Skisser på pool, poolhus, utedusch och gym

Något som man glömmer bort som villa-ägare är att husetlivet faktiskt ändras helt när det blir vår och sommar. Det blir som att man får ett dubbelt så stort hem. Jag har väldigt fina minnen från förra huset och vår lummiga trädgård, där hann barnen och jag ha två somrar i en ny familje-konstellation vi tre. Vi åt alla måltider ute och lekte mycket, Sally fick en liten vit söt lekstuga med rutschkana när hon fyllde tre och den var väldigt poppis.

I vårt nya hus blir det inte riktigt samma sak med att springa över till grannarna genom buskarna, istället får vi bjuda över till poolparty. Det längtar barnen efter. Dessutom kommer det ett nytt gästhus så många kan stanna över natten!

Img 5314.jpg

Här en skiss på min tomt allt som ska byggas

Img 5313.jpg
Img 5312.jpg

Img 5310.jpg

Det kommer att bli helt fantastiskt – älskar uteduschen! Smidigt när man har barn. 

Mitt hem ger mig fortfarande lyckorus. Jag kan inte låta bli att jämföra mot när jag bodde med två andra personer (olagligt antar jag) i en studentlägenhet på Lappkärsberget och vi hittade silverfiskar i besticklådan. Usch. Det tog många år innan jag slutade leta efter något som rörde sig vid öppning av kökslådor efter det.

Jag älskar att livet aldrig står still. Nya drömmar som löser av varandra. Nästa hus blir ett sommarhus på franska rivieran. Jag har satt som mål att ha det klart innan nästa sommar. Först hade jag det som ett 3-årsmål men sedan ville jag utmana mig själv och se om jag kan greja det på halva tiden istället. Så nu blir det så istället, älskar när det brinner lite .. :- )

 1. B.L skriver:

  Smart att din adress står där … nu vet alla var du bor

  1. Vad spelar det för roll? Är ju bara söka på Eniro annars om man är intresserad av det.

  1. Ann skriver:

   Det har ju alla vetat länge B.L, en adress är en offentlig handling.

 2. Nettoo skriver:

  Ser jättefint ut!!! Men gör gärna poolen lite större, barnen blir större o de vill bada med kompisar, då är 4×8 m väl litet. Lägg till ett spabad, underbart att slappa i när det är kyligare väder!

 3. Lund skriver:

  Kanske inte ska lägga ut en skiss över hela tomten med tanke på stalkers och annat.

 4. WOW ! Vilka härliga skissbilder, det kommer ju att bli suuperfint. Eget gym, alltså wow. Det är min dröm, att ha eget gym!
  Lycka till med allt, det är härligare med en utmaning faktiskt, kör på, du kommer att klara det, det är ju ändå inte du som bygger. 😉

 5. Appropå Kina och Instagram (orkar inte scrolla så jag kommenterar här ändå) – hur fungerar det när man har svenskt telenr? Jag kan t ex inte ladda ned en tysk app till min mobil fast jag är i Tyskland med tyskt wifi och det tror jag beror på numret. Men isåfall borde det ju fungera tvärtom t ex i Kina?

  Tänk på när du går in i din Isabella-bubbla att kanske kalla det för din zon istället. Bubblor spricker, och jan uppfattas som isolering och psykoser av läkare eller andras definitioner som inte förstår vila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..