Många möten, kiss-pauser och USA nästa söndag

Jag har suttit i interna möten utan stopp sedan i förmiddags. Ledning och organisation har stått på schemat. Inte det bästa jag vet precis men jag har lärt mig att jobba med tålamodet. Oftast står jag upp under mötena och så brukar jag ta en hel del kiss-pauser eller gå ”och hämta ett tuggummi”. Dagens höjdpunkt var produktmötet med Hannah. Det har vi varje tisdag sedan snart sex år tillbaka. Vi har så mycket kul i Löwengrip som lanseras i maj. En produkt är en volym, texture och glansspray för längderna som heter Bounce Back. Allt i ett. Det är nog den produkten som Emelie använder mest i mitt hår för att få till ett fint svall (och kompletterar med All time high-volymspray i hårbotten såklart)

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunch och kaffe fick bli snabbt vid skrivbordet. Nu väntar genomgång av nästa veckas USA-resa (åker på söndag kväll). Möter Sephora på huvudkontoret i San Fransisco och sedan några dagar i NYC med vår distributör och min PR-ansvarig. Kul! Efter mötet ska jag på middag med min bästa försäljningschef Charlotte. Vi får sällan ordentligt med tid tillsammans, men nu så :- )

 1. Elvira skriver:

  Så lik Megan Markle på sista bilden. Vackra du!

 2. Hannah skriver:

  Var är dina snygga skor ifrån?!

 3. Annica skriver:

  Är du barbent mitt i smällkalla vintern?

 4. Annica skriver:

  Är du barbent mitt i smällkalla vintern?

  1. myggan skriver:

   Är det olagligt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..