Många möten, kiss-pauser och USA nästa söndag

Jag har suttit i interna möten utan stopp sedan i förmiddags. Ledning och organisation har stått på schemat. Inte det bästa jag vet precis men jag har lärt mig att jobba med tålamodet. Oftast står jag upp under mötena och så brukar jag ta en hel del kiss-pauser eller gå ”och hämta ett tuggummi”. Dagens höjdpunkt var produktmötet med Hannah. Det har vi varje tisdag sedan snart sex år tillbaka. Vi har så mycket kul i Löwengrip som lanseras i maj. En produkt är en volym, texture och glansspray för längderna som heter Bounce Back. Allt i ett. Det är nog den produkten som Emelie använder mest i mitt hår för att få till ett fint svall (och kompletterar med All time high-volymspray i hårbotten såklart)

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunch och kaffe fick bli snabbt vid skrivbordet. Nu väntar genomgång av nästa veckas USA-resa (åker på söndag kväll). Möter Sephora på huvudkontoret i San Fransisco och sedan några dagar i NYC med vår distributör och min PR-ansvarig. Kul! Efter mötet ska jag på middag med min bästa försäljningschef Charlotte. Vi får sällan ordentligt med tid tillsammans, men nu så :- )

  1. Om du nu så gärna vill hålla koll på hennes barnveckor och kritisera henne med din nedvärderade ton så åker hon söndag KVÄLL när barnen ändå endast kommer sova.

   Den här kommentaren går till varenda en där ute som konstant ska kritisera mammor; sluta momshame folk. Föräldrar gör alltid sitt bästa och bara för att du/ni inte håller med någons livsstil så innebär det inte att det är fel. AVGÅ.

   1. Fast hon kommer väl vara borta måndag och ännu längre också eftersom hon ska till USA? 😉 Sedan är det faktiskt helt ok att fråga om barnen. Det är i sammanhanget en helt naturlig fråga. Man måste kunna få ifrågasätta en person som valt att leva sitt liv i offentligheten. Det som är viktigt här är hur det görs.

    Däremot tror jag inte alls hon är ifrån sina barn så mycket som det verkar. Hon behöver ju inte tala om allt för oss, eller hur? Jag är ganska säker på att hon ibland skriver att hon ska vara ifrån barnen länge för att provocera, för det ger klick och inkomster.

   2. Lugn å fin. Kommentaren släpptes förbi moderatorn så med andra ord är det ok att fråga. Hon skriver nästa veckas USA resa och att hon åker på söndag . Hon skriver inte att hon åker nästa söndag. Men vad vet jag. Ni kanske har rätt.

  2. Fast det är ju inte nu på söndag hon åker utan nästa och då har barnen varit hos henne en vecka

   1. ”nästa veckas USA-resa (åker på söndag kväll)” kan lika gärna tolkas som att hon åker nu på söndag och är sen där nästa vecka.

  3. Ja ”uj” Karin, fy så hemskt! Brukar aldrig kommentera, men blir så trött och less på all negativitet och momshaming. Snälla, bara sluta!

 1. Det var väl -5 i Stockholm idag. Förstår inte hur du inte fryser ihjäl barbent och barfotad. Du är lite som kalsongmannen som gick runt i Stockholm naken för några år sen, hög köldtröskel och stark karaktär. .

 2. Ni verkar ha ett väldigt brett sortiment! Hur ska man som konsument veta skillnaden på alla artiklar? Blev helt förvirrad inne vid eran hylla av alla olika snarlika produkter. Jag orkade inte stå och jämföra så jag tog ett annat märke.

  1. Hahahaha Liza, vilken konstig kommentar.
   Behöver du en schampo så tar du väl ett som passar till just ditt hår.
   Så är det väl i alla märken?
   Behöver du en ansiktscream så köper du en som passar din hud, so med alla andra märken.
   Tycker du det skulle vara bättre med endast ett schampo, en ansiktscream?
   Då har du nog missuppfattat det hela.

 3. Älskar din vackra väska men undrar hur du gör under en daily basis med laptop, dokument etc.
  Har du extraväska med då?
  Jag har så mycket med jämt så det väger ton.

 4. Långa, ineffektiva möten kan vara det värsta jag vet. Särskilt när det inte bestäms någonting konkret utan alla bara pratar runt ämnen. Jag kan meddela att det är ännu värre när man jobbar kommunalt som jag gör, haha! Sedan har jag märkt (efter att ha jobbat utanför Sverige i flera år) att det tar ännu längre tid att komma fram till någonting när alla runt bordet ska vara överens om exakt allt och ingen vågar ta ett beslut av rädsla för att göra fel eller trampa någon på tårna. För- och nackdelar med en affärskultur utan hierarki 😉

   1. Ska vi ta en kaffe och prata? Så kan du säga samma sak med samma ohyfsade, nedvärderande ton ”face to face” i stället. Du hittar min e-postadress på min blogg.
    Inte det? Go figure. Din kommentar säger mer om dig än den gör om mig.

    1. Haha vilket underbart svar på en inte så trevlig kommentar! 😄

     Ps klickade på din länk och gillade din blogg. Ville bara säga det också.

 5. Tredje bilden på dig är bara för härlig, så vacker du är när du ler (eller det är du ju jämt Herre Gud men lite extra liksom).

  Jag såg förra inlägget om Gabriella som inte har face än och alla de andra robotmodeller… jag undrar lite vad poängen är, kan du inte blogga om det? Kommer typ inte modeller bli utan jobb i framtiden? Om du ändå kan fejka allt över nätet. Vad är poängen, du verkar ha fattat det, du verkar mer insatt.
  Kram

 6. Hej!
  För ett par veckor sedan pratade du om att reducera flygningen i ditt liv. Dess möten som du ska delta vid, kan du inte ta dem via Skype/videosamtal? Jobbar själv i ett företag där 95 % av våra möten sker uppkopplat fungerar hur bra som helst!

  1. Blir inte så bra content med telefonmöten, tror det är där skon klämmer. Bellas liv handlar inte om vad som är praktiskt utan om att fylla bloggen med ett visst innehåll och projicera en viss livsstil visuellt.

 7. Vad många som verkar engagerade i när du ska träffa dina barn. Jag vet inte riktigt vad de tror om dig men härliga problem de har!

 8. Lägg ned klondockan och säg till utvecklaren: You are fired! Han hinner nog inte fixa dockan innan trenden dör ut. Lyft blicken och satsa på äktheten istället!

 9. Hade blivit galen om min chef konstant skulle kissa och STÅ UPP på möten. Gud vad stressande… Tar du verkligen aldrig hänsyn till andra människor?

 10. Men herregud så jävla ouppfostrat och dåligt. Ingen riktig businessperson tar ett sådant beteende på allvar. Du är chef, det ska fattas beslut och folk har avsatt sin tid för ett möte, ta det på allvar och acceptera situationen istället för att fara fram och tillbaka som en tvååring med noll attention span.

  1. Hon har ADHD. Hela grejen med det är ju att ha ”noll attention span”. Det är liksom det som är diagnosen. Din kommentar uppfattas väldigt nedvärderande vilket tyvärr är något personer med ADHD/ADD får ta för mycket av.

  2. ADHD eller inte, någonstans behöver man ta hänsyn till andra. ADHD är en förklaring, dock aldrig en ursäkt.

  3. Bara att kalla det businessperson visar att du inte ingår i den kretsen och därför inte har en aning.

   Det är oerhört många företagsledare som beter sig på exakt samma sätt, fördelen är just det rastlösa i dessa personer – de får saker att hända! Nej långa möten är inte deras starka sida men dessa personer som driver på är en förutsättning i många bolag för att få verksamheten framåt. Jag kan räkna upp en mängd (främst manliga) företagsledare som är likadana, men jag tror inte du kommer veta vilka de är ändå så jag hoppar över det.

   1. De får saker att hända ja, fel och kassa saker som måste förändras hela tiden pga dåligt genomtänkta beslut.

 11. Bästa med denna blogg är allas kommentarer. Om hon varit en man hade ingen ifrågasatt hennes resande.

  1. Så trött på detta argument. Vad har du för belägg för det? Kan du peka på en motsvarande manlig bloggare (som använder sitt privatliv och sina barn som stor del av sin plattform på samma sätt) och som inte får dessa kommentarer? Vad gäller män som reser tycker jag det finns mängder som får kritik för resande ur ett klimatperspektiv (se t ex aningslösa influencers inlägg)

   1. Johanna
    Kolla in Jon Olssons konto. Han har 1 miljon följare. I princip har han 300 resdagar per år. Vältrar sig i lyx, snabba båtar, bilar, helikopterfärder etc.
    Dock har han inga barn men han är en djävel på att konsumera Moder Jord.
    Promille med negativa kommentarer men de kom först när aningslösa influencers la ut honom på sitt konto.

     1. Det säger inte mycket. Negativa kommentarer sorterar man bort och följare kan man köpa helt lagligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..