Barnens tv-rum

Hem ljuva hem. Jag förstår att vissa kanske tycker att det är märkligt att lägga så mycket tid och pengar på ett boende man är ifrån mycket men för mig är det tvärtom – Jag kommer att vara på resande fot ett bra tag framöver. Siar jag om min framtid så kommer jag bo i Sthlm/NYC och sommarhuset i Frankrike så när jag väl är hemma så måste det vara en plats som jag är förälskad i. Och jag är verkligen förälskad i huset. Ett rum som jag verkligen gillar är barnens tv-rum. Det har blivit så mysigt där inne.

Sofforna är en dröm att lägga sig i, de fick följa med från gamla huset (från Bohem adlink). På helgerna (då vi har mer tv-tid, på vardagskvällarna hinner man ju sällan ligga och titta) ligger vi alla tre på rad tillsammans och myser framför Netflix och äter något gott.

Nu ska jag jobba klart och sedan sova tidigt. Tar en morgonflight till Frankrike imorgon. Ett dygn jobb med möten i Cannes och sedan hem igen. Snart väntar barnvecka som vanligt, tufft att vara ifrån dom men har gjort det bästa av situationen. Jag är så tacksam över att få två världar, en familje-värld och en annan värld där jag får bygga bolag världen över. Och varje värld får jag dessutom maxa. Inget dåligt samvete när jag jobbar för då är barnen hos sin pappa och ingen stress att svara när jag har barnvecka för då går jag klockan 15.30 från kontoret och sedan lägger jag bort telefonen till läggning – utan dåligt samvete mot kollegorna.

Det är som att jag har knäckt koden :- )

 1. Alltså det där tv-rummet ser så mysigt och avslappnande ut. Jag vill också lägga mig i en sån där soffa.

 2. I skriver:

  115 kommentarer, ha, ha. Det är ett hus inrett för att visas upp, kommenteras och diskuteras. En del av PR. Och ni nappar lydigt.

  1. Sara skriver:

   Haha tänkte precis skriva samma!

 3. Nej, det ar inte markligt, det ar markligt att skriva om det.

 4. Rinö skriver:

  Varför hinner ni inte titta på tv på vardagskvällarna, vad gör ni istället? Ser jag tillbaks till när jag själv var barn såg man alltid på tv tillsammans på kvällen. Det var ett sätt att vara tillsammans och varva ner efter dagis, jobb, utelek, innelek och middag. Sen fanns ju inte så många barnprogram eller kanaler på den tiden utan det var rapport, dallas, Benny hills, star wars hemliga armén, gäster med gester, och vad hette han nu med den talande bilen… Program som både stora och små kunde se (tyckte man då). Men man kanske inte gör så idag längre? Är så glad att jag växte upp på 80-talet. 👒👒👒

  1. Mie skriver:

   Men det er da ikke altid hyggeligt at bruge tiden på tv 🤔 synes du ikke det er fint at tale og lege ? 😊

   1. LLA skriver:

    Med så små barn hinner man inte mycket mer än middag och sova. De lägger sig troligen vid sju-tiden.

    1. Det beror ju på när man hämtar dem från förskolan. Jag hämtar min 3-åring strax före 15 och vi hinner med ett besök på biblioteket, åka till min häst, pyssla, leka eller vad vi vill innan det är dags för middag 🙂

   1. Lisen skriver:

    Mie ,ditt troll. Kan du inte hålla dig undan.

    1. Mie skriver:

     Lisen 😊 god aften min ven

     1. Maggan skriver:

      Lägg av med din vidriga översittarstil! Varför höll du inte ditt löfte om att hålla dig härifrån?

     1. Vilken mysig person du verkar vara Maggan! ❤️

     1. Mie skriver:

      Maggan 😊 du har så megen had indeni 🤔 smil til verden ❤️

  1. Maja S skriver:

   Är också uppväxt på 80-talet och inte tittade vi på tv på vardagkvällarna. Vi lekte, pratade, umgicks och för att varva ner innan sängen läste vi böcker. Är också glad att jag växte upp på 80-talet, i stort sett utan tv och skärmar.

   1. Rinö skriver:

    Jaha, okej, vad intressant att höra hur andra har det/hade det. Leka gjorde jag ju mycket, men med grannbarn och syskon och sällan med min ensamstående förälder på vardagar. Och läsa i sängen var inte heller min mammas grej. Däremot var jag nog aldrig ett lägga mig klockan sju-barn, så tv-mys tillsammans var aldrig något som tog utrymme från leka, prata och umgås.

    1. Maja S skriver:

     Nej jag gick heller aldrig och lade mig kl 19, tror faktiskt inte att några barn vi kände på den tiden gjorde det (men jag var barn så jag kan såklart ha missat det).

   1. t skriver:

    Samma för mig också uppvuxen på 80-talet. Såg kanske tv på lördagar men aldrig på vardagar och lek med grannarna eller syskonen gick alltid före tv. La mig dock aldrig 19 men min mamma läste alltid ganska länge innan sängen

  1. Tina skriver:

   Benny Hill? Haha den hade varit barnförbjuden idag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..