 25. Världens mäktigaste kvinna är knappast den person som håller på att konsumera sönder jorden utan den kvinna som besitter så stor makt att hon kan förändra utvecklingen i världen på riktigt. Då handlar det bland annat om att utveckla fredsprocesser, global hållbar livsstil och demokrati.

 26. Jag tror inte att du skulle trivas med att att börsnotera bolaget, främst för att du då kommer vara mycket mer beroende av andra personers åsikter och mandat att ta beslut. Tex så skulle du tekniskt kunna avsättas från bolaget om ni får olika åsikter inom styrelsen.

  1. ”Tekniskt sett” kan inte en styrelse avsätta en styrelsemedlem. Det är bolagsstämman (dvs aktieägarna) som väljer styrelse.

  1. Det låter helt bisarrt i mina öron, det där med att vilja bli världens mäktigaste kvinna. Mäktigast hurdå? Och varför? Vill du även förbli världens mäktigaste kvinna eller räcker det med att du typ blir röstad till det en gång eller? Vem bestämmer om du är världens mäktigaste? Vem anser du vara världens mäktigaste man/kvinna nu? Och på vilka grunder? Att man vill vara framgångsrik förstår jag ju såklart. Skulle vara intressant om du belyste detta närmare.

 27. Tänker bara på när Jafar vill bli världens mäktigaste ande 😂 Känns som den som blir mäktigast kanske inte är den som går runt och berättar om hur mäktig den vill bli..

 28. Då kan du ju lägga ner din blogg om du ska gå publikt med tanke på att 99% av ditt innehåll idag skulle tolkas som kursdrivande. Då får du återgå till dagens lunch, biblioteksbesök, manikyr och helt utesluta vilka ÅF du träffar, vilka ”nya/heta” idéer du har etc. Och eftersom du tidigare påpekat att du inte är i behov av kapital förstår jag ej tanken. Ytterligare en fundering är att du då har en helt andra rapporteringskrav vilket skulle innebära fler tråkiga möten så då får du nog bunkra tuggummin att springa ut för att hämta.

 29. Absolut! Jag använder många utav dina märken och kommer fortsätta göra det 👌🏻 Önskar dock aktier i en mellan prisklass och en flera tusen för varje.
  Ha en fin dag 🌴

 30. Greta Thunberg kommer bli världens mäktigaste kvinna, hon vill skapa förändring för att rädda vår jord. Du arbetar för det rakt motsatta och kommer därför aldrig bli särskilt ”mäktig”.

 31. Tycker definitivt du ska göra det. Sägbara gärna till i god tid innan de börsnoteras så man kan vara beredd;)

 32. Råder dig att inte göra det. Din frihet kommer att begränsas.
  Du kommer inte att kunna dra nytta av all din kreativitet.

 33. Ja!! Jag hade definitivt köpt aktier. Låter så intressant och vilken möjlighet för oss att få följa med på din resa (mer än att läsa om den)!

 34. Som IR-ansvarig i ett bolag skulle jag både rekommendera det och inte. Det är jättebra för att det kan vara och är väldigt roligt samt utvecklande för bolaget. Samtidigt begränsar det en mycket på grund av regelverk och liknande i bolagets kommunikation. I ditt läge hade jag inte valt det för att kunna bibehålla friheten i bolagets verksamhet. Behöver man plocka in pengar och investerare är det dock mycket bra! Det ska sägas också att det är väldigt dyrt att vara noterade samt att det beror på vilken lista du tänker på, First North? Lycka till oavsett!

 35. Hej!
  av ren nyfikenhet; hur definierar du världens mäktigaste kvinna? 🙂 Tänker du inom din bransch, eller den som tjänar mest pengar, har flest dolag, eller är det Presidenten som är mäktigast? Jag är så nyfiken också på vem du definierar som världens mäktigaste kvinna idag?

 36. Wow, inget dåligt mål. Mitt mål att kunna leva på mitt egna företag känns rätt lamt i jämförelse med världens mäktigaste kvinna… Kör hårt! ☺️

 37. Vad skulle anledningen i så fall vara att börsnotera? Det gör en väl oftast om nytt kapital behövs eller för att ”sälja av” delar av sitt ägande.

 38. Inflytelserika människor hoppas jag vill ta hand om jorden, djuren och människorna som bor här. Önskar sååå att du skulle engagera dig mer kring sådana frågor. Du är så bra och inspirerande på så många sätt. Snälla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..