Barnens tv-rum

Hem ljuva hem. Jag förstår att vissa kanske tycker att det är märkligt att lägga så mycket tid och pengar på ett boende man är ifrån mycket men för mig är det tvärtom – Jag kommer att vara på resande fot ett bra tag framöver. Siar jag om min framtid så kommer jag bo i Sthlm/NYC och sommarhuset i Frankrike så när jag väl är hemma så måste det vara en plats som jag är förälskad i. Och jag är verkligen förälskad i huset. Ett rum som jag verkligen gillar är barnens tv-rum. Det har blivit så mysigt där inne.

Sofforna är en dröm att lägga sig i, de fick följa med från gamla huset (från Bohem adlink). På helgerna (då vi har mer tv-tid, på vardagskvällarna hinner man ju sällan ligga och titta) ligger vi alla tre på rad tillsammans och myser framför Netflix och äter något gott.

Nu ska jag jobba klart och sedan sova tidigt. Tar en morgonflight till Frankrike imorgon. Ett dygn jobb med möten i Cannes och sedan hem igen. Snart väntar barnvecka som vanligt, tufft att vara ifrån dom men har gjort det bästa av situationen. Jag är så tacksam över att få två världar, en familje-värld och en annan värld där jag får bygga bolag världen över. Och varje värld får jag dessutom maxa. Inget dåligt samvete när jag jobbar för då är barnen hos sin pappa och ingen stress att svara när jag har barnvecka för då går jag klockan 15.30 från kontoret och sedan lägger jag bort telefonen till läggning – utan dåligt samvete mot kollegorna.

Det är som att jag har knäckt koden :- )

 1. Du har verkligen ett helt fantastiskt hus!
  Vart är klädställningen ifrån? – söker precis en sådan i den storleken!!!

 2. Jag vet inte, men för mig känns tv rummet väldigt ”vuxen”. Inte så mycket ”barnsligt” i rummet eller i själva inredningen förutom kanske själva Netflix filmen då 🙂

 3. Johanna 😊 jeg tror ikke jeg er den eneste der er død træt af dine negative kommentarer!… find noget sjovt at lave

  1. Mie 😒jag vet att jag inte är den enda som är trött på dina otrevliga tillrättavisningar av fellow kommentatorer… vad sägs om lite respekt för andra människor och du… find noget sjovt att lave

 4. Om jag var du hade jag åkt direkt från Arlanda till mina barn, även om det är pappaavecka. Bara krama om dem och sen åka hem.
  Förstår inte hur du klarar av det känslomässigt? Klart de har de bra hos sin pappa men man måste ju kunna vara flexibel kring varandras dagar för barnens skull.

  1. Det gjorde hon??? När hon kom hem från Kina så åkte hon till odd och träffade barnen just pga att det var hans vecka en vecka till innan hon fick ha barnen. Skulle kanske vara trevligt att läsa bloggen innan man tillrättavisar och berättar att man själv minsann hade gjort saker annorlunda.

  2. Nu har hon kanske gjort det men inte visat i bloggen. Men annars så är det inte alltid det som är bäst för oss vuxna det som blir bäst för barnen.

   1. HAHAHA nää skrivs det inte är bloggen så…och visar man inte upp sin kärlek på Instagram är det fel på relationen. Herregud vad ni håller på! Måste hon på riktigt skriva exakt när och hur länge hon träffar barnen? Det kanske är en assistent som uppdaterar undertiden hon myser med ungarna. Nej just det ja, då det inte står ngt om det i bloggen kan det ju inte vara så. Suck!

  3. Exakt, och hade jag varit barnens pappa och haft barnen själv i två-tre veckor hade jag gladeligen delat med mig ett par dagar!

  1. MEN KLART HON GÖR!!! MEN MÅSTE FOLK SOM DU PÅPEKA DET HEEEEEEELA TIDEN, HADE ISABELLA FÅTT VÄLJA SÅ HADE HON MED SÄKERHET HAFT DEM MER

 5. Så fint tv-rum, mysigt och snyggt! Gillar verkligen när du visar inredning och bilder på hemmet, gärna mer sånt.

 6. Åh, vad kostade huset? Ska flytta från Östersund till Stockholm och kan tänka mig ett sådant hus som du har! Ska börja kika lite smått på hus nu, har precis sålt mitt i östersund som också låg i skogen 🙂 kan dock tänka mig lite mindre än vad ditt ser ut, 100-150 kvm räcker eftersom jag är ensam 🙂 tack på förhand! Alla tips om hus mottages. Gärna inte jättelångt från Stockholms centrum. Gärna bastu också för det hade jag i mitt hus här uppe

  1. Kära SaraL Isabellas hus kostade 26,5 miljoner. Östersund är fint men du kan knappast jämföra priserna om du vill ha ett hus centralt i Stockholm. Kolla mäklarannonserna.

  2. Det är inte hennes uppgift att ta hand om någon annan än sig själv och sina barn. Ta dina bittra kommunistfilosoferingar någon annanstans!

  3. Detta hus kostade 30 miljoner så du ska nog sänka dina förväntningar om du inte sålde en herrgård i Östersund 🙂

  4. Har för mig att Bellas hus gick på någonstans 25-30 milj. 100-150kvm i närheten av centrum lär gå på kring 10-15 milj beroende på var de ligger och skick. Tips är att kolla hemnet.

 7. Hur mycket har barnen varit med och påverkat sitt tv-rum? Mina barn hade helt klart valt ett busigare och mer färgglatt rum…

  1. De har nog inte påverkat inredningen i tv-rummet. Har dina barn ett eget tv-rum verkligen? Borde det varit nalle puh-tavlor och Bamsegardiner i tv-rummet tycker du? Men lugn, barnen lider nog inte dessutom har de ju andra rum också som kanske är mer färgglada och busiga.

    1. Men det är ett tv-rum! Det måste INTE vara ett rum dränkt i blått, rött och lila. Inte heller lekrummet måste vara det, barn får färger och intryck från alla möjliga olika ställen. Inte minst från leksaker i regnbågens alla färger. Hade det sett ut som om en enhörning spytt i rummet hade hon fått gnäll över att barn minsann behöver lugn, alla färger är förvirrande osv osv.

     Hur orkar ni försöka tillrättavisa heeeeela tiden?

  1. Men snälla, det är ett tv-rum, ett vardagsrum inget barnrum. Barnen har ett lekrum också om jag förstått rätt och ett sovrum. Varför gnälla om allt?

    1. Nu är det väl husets tv-rum men hon kallar det barnens tv-rum för det är väl mest de som är där och det verkar ligga i anslutning till barnens rum. Sen så är det nog mer känsla av barn när de är där och inte när det är städat inför fotografering.

  1. Det är väl ganska enkelt..
   Isabella har knäckt koden som männen knäckte för xxxx antal år sedan….. 😉 Borta (xtra)-bra, men hemma bäst 😉 å så någon som sköter markplan, toppen ju! 🙂

   1. Oh vad jag älskar din kommentar! Bästa jag läst på länge..!👊🏻👊🏻
    Den som sköter deras markplan är ju just vi kvinnor..allt serverat, haha

 8. Jag förstår mig inte på när man har teven mot soffans kortsida/armstöd. Blir ju ingen skön ställning mot teven då, man tvingas ligga ner för att se. Jag tycker soffor ska placeras vända framör teven..

   1. Ja men det kan man ju göra även fast soffan står framför teven. Då ligger man på sidan. Gör jag hemma men risken är att jag somnar så valmöjligheten att sitta upp och ändå kunna se utan nackspärr är väl ett ergonomiskt bra alternativ. Förstår verkligen inte denna möblering.

    1. Tur att det inte är du som ska bo där då 🙂 Vi har sofforna så och det är toppen. Otroligt fascinerande att du kände att du behövde dela med dig av dina personliga preferenser när det gäller möblering.

    2. Helen, det går alldeles utmärkt att sitta också, antingen att vrida lite på huvudet eller sitta och luta sig med ena sidan av kroppen mor ryggstödet, mysigt och bekvämt men även att kunna ligga ner och titta framåt. Behöver inte ge nackspärr och är en vanlig möblering. Snygg möblering tycker jag, och någon gång i framtiden kanske de möblerar om och sätter sofforna på annat sätt 😉

 9. Huset ar verkligen fint! Det har du fortjanat! Det jag inte forstar & det ar ju ens personliga val ar att om tio ar ar dina barn tonaringar! & Du ska bo pa tre stallen I tre olika lander!
  Du tror alltsa inte att dina barn har behov av kamrater och stadigvarande relationer! Allting
  I ditt liv kanns uppstyltat och riktat! Dina mal?
  Kan ju I alla fall inte vara riktade mot barnen?

 10. Förstår vad du menar! Att ha allt! Både barn och egen tid. Det ultimata!
  Ditt liv provocerar många. Jag ser dig som en inspiration. En inspiration att våga gå sin egen väg, följa magkänslan och tro på sig själv.

 11. Ser inte ut som ett barnrum.
  Förstår inte att du vill ha hotellkänsla, skulle hellre vilja ha hemkänsla.

  1. Den ”hotellkänsla” du refererar till ÄR ju Bellas hemkänsla. Är det verkligen så oerhört svårt att förstå att vi alla är olika?!

 12. Självklart är rummet fint! Men skulle aldrig sett det som ett tv-rum för barn. Det är ju alldeles för vuxet och ”formellt”. Jag skulle hart massa färg, lekfullt, busigt. Och att barnen fått vara med och välja. Barn måste ju få vara barn, hur fint och städat man än bor. 😉

  1. Eller så har du ingen aning om någon annan än dig själv och dina barn. Det är ett tv-rum, inte ett lekrum så färgglada leksaker har de nog gott om i amdra rum 😉

   Jag skulle geller aldrig välja färgglatt i ett tv-rum, men du får såklart göra som du vill utan att jag kommer med mina oombedda ”råd” 😉😉

   1. Däremot kommer du med oombedda svarskommentarer (inte bara på min, utan på flera andras kommentarer med, vad jag kan se). Jag tror Bella är fullt kapabel att tala för sig själv, annars hoppas jag att du får lön för allt försvarsarbete du utför. 🙂

 13. Du kan väl inte på fullaste allvar mena att du maxar familjevärlden. Jag hade definitivt inte velat missa mina barns halva uppväxt. Du får det att låta som att det är det mest perfekta sättet att leva, att vara utan sina barn halva tiden. Det är tur att vi alla är olika och vi kan göra egna val i livet.

  1. Eller så har hon inget val och väljer att se det positiva med att dela upp tiden. Hon är ju skild så hon ”missar” halva tiden oavsett om hon ligger hemma och gråter den veckan eller om hon maxar företagstiden den veckan.

  2. Richard, DU kan väl inte på fullaste allvar mena att ”vi kan göra egna val i livet” när det handlar om separationer och barn på deltid? Jag har barn på deltid, men vill absolut inte ”missa mitt barns halva uppväxt”. Du får det att låta som att det är ngt man väljer, att vara utan sina barn halva tiden. Det är tur att vi alla är olika och vi kan göra egna val gällande hur vi uttrycker oss och bemöter andra.

   1. Till Jenny! Det kanske var dumt uttryckt av mig och absolut inte min mening att trampa någon på tårna. Det jag reagerade på var att Isabella verkar tycka att det är skönt att hon ”slipper” barnen varannan vecka och att det skulle vara det perfekta livet. Jag förstår att man inte alltid kan välja hur livet utvecklar sig. Ber om ursäkt för mitt ”påhopp”.

  3. Fan det dummaste jag hört. Ja hon ”valde” att skilja sig så hon skulle slippa sina barn. Du är fan dummare än tåget

   1. Ta det lugnt bakom tangentbordet. Jag kommenterade Isabellas syn på det perfekta livet, jag har en annan åsikt. Det måste man väl få skriva. När du kommer med personliga påhopp att jag skulle vara dummare än tåget framställer du endast dig själv till att vara just detta.

 14. Jag tycker rummet känns totalt felmöblerat för att vara tv-rum.

  Mitt gratisråd är att sätta en soffa mot väggen med tvn, alt en snygg hörnsoffa och sätta tvn på väggen mellan fönstren på väggen mittemot så man slipper vrida på nacken för att titta på tv.

  För det andra, rummet känns inte som ett tv-rum för barn. Få in mer coola lekfulla designprylar istället.

  1. Jag tror Bella tackat ödmjukast för dina gratisråd!

   Jag har inte heller soffan rakt framför tv:n, de ytterst få gånger vi tittar på tv vill vi ju gosa ner oss. Logisk placering som det är med andra ord. Räcker det inte att coola lekfulla prylar är i lekrummet så att det är lugnt runt omkring en där man tittar på tv? Det tycker i alla fall jag, så i båda dina punkter tycker vi helt olika. Men som sagt, Bella tackar nog för dina råd och kommer säkerligen göra om tv-rummet nu.

 15. Ramlar in elaka kommentarer som vanligt. Det bevisar endast hur fruktansvärt elaka människor det finns.
  Jag är så sjukt imponerad av dig Isabella.
  Kanske är det dags för dig att ta kontakt med Robert Aschberg. IP nummer och spårning av personer är hans starka sida. Vissa människor borde verkligen få skämmas! Många av kommentarerna på din blogg är det stor varning på.

  Kram!

   1. Vad har det med saken att göra G? Det faktum som Veronika skriver är att det ramlar in elaka kommentarer och det är ganska skrämmande, ledsamt. Hade de inte släppts fram så hade det klagats och hånats. Du G är ju en av de som fjantar mest här och ifrågasätter, tjafsar och hånar.

  1. Vad definierar barn i detta rum?
   Sätt upp posters på barnfilmer
   Popcorn maskin
   Kylskåp med drickor osv
   Madrass på golvet mysig belysning

   1. Jag förstår inte varför barn ska ha eget tvrum öht. Låter så isolerat och ofamiljärt. Man har väl ett gemensamt tv rum för hela familjen, och eventuellt egna tvn på sina rum?

     1. Nja det tycker jag inte. I min familj tittar vi på tv tillsammans under uppetid, tv på rummet är till för efter läggning (för vuxna) eller tv-spel med kompisar.

     2. Och då tycker du Rinö att alla ska göra som du?
      Alla ska möblera sina hus som din familj gör?
      Hör du hur det låter?

    1. Alltid haft eget TVrum. Eller en hem våning ensam med mina syskon där vi hade våra sovrum, vår tv hörna och vårt badrum. Det betyder inte att vi inte umgicks i tv rummet nere med föräldrarna

 16. Det känns inte som ett barnrum dock, det ser ut som vilket vuxenrum som helst. Men alla har vi olika smaker.
  Hoppas dock att barnen ska ha mer barngrejer i sina egna rum?
  Däremot vad ju rummet fint, det är ju en annan femma, jättefint rum verkligen. Stilrent och snyggt.

  1. Jaaaa hoppas verkligen de har leksaker….ehhh? Jag tror nog att hon har koll på sina barn. Tror de har ett leksum så du behöver nog inte oroa dig för att de inte har det bra 😉

   1. Tror du?
    Hennes ”team” har nog koll i alla fall, hehe.. och tvättar kläder, lagar middag och allt annat jobbigt..
    Så hon kan leka och leka ännu mer med barnen de få stunder dom är där..

 17. Varför hinner ni inte titta på tv på vardagskvällarna, vad gör ni istället? Ser jag tillbaks till när jag själv var barn såg man alltid på tv tillsammans på kvällen. Det var ett sätt att vara tillsammans och varva ner efter dagis, jobb, utelek, innelek och middag. Sen fanns ju inte så många barnprogram eller kanaler på den tiden utan det var rapport, dallas, Benny hills, star wars hemliga armén, gäster med gester, och vad hette han nu med den talande bilen… Program som både stora och små kunde se (tyckte man då). Men man kanske inte gör så idag längre? Är så glad att jag växte upp på 80-talet. 👒👒👒

  1. Men det er da ikke altid hyggeligt at bruge tiden på tv 🤔 synes du ikke det er fint at tale og lege ? 😊

    1. Det beror ju på när man hämtar dem från förskolan. Jag hämtar min 3-åring strax före 15 och vi hinner med ett besök på biblioteket, åka till min häst, pyssla, leka eller vad vi vill innan det är dags för middag 🙂

     1. Lägg av med din vidriga översittarstil! Varför höll du inte ditt löfte om att hålla dig härifrån?

  2. Är också uppväxt på 80-talet och inte tittade vi på tv på vardagkvällarna. Vi lekte, pratade, umgicks och för att varva ner innan sängen läste vi böcker. Är också glad att jag växte upp på 80-talet, i stort sett utan tv och skärmar.

   1. Jaha, okej, vad intressant att höra hur andra har det/hade det. Leka gjorde jag ju mycket, men med grannbarn och syskon och sällan med min ensamstående förälder på vardagar. Och läsa i sängen var inte heller min mammas grej. Däremot var jag nog aldrig ett lägga mig klockan sju-barn, så tv-mys tillsammans var aldrig något som tog utrymme från leka, prata och umgås.

    1. Nej jag gick heller aldrig och lade mig kl 19, tror faktiskt inte att några barn vi kände på den tiden gjorde det (men jag var barn så jag kan såklart ha missat det).

   2. Samma för mig också uppvuxen på 80-talet. Såg kanske tv på lördagar men aldrig på vardagar och lek med grannarna eller syskonen gick alltid före tv. La mig dock aldrig 19 men min mamma läste alltid ganska länge innan sängen

 18. 115 kommentarer, ha, ha. Det är ett hus inrett för att visas upp, kommenteras och diskuteras. En del av PR. Och ni nappar lydigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..