ANNONS

Skisser på pool, poolhus, utedusch och gym

/

Något som man glömmer bort som villa-ägare är att husetlivet faktiskt ändras helt när det blir vår och sommar. Det blir som att man får ett dubbelt så stort hem. Jag har väldigt fina minnen från förra huset och vår lummiga trädgård, där hann barnen och jag ha två somrar i en ny familje-konstellation vi tre. Vi åt alla måltider ute och lekte mycket, Sally fick en liten vit söt lekstuga med rutschkana när hon fyllde tre och den var väldigt poppis.

I vårt nya hus blir det inte riktigt samma sak med att springa över till grannarna genom buskarna, istället får vi bjuda över till poolparty. Det längtar barnen efter. Dessutom kommer det ett nytt gästhus så många kan stanna över natten!

Img 5314.jpg

Här en skiss på min tomt allt som ska byggas

Img 5313.jpg
Img 5312.jpg

Img 5310.jpg

Det kommer att bli helt fantastiskt – älskar uteduschen! Smidigt när man har barn. 

Mitt hem ger mig fortfarande lyckorus. Jag kan inte låta bli att jämföra mot när jag bodde med två andra personer (olagligt antar jag) i en studentlägenhet på Lappkärsberget och vi hittade silverfiskar i besticklådan. Usch. Det tog många år innan jag slutade leta efter något som rörde sig vid öppning av kökslådor efter det.

Jag älskar att livet aldrig står still. Nya drömmar som löser av varandra. Nästa hus blir ett sommarhus på franska rivieran. Jag har satt som mål att ha det klart innan nästa sommar. Först hade jag det som ett 3-årsmål men sedan ville jag utmana mig själv och se om jag kan greja det på halva tiden istället. Så nu blir det så istället, älskar när det brinner lite .. :- )

46
208

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00