Vi två i NYC

Igår gick Simon och jag till Charlotte till NOI efter jobbet. NOI är lite utav en dold pärla i Stockholm. Den ligger i hotellet Nobis och det har varit en favorit sedan öppning. Det är som ett kocken har tagit allt jag älskar och satt det på en meny. Stora räkor i chili, bläckfisk, burrata, löjrom, tonfisk, betor med grillad getost, fånkålssallad med pecorino, broccolins, steker svartkål och ljuvliga morötter. Vi tog in allt och delade. Mums. Ingen orkade efterrätt men de har en otroligt god ”glass-tallrik” med strutar som du häller upp i och massa choklad och tillbehör. Alltid när jag är på ställen som dessa får jag alltid en dröm om att ha en egen restaurang. Men tyvärr är det inget som ligger i pipeline de kommande åren.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Trappan ner till NOI. När man är uppvuxen i Stockholm och blir äldre så hinner ställen komma och gå under åren, därför finns det så mycket olika minnen till alla platser. Här nere låg nattklubben The Village och där firade jag in min 18 års dag. Eller först hade jag abonnerat hela Café Opera (alltid tänkt stort hehe) sedan blev det ett stopp här innan det blev White Room.

Nu tio år senare….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Sitter jag här med detta gäng! Min COO Simon och försäljningschef Charlotte. Charlotte ansvarar för allt kommersiellt kring mig och kanalens. Tre timmar kändes som några minuter. Mycket skratt och stora visioner. Jag frågade Charlotte om hon inte vill vara i NYC varje vecka i månaden när jag är där. Det är dags för mer internationella samarbeten och då kan hon passa på att ta alla möten under den veckan när jag jobbar med Löwengrip och PR. Det ville hon så vi kör från april, kul! Det är alltid kul när man som chef kan ställa roliga frågor ”Vill du bo i NYC varje månad?”. För Löwengrip Invest räkning ser jag det som nästa steg. Dom kommersiella samarbeten jag spikar behöver vara globala.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse började jag dagen på gymmet med Pontus. Tungt men härligt. Nu är jag redo för att möta min onsdag! Kram på er!

 1. Linda skriver:

  Kommer ihåg din 18 års dag 😀 Du lottade ut biljetter på café opera och jag vann 2 av dessa 😀 Sååå kul! Vi såg dig på the village också sen på kvällen. Var roligt för 2 småstadstjejer att få ta del av det 😀

 2. Stina skriver:

  Hmm… Någon gymgrej jag missat kanske, men i spegelbilden ser det ut som att du ”står” i breda band som är fästa i samma stång som du håller i? Trodde grejen var att man skulle dra sig upp med armkraft? 🤔

  1. Man måste ju börja nånstans. Det är väldigt tungt att lyfta sig själv.

   1. Stina skriver:

    Aha, så det är så man gör alltså? Visste inte det…
    Jag fick för mig att jag läst för inte särskilt länge sen om hur många pull-ups/chins hon kunde göra, men jag måste ju minnas fel då. Hon har ju styrketränat rätt länge, så jag antog (felaktigt) att hon skulle orka med några pull-ups/chins.

    1. Malin skriver:

     Man kan träna länge o vara stark utan att klara göra chins el pull-ups. Det är mycket teknik också. Och orättvist nog har killar mycket lättare att lära dig då de har mer muskler på överkroppen. Men att göra som Bella gör, att använda ett gummiband, gör att man övar in tekniken och får göra rätt rörelse men med ”lättare” kroppsvikt eftersom gummibandet lyfter en del av kroppsvikten. Och vartefter man lär sig och blir starkare så byter man gummiband till mindre o mindre och hjälp.

 3. Behöver ni duscha håret efter träning? För egen del behövs det kanske inte efter alla pass, men det flesta då det blir runt hårfästet. Träna med utsläppt hår är inte på kartan haha, antar att det är väldigt individuellt.

 4. Sofia skriver:

  Innan The Village var det restaurang Martini, där vi höll vår forlovningsmiddag 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..