Gabrielle saknar ansikte, hjälp sökes!

Igår pratade jag om saker som skaver i bolagen, en annan utmaning som vi har är Gabrielle Löwengrips ansikte. Jag har kämpat med att få till henne, dels med en designer här i Sverige och en byrå i USA men där sprang jag på en nitlott. Dyra pengar bortkastade till ett bolag som är experter på att designa 3D-monster. Jag borde ju listat ut att perfekta bryn och ett vackert hårsvall inte skulle vara deras starkaste gren hehe, men man lär sig av allt. Här är bilder på populära robot-influencers som redan existerar och har miljoner följare världen över. I Sverige har det inte tagit fart på samma sätt än.

Hon ovan är världens första digitala supermodell och gör kampanjer för märken såsom Balmain etc. shudu.gram heter hon på instagram.

Alla ovan är robot-influencers. Det blir som sagt mer och mer vanligt och det är inte konstigt för min trendspaning har länge sagt: Trovärdighet och äkta är påväg bort, det som kommer att slå i framtidens sociala medier (framtiden för mig är alltid sex månader framöver) är det som är 1. Inspirerande 2. Går att relatera till. 3 Är tydligt. När man använder sig av data för att bygga en digital klon har man ju ett enormt underlag på vad som är inspirerande (vad får mest likes/folk sparar ner) samt går att relatera till (vilka ämnen i min blogg under de senaste åren har fått mest kommentarer, jo data visar tydligt: Förlossning, hitta vänner-inlägg, akne etc. listan är tydlig och utifrån det skapar vi Gabrielles content). Det är väldigt enkelt att ta fram material som berör när man har 13 års blogg-data bakom.

Men nu till utmaningen! Vi behöver få till Gabrielles ansikte! Här kommer några rader på vad vi söker: Vi letar efter någon med hög kompetensnivå inom 3D karaktärsskulptering med främst Zbrush eller Modo. Personen ska kunna modellera och texturera en fotorealistisk 3D modell som baseras på referensbilder. Stort plus om personen också kan rigga modellen för antingen 3ds max eller Maya. Lättare förståelse inom shading och ljussättning är också ett plus. Om det är en byrå/person som känner sig manad så maila louise@lowengripinvest.se

Så otroligt roligt … 🙂